Sloupce v Divi

Divi 3.25: Nové nastavení pro sloupce

Aktualizace Divi šablony 3.25 přidává vylepšení pro úpravu rozhraní ve Visual Builderu. Řádky mají nově oddělené nastavení pro každý sloupec, který se již také chová jako samostatný element.

Sloupec – nový prvek ve Visual Builderu

Nově můžete jednoduše přidat, smazat nebo změnit pořadí sloupců na stránce. Při změně struktury stačí jen vzít sloupce a přetáhnout je na požadované místo. Nově také můžete přidat sloupec mezi již dva existující.

Sloupce jsou od této aktualizace samostatné prvky v řádce, takže je můžete přidávat, mazat, řadit, kopírovat, vkládat, duplikovat jejich styly a cokoliv dalšího, co bylo dostupné u všech ostatních prvků. To, že je sloupec samostatný prvek se ocení především při úpravě struktury, kde dříve, když jste změnili strukturu v řádce, tak jste museli moduly postupně přetáhnout na své místo.

Aktualizace přináší nové UI elementy do Visual Builderu. S nimi jednoduše přidáte nové sloupce do jakékoliv řádky na jakékoliv pozici. Stačí kliknout na tlačítko plus mezi sloupci a nový sloupec se na tom místě objeví. Moduly, které byly v předchozích sloupcích umístěny v nich zůstanou.

Dokonce můžete přetáhnout modul mezi dva sloupce a nový sloupec se automaticky na tomto místě vytvoří.

Nové možnosti nastavení sloupců

Dříve bylo nastavení sloupců hromadně obsaženo v nastavení řádky. Od Aktualizace 3.25 má každý sloupec své nastavení samostatně a možnosti jsou rozšířené o standardní položky dostupné u všech ostatních prvků. Například pozadí, odkaz, odsazení, rámeček, podstínování, filtry, animace, viditelnost a další.

Aktualizace Divi šablony je již dostupná, případně si nové funkce můžete vyzkoušet v online demu stránky.

 

Neuteklo vám něco?

Pokrok a WordPress na nikoho nečekají, tak nám tu raději nechte email, ať o nic nepřijdete!

Nespamujeme! Další informace naleznete v našich zásadách ochrany osobních údajů.

Správa WordPress webu

Nemusíte na to být sami. Pomůžeme vám s pravidelnou údržbou i novými vylepšeními.

Více informací

2 názory na “Divi 3.25: Nové nastavení pro sloupce”

  1. Super! 🙂 A dá se díky aktualizaci nějak jednoduše nastavit pořadí sloupců v jednom řádku na mobilu? Hlavně u speciálních sekcí by se to hodilo …

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru