Hvězda seriálu Krejzovi Čtvrtníček: Bubnoval s vězni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda seriálu Krejzovi Čtvrtníček: Bubnoval s vězni!

Celá akce se obešla bez sebemenšího problému.
Celá akce se obešla bez sebemenšího problému. (Foto FTV Prima)

Má nové angažmá! Petr Čtvrtníček (55) usedl za bicí trestanecké kapely Wsedě. Zahrál si s nimi na koncertě pod širým nebem před stovkami lidí. Nikdo je přitom nehlídal.

Představitel Flanderky ze seriálu Krejzovi se poprvé z kolegy z vězeňské skupiny z Kuřimi představil veřejnosti mimo zamřížované prostory.
„Tak kluci si sedli na základě rozhodnutí soudu a já jsem si s nimi sednul, protože jsem bubeník, a ten logicky sedí. Funguje nám to docela dobře. Žádná ponorka ještě neproběhla. Víte, co? Možná zavřou lepšího bubeníka, než jsem já, a budu zase bez práce. Chodí jich po světě miliony, ale než se tak stane, tak budu jezdit s klukama já,” přiznal před časem.

 


A teď přijeli vězni Pepa, Eda, Pavel a Dan za hercem. Vystoupili totiž v rámci úterního charitativního běhu Yellow Ribbon Run na pražském Výstavišti.
Nápad zrealizovat běh přivezla do České republiky Gabriela Slováková, tehdejší ředitelka ženské věznice ve Světlé nad Sázavou, nyní ředitelka věznice v Kuřimi. „Je nás tady 552 běžců. Jsou tu zaměstnanci věznic, vězni, bývalí vězni, rodiny vězňů i obětí. Zaměstnanci nadace, která se snaží pomoci vězňům s integrací. A jsou tu dokonce i státní zástupci,” okomentovala projekt a promluvila i o bezpečnostních opatření. A ta nebyla žádná.

„Všichni mají naši plnou důvěru, protože jsou tu na propustce a věříme, že to zvládnou,” přiznala. A to se také stalo. Akce se uskutečnila bez sebemenšího problému. Samotný Čtvrtníček se běhu nezúčastnil, protože musel do divadla. Exceluje totiž v Hvězdném létě pod Žižkovskou věží Divadla Kalich.

Slavní fanoušci
Kuřimskou kapelu , která má na svém kontě už i oficiální, profesionálně nahraný videoklip, podporuje nejen vedení věznice, ale i lidé zvenčí. Firma na výrobu nástrojů darovala muzikantům kytary i kvalitní vybavení. Kromě Čtvrtníčka jí fandí i Leoš Noha (51), Michal Suchánek (53) a Kateřina Kaira Hrachovcová (44).



Zaskočená oslavenkyně Tomicová
V úterý měl důvod k oslavě nejen Čtvrtníček, ale i Pavla Tomicová (57). Představitelka seriálové sestřičky na veterině měla nečekanou narozeninou oslavu. Tu jí připravil štáb přímo na place. „Z kytice, a hlavně velkého dortu s vlastní podobiznou byla dojatá k slzám,” prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že po gratulacích herečka opět napno pracovala. Poslední díl seriálu před prázdninami uvidíte dnes na Primě.

Krejzovi: Zounar nadbíhal ovcím i Tomicové.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.