1/7
Novinka mezi sneakers: Puma Cali Bold

Novinka mezi sneakers: Puma Cali Bold

1. července 2019 v 00.00 , Boty Puma , Sportovní boty , Tenisky

Sponzorované odkazy

Sportovní značka Puma jede stále vpřed a představuje novou verzi módní tenisky Puma Cali, která ovládla ulice. Nové sneakersky Puma Cali Bold přichází v několika trendy barevných variantách a s podrážkou, která zaujme na první pohled.

Je to teniska inspirovaná letní Kalifornií, a tak nová sporty botka zůstává věrná klasickému modelu Puma California. Je však jiná. Je vyjímečná. A čím? No přeci svojí vysokou gumovou podrážkou, kterou zdobí výrazné a kontrastní nápisy Puma po celém obvodu boty!

nové Puma Cali Bold v bílém provedenínové Puma Cali Bold v bílém provedení

Kožené sneakersky Puma Cali Bold jsou k mání hned ve třech barevných verzích, vyrobených z prvotřídní kůže a pěkně stylových. Ty své Puma Cali Bold si tu tak najde opravdu každý.

Značka Puma díky modelu California stvořila univerzální tenisky, a skrz model Cali Bold navíc takové, jež se hodí prakticky k čemukoliv a zaručeně podtrhnou každý look a outfit.

krémové Puma Cali Boldkrémové Puma Cali Bold

Tipy na looky

  • Zkuste si pohrát s jemnou krémovou variantou boty Cali Bold s růžovým nápisem Puma a vytvořte si neformální, ale i něžný styl v kombinaci s letními šaty.
  • Odvážná černobílá varianta pracuje s kontrasty a je tak ideální volbou nejen pro vaše (téměř) all black dny.
  • Poslední verze boty Cali Bold je zářivě bílá a ve spojení s výrazným černým nápisem Puma tvoří naprosto nepřehlédnutelnou tenisku, která ale ladí s čímkoli, co si obléknete.
černá verze Puma Cali Boldčerná verze Puma Cali Bold

Buďte jako hvězda

Ano, můžete s novými Puma Cali Bold být jako hvězda. Obujte je, stejně jako ambassadorka Pumy Selena Gomez na titulním obrázku, nebo jako modelka Nikol Švanterová a česká boxerka Fabiana Bytyqi, které budou v naších luzích a hájích (v Česku) nosit hit letošního léta také.

Nové sneakersky v různých barevnách variantách jsou dostupné od konce června u prodejců A3 Sport, Queens, Urban Store, Sneakers Molo, Espace Sport a Shooos.

Zdroj foto: Puma

Autor: Pavla Košík Jelínková

Boty a obuv