Vodafone logo pro tisk nav-check nav-user nav-search nav-basket nav-arrow nav-close nav-hamburger loading onenet vodafone-box

Přejít k nám

Kontakt

Tisková zpráva

 

Chystáte se na 54. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech? Nevynechte Vodafone pláž

27. června 2019

Vodafone jako jeden z hlavních partnerů Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech (KVIFF) nabízí pro všechny návštěvníky festivalu svoji oázu klidu uprostřed rušné pěší zóny a navíc aplikaci Vodafone KVIFF Guide 2019 s kompletním programem a možností rezervace lístků.

Tradiční Vodafone pláž, která se kvůli rekonstrukci stěhuje od Vřídla do Dvořákových sadů, je vyhledávaným místem odpočinku mezi filmovými projekcemi. Návštěvníkům kromě pohody nabídne různé technologické vychytávky, wi-fi zdarma a soutěže o ceny, jako je například legendární červený Vodafone slamák, který každoročně zdobí hlavy návštěvníků festivalových uliček. Můžete tu dobít své telefony, načerpat síly pro váš filmový maraton nebo ochutnat italskou zmrzlinu Angelato, a to každý den po dobu festivalu od 10 do 21 hodin. Dovézt vás sem může červený Velotrix, který potkáte na trase mezi hotely Pupp a Thermal.

S aplikací bez komplikací

Festivalové nadšence určitě potěší mobilní aplikace Vodafone KVIFF Guide 2019 (pro operační systémy iOS/Android), díky které si vyhledají program kinosálů, podrobnosti o filmech a umožní jim přímou rezervaci vstupenek z telefonu. Uživatelé aplikace tak budou mít po ruce aktuální novinky z místa dění a mapku festivalu.

Loni Vodafone jako první operátor v České republice předvedl na festivalu živě mobilní síť 5G a i letos vás čeká ukázka nejmodernějších mobilních technologií.

Další informace se budou postupně objevovat na instagramovém a facebookovém účtu Vodafonu CZ.