InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Listování: Než natáhnu brka

    Úterý 16.4 17:00 - Městská knihovna v Milevsku

  • Toulky za poznáním - Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy

    Úterý 16.4 18:00 - Dům kultury Milevsko

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na univerziádu jede i strakonická výprava vodního póla

STRAKONICE – Strakonické vodní pólo bude mít zastoupení na Letní světové univerziádě, která se od 3. do 14. července koná v Neapoli. Poslední červnový den odcestuje vládním speciálem výprava 165 zástupců českého sportu na 30. ročník tohoto měření sil a mezi nimi i osmička strakonických hráček v čele s trenérem Josefem Janečkem.

 

Strakonický výběr tvoří zmíněný trenér Josef Janeček a hráčky Karolína Hlavatá, Barbora Hlavatá, Karolína Kopencová, Aneta Šornová, Karolína Javůrková, Rozálie Fügnerová, Linda Chládková a Kateřina Šimková. Ty dále doplní Nikola Bušauerová a Šarlota Šarláková (KVS Plzeň), Barbora Pavlíková (Slavia Hradec Králové), Mišel Černíková (Stepp Praha) a Michaela Křížová (Kometa Brno). Asistentkou trenéra je Eva Skalická z Hradce Králové.

Akademické družstvo žen se probojovalo mezi deset nejlepších týmů z celého světa. „Jde o největší úspěch v historii jak českého, tak československého vodního póla žen," zdůraznil Josef Janeček.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace