Ivana Christová byla hostem v Show Jana Krause už potřetí. Bývalá modelka navíc drží v jeho show jeden zajímavý unikát. V Krausově pořadu, tehdy ještě s názvem Uvolněte se, prosím, byla hostem úplně v první epizodě.

Poté, co ji na to Kraus (65) upozornil, musela přijít řeč také na její vítězství ve vůbec první novodobé Miss. Christová tehdy jako krásná osmnáctiletá brunetka zvítězila v konkurenci mnoha blondýnek.

„Bylo to v ostravské sportovní hale, která je obrovská. Bylo tam přes 7000 lidí, ale neměli ty velkoplošné obrazovky vzadu. Takže nás na pódiu lidé neviděli. A bylo to tím, že jsem byla taková štíhlounká brunetka a tam byly ty výrazné kudrnaté blondýnky," vzpomínala Christová na své vítězství s vysvětlením, že pískání přišlo kvůli tomu, že vlastně nebyla vidět. 

Kraus úplně nechápal, co tím chce bývalá Miss říct. „Vy myslíte, že jste z dálky vypadala míň pěkná než ty blondýnky?" zeptal se jí. „Tak prostě asi ano. Blondýnky jsou vždycky atraktivnější. Tak to prezentují. Život to tak prezentuje," zamotávala se do odpovědi půvabná brunetka.

Chtěla se dostat k odpovědi, že diváci údajně chtěli, aby vyhrála některá z blondýn. Od historicky první královny krásy, která je černovláskou, jsou to celkem silná slova. Navíc třeba v nejnovější České Miss se do finále probojovalo hned šest brunetek z České republiky a žádná blondýnka. 

VIDEO: Boubelatá Ivana Christová: S kily navíc jsem přestala bojovat 

Video
Video se připravuje ...

Boubelatá Ivana Christová: S kily navíc jsem přestala bojovat Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
69 fotografií