Trailer: Hrdinové Jumanji jsou zpátky. Půjde jim tentokrát o život?

Trailer: Hrdinové Jumanji jsou zpátky. Půjde jim tentokrát o život?
Jumanji: The Next Level | trailer
Snímek Jumanji: Vítejte v džungli! vstoupil do kin na sklonku roku 2017, tedy dlouhých 21 let od premiéry původního filmu. Sklidil solidní kritiky a především zájem diváků, když tržby za film dosáhly 962 milionů dolarů a byly tak velmi blízko impozantní miliardě. Nyní jsou tvůrci a hrdinové Jumanji zpátky spolu s filmem s podtitulem The Nex Level. Do českých kin vstoupí 12. prosince roku 2019 a vy se můžete podívat na první uvolněnou upoutávku.
Jumanji: Další level
Podobně jako ve Vítejte v džungli! se i tentokrát hrdinové dostávají do fantastického, dobrodružného a nebezpečného světa Jumanji skrze videoherní konzoli, která před dvěma roky přitáhla do kin generaci diváků nemající s původním filmem zkušenost.
Vyjde to tvůrcům i tentokrát? Přeci jenom, jedná se o jednou obehraný nápad. Na druhou stranu, hvězda Dwaynea Johnsona a dalších je stále v kurzu a premiéra stanovená na předvánoční čas také udělá své. Ve vedlejších rolích se představí herečtí klasici Danny DeVitto a Danny Glover, kteří vymění svá starší těla za virtuální realitu v Jumanji a nechají se vést ostřílenou partou Dwayne Johnson (DeVitto), Jack Black, Kevin Hart (Glover) a Karen Gillan. I tentokrát půjde o to uniknout ze smrtonosné hry a zachránit jednoho člena týmu.
Jumanji: Další level