[ < < Zpět na aktuality ]

Prázdniny, i v Pegasu

Vytvořil:Admin Administrátor (admin)
Dne:01.07.2019 17:33:45

V posledním červnovém týdnu proběhly i poslední předprázdninové tréninky mládeže. Kluci a holky si mohou po jarní části sezóny užívat měsíc odpočinku a jiné rekreace.
 
Trénovat s mládežnickým družstvem začneme až v srpnu, a to s ohledem na předpokládané tábory a dovolené pouze v pátky (opět od 16. do 18. hodiny). Absenci úterních tréninků nahradíme soustředěním v termínu od 24. do 28. srpna na hřišti Pegasu. Půjde o formu příměstského tábora s celodenním tréninkovým programem. Po tomto soustředění se vrátíme opět do nastavení tréninků každé úterý a pátek od 16. do 18. hodiny. Během září nás pak čeká pořadatelství dvou turnajů na domácím hřišti. Kadeti i žáci se na posledních turnajích utkají o 9. příp. 15 místa ve svých kategoriích.
 
V jarní části sezóny Kadetské (U16) ani žákovské (U13) družstvo nezaznamenalo žádné pronikavé herní výsledky. Doplatili jsme na změny herního systému v podobě sloučení všech úrovní soutěží do jedné, rozdělené podle regionů. Pegasové, díky věkovému rozložení členské základy, nedokázali tak, jako ostatní ambiciózní družstva v Jihočeském regionu, sestavit natolik silnou sestavu, aby byli vyrovnanými soupeři. V Sedlčanech upřednostňujeme předchozí rozdělení na 1. 2. a 3. ligu dle výkonnostní úrovně a ne hrát s týmy usilujícími o titul dokud na to nemáme. Průběžné výsledky kadetů a žáků naleznete za proklikem.
 
Pro hráče v mužské i ženské kategorii ještě prázdniny nezačaly. V termínu od 5. do 7. července odjíždí smíšený slowpitchový výběr hrát na Mistrovství České Republiky do Trutnova, Mladých Buků a Svobody N. Úpou. Průběžné výsledky k fandění na dálku naleznete zde.
Během léta budou tréninky dospěláků probíhat dle domluvy na stránkách většinou ve shodném časovém režimu, jako dosud. Průběžné výsledky mužů v 1. třídě pražských soutěží naleznete zde. Výkony po loňském hladkém postupu zatím nejsou přesvědčivé, ale ještě nám zbývá odehrát dost zápasů.
 
Bavte se všichni dovolenými a nezapomeňte na brigádu v termínu 13. července 2019 od 9:00 hod. Celé první pololetí jste pilně pracovali na budování přestěhovaného areálu a výsledek práce je zatím ze všech stran chválen, ale pro dosažení úrovně před stěhováním a pro zajištění dobrého fungování klubu v areálu ještě hodně práce potřebujeme udělat. Dorazte prosím opět přidat ruku k dílu.
 
Během léta, je stále funkční a aktualizována klubová termínovka, sledujte zde.