Slovácko porazilo slovinského a bosenského mistra a srší sebevědomím

Slovácko porazilo slovinského a bosenského mistra a srší sebevědomím
OBSAHUJE OHLASY

Slovácko se ke konci sezóny nemuselo stresovat a bez problémů se udrželo, v příští sezóně ale bude mít tým z Uherského Hradiště mnohem větší ambice. Slovácku se navíc daří i v přípravě, kde tým po Sarajevu, mistrovi Bosny a Hercegoviny, porazil i Maribor, šampiona ze Slovinska. Po utkání s Mariborem dostal prostor na ohlasy trenér brankářů Luboš Přibyl.

"Byl to kvalitnější soupeř než Sarajevo. Celý týden jsme poctivě pracovali a bylo to poznat. Vytvořili jsme si více příležitostí než soupeř, což se podepsalo i na výsledku. Oni se dostávali do útoku jen po našich chybách, ale my jsme si naše šance vypracovali," pravil spokojeně Přibyl.

"Se soustředěním jsme spokojeni. Porazili jsme bosenského i slovinského mistra, dobře jsme trénovali a od pondělí se začneme naplno věnovat startu ligy. Měli jsme tu navíc i dobré ubytování, jídlo i tréninkové prostředí," pochvaloval si kouč gólmanů pobyt ve Slovinsku.

Slovo dostal i fotbalista Jan Navrátil. "Uhráli jsme dva dobré výsledky proti silným soupeřům. Soustředění jsme zvládli dobře, ačkoliv jsme byli dost unavení. Co se týče mých výkonů, tak úplně spokojený nejsem, vždy je co zlepšovat. V tom zatížení jsme hráli všichni dobře a doufáme, že v tom budeme pokračovat i v lize."