Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poprvé si řekli ANO v květnu během tajného obřadu v Las Vegas. Že ale hvězda Hry o trůny Sophie Turner (28) a zpěvák Joe Jonas plánovali ještě jednu, pořádnou veselku, nebylo tajemstvím.

Již začátkem minulého týdne se pár i s většinou svatebčanů odebral do Francie. Vzali se v Château du Martinay na jihu země. Podle zdrojů se nevěsta vdávala v bílém, i když prozatím na veřejnost pronikly pouze snímky ženicha. Ten ostatně dokonale ladil s bratry Nickem, Kevinem a Frankiem.

Joe Jonas (uprostřed) zapózoval nejen s bratry . 

Sophie i Joe se nechali slyšet, že svatbu pojmou jako jeden velký večírek, a tak se také stalo. Koktejly i šampaňské teklo proudem a všichni se prý skvěle bavili. Na svatbě dokonce hrál DJ Diplo, který propálil i jejich tajnou svatbu ve Vegas.

Nechyběli další hvězdní hosté, jako nejlepší kamarádka nevěsty a kolegyně ze seriálu Maisie Williams nebo modelka Ashley Graham a mnoho, mnoho dalších. Snad se fanoušci brzy dočkají i oficiálních snímků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám