Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Teplice sáhly pro posilu znovu do Ruska. Z Krasnodaru přivedly obránce Paradina

Přestavba kádru Teplic pokračuje. Severočeský klub už podruhé během léta vyrazil hledat posilu do ruského Krasnodaru. Na roční hostování s opcí přišel obránce Igor Paradin, který se tak v kádru sejde s krajanem Jevgenijem Nazarovem. Stoper či defenzivní záložník na Stínadla zamířil před dvěma týdny.

Příprava Teplic
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Dvacetiletý Paradin v minulé sezoně nastupoval za rezervu Krasnodaru ve druhé lize a nedávno absolvoval s A-týmem soustředění v Rakousku. "Naskytla se nyní možnost ho získat, proto jsme rychle zareagovali. Paradin může být velmi zajímavou alternativou na oba kraje hřiště," uvedl sportovní ředitel Štěpán Vachoušek.

"Měl jsem na Teplice jako klub i město jen ta nejlepší doporučení od Nazarova, se kterým jsem hrál. Když jsem navíc viděl stadion, tak ten se dá srovnat s těmi v ruské nejvyšší soutěži, je opravdu krásný," dodal Paradin.

Teplice, které v závěru minulého ročníku v semifinále nadstavbové skupiny o Evropu utrpěly ostudný domácí debakl 0:8 s Mladou Boleslaví, v létě angažovaly čtyři nové hráče. Před Paradinem a Nazarovem severočeský klub získal do útoku navrátilce Jakuba Mareše a španělského krajního obránce Manela Roya Castella.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články