InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na Hradišti zavzpomínali na trenéra Miloše Kašpara

PÍSEK/HRADIŠTĚ – Poslední červnovou sobotu se na píseckém kopci konal první ročník turnaje v malé kopané na počest trenéra Miloše Kašpara, který v loňském srpnu navždy opustil fotbalové trávníky. Miloš Kašpar působil na Hradišti jako trenér mužů a mládeže. Ve své hráčské štaci si zahrál za Záhoří nebo Branice. A právě tyto týmy na svého parťáka při fotbale zavzpomínaly. Domácí Hradiště dokonce utvořilo dvě družstva – mladší a starší. Hrálo se systémem každý s každým dvakrát patnáct minut. I takhle krátký hrací čas se v úmorném horku zdál aktérům jako nekonečný. V turnaji, kde víc než o výsledky šlo o vzpomínku na zesnulého kouče, se nejlépe dařilo Branicím, které vyhrály všechny své zápasy a zaslouženě si odvezly pohár za první místo. Pomyslné stupně vítězů doplnil stříbrný tým Hradiště mladší a třetí místo vybojovali Hradišťáci starší. Nepopulární čtvrtá příčka zbyla na Záhoří.

Diskuse k článku - 1 příspěvek
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • mira 

    Reagovat

     

    milosi nikdy na tebe nezapomenu byl jsi fajn chlap

    Vloženo 29.6.2019 19:42:49

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace