Češky ve Wimbledonu: Kvitová slaví vítězný návrat, postupují i Strýcová a Siniaková. Martincová s Kristýnou Plíškovou dohrály

2. 7. 2019, 13:20
Aktuality 207
WIMBLEDON - Úvodní kolo ve Wimbledonu zvládly dnes tři Češky. Petra Kvitová si poradila s Ons Džabúrovou a oslavila vítězný návrat na kurty, Barbora Strýcová bez ztráty servisu vyřadila nasazenou Lesju Curenkovou a Kateřina Siniaková po obratu přehrála favorizovanou Jekatěrinu Alexandrovovou. Neuspěly naopak kvalifikantka Tereza Martincová ani Kristýna Plíšková.
Petra Kvitová (© AFP)

Petra Kvitová letos prožívá naprosto skvělou sezonu. Devětadvacetiletá Češka si čtyřikrát zahrála finále, dvakrát byla úspěšná, ale v útoku na post světové jedničky, ke kterému měla skutečně blízko, jí zastavilo zranění levého předloktí, kvůli němuž od poloviny května nehrála a přišla i o antukové French Open.

Na kurty se vrátila ve Wimbledonu, kde v letech 2011 a 2014 kralovala, a návrat to byl vítězný. Nasazená šestka na úvod za hodinu hry porazila 6-4 6-2 Ons Džabúrovou z Tuniska a napravila loňské zaváhání, kdy vypadla již v prvním kole.

Utkání s Džabúrovou, která kvůli zranění kotníku nenastoupila k semifinálovému zápasu na generálce v Eastbourne, nebylo příliš kvalitní. Obě hráčky měly výrazně negativní poměr vítězných úderů a nevynucených chyb, přesto Kvitové předvedený výkon k postupu do dalšího kola stačil.

Kvitová měla od začátku navrch. Jediného většího zaváhání se dopustila v úvodní sadě, v níž málem promarnila náskok 5-2. Za stavu 5-3 totiž na returnu nevyužila ani jeden ze tří setbolů a vzápětí poprvé v utkání ztratila servis. Tunisance však nedovolila skóre srovnat a ve druhém setu už dominovala.

"První kolo je vždycky těžké a je jedno, proti komu hraju. Jsem ráda, že jsem vůbec mohla hrát. Byla jsem překvapená, jak jsem hrála. Rozhodla moje rychlá hra," řekla Kvitová v rozhovoru na kurtu. "Uvidím, jak na tom moje tělo bude druhý den po utkání. Snad bude ruka v pohodě," doufala.

O postup do třetího kola, které si v All England Clubu naposledy zahrála před čtyřmi lety, se utká s Kristinou Mladenovicovou. S Francouzkou vyhrála sedm z osmi předchozích soubojů.

Barbora Strýcová se na oblíbené trávě opět herně zvedla a v Birminghamu zopakovala semifinálovou účast z loňska. Na generálce v Eastbourne ovšem musela kvůli zranění achillovky vzdát hned první kolo.

Ve Wimbledonu ale 33letá rodačka z Plzně působí zase fit a v prvním kole nedala šanci Lesje Curenkové, proti níž v All England Clubu uspěla také loni.

Strýcová dnes hrála pestře a hlavně chytře. Chybující nasazenou Ukrajinku ve všech ohledech přehrávala, nenabídla jí jediný brejkbol a stejně jako loni s ní ztratila pouhých pět her. Po hodině a čtvrt se mohla zkušená Češka radovat z vítězství 6-3 6-2.

"Na grandslamu jsou první kola těžký, o hrozných nervech a nějak to přežít. Dneska bych neřekla, že jsem to přežívala. Hrála jsem i celkem dobrý tenis. Jsem šťastná, že můžu hrát zase druhé kolo," řekla Strýcová.

O vyrovnání loňského výsledku ve Wimbledonu, kde si v roce 2014 zahrála své jediné dosavadní grandslamové čtvrtfinále, bude Strýcová bojovat proti Lauře Siegemundové. S Němkou má vyrovnanou bilanci.

Kateřina Siniaková si na French Open zahrála své premiérové grandslamové osmifinále a vypadalo to, že se konečně vrací do formy. Jenže na travnatých generálkách prohrála oba zápasy a do Wimbledonu dorazila bez jediné výhry.

Loňská vítězka čtyřhry ovšem v All England Clubu na úvod překvapivě vyřadila favorizovanou Jekatěrinu Alexandrovovou a po vítězství 2-6 6-1 6-1 s Ruskou srovnala vzájemnou bilanci.

Siniaková ztratila čtyři z pěti úvodních servisů a za stavu 2-6 0-1, kdy prohrávala o set a brejk, to s ní nevypadalo vůbec dobře. Třiadvacetileté Češce se ovšem povedl rebrejk a na kurtu ve zbytku zápasu dominovala. Ruské favoritce dokonce povolila jedinou hru, přestože hned několik gamů mělo velmi vyrovnaný průběh.

"Začalo to špatně, ale gamy byly vyrovnané, akorát mi koncovky po lehkých chybách kazila. Začala jsem se na konec gamů soustředit, moje hra se zvedla a bylo to o hodně lepší," řekla Siniaková.

O vyrovnání svého wimbledonského maxima a loňského výsledku si Siniaková zahraje s nasazenou Johannou Kontaovou. Domácí hvězdu předloni porazila v Shenzhenu.

Kvalifikantka Tereza Martincová se ani při své druhé účasti v hlavní soutěži grandslamu (US Open 2017) nedočkala premiérového vítězství. Čtyřiadvacetiletá Češka statečně bojovala proti Yafan Wang, dokonce měla tři setboly, ale s favorizovanou Číňankou prohrála 2-6 5-7.

Zatímco v úvodní sadě byla čtyřiadvacetiletá Češka bez šance, ve druhé měla dlouho navrch. Za stavu 5-3 dokonce disponovala dvěma setboly a další šanci měla na returnu. Ani jednu z možností však neproměnila, působila rozhozeně a koncovku druhého setu ztratila.

"Strašně mě to štve. Bylo to hodně smolný, ale soupeřka zahrála výborně. Pokaždé, když jsem si to snažila aktivně uhrát, tak se výborně bránila a na setbol jsem od ní dostala eso," řekla Martincová.

"Nikdy jsem nesnila o tom, že budu hrát Wimbledon. Samozřejmě si to moc přeju, ale nikdy jsem to neměla jako metu. Jde mi o to, abych se já a lidi, kteří v tom jsou se mnou, posouvali pořád dopředu," uvedla Martincová. "Já si třeba předsevzala, že do Wimbledonu nevkročím, dokud se do něj sama nedostanu. A jsem ráda, že jsem to tak udělala, protože tady to na vás dolehne."

Kristýna Plíšková prožívá mizernou sezonu, přesto to po čtvrtfinále na generálce v Birminghamu vypadalo, že by se mohla konečně herně zvednout. Jenže méně úspěšná z tenisových dvojčat ve Wimbledonu končí hned v prvním kole po porážce 4-6 6-2 4-6 s kvalifikantkou a až 133. hráčkou světa Kajou Juvanovou, která si připsala premiérové vítězství v hlavní soutěži grandslamu.

Plíšková, jež v All England Clubu skončila v prvním kole i loni, po získané druhé sadě v úvodním gamu rozhodujícího dějství ztratila podání a ve zbytku setu se nedostala k jedinému brejkbolu.

Teprve osmnáctiletá Slovinka v dalším kole vyzve sedminásobnou šampionku Serenu Williamsovou.

Do druhého kola Wimbledonu se probojovalo celkem šest českých tenistek. Včera uspěly Karolína Plíšková, Karolína Muchová a Marie Bouzková.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 38,000.000 liber
úterní výsledky (2. 7. 2019)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Kvitová (6-ČR) - Džabúrová (Tun.) 6-4 6-2
Strýcová (ČR) - Curenková (32-Ukr.) 6-3 6-2
Siniaková (ČR) - Alexandrovová (Rus.) 2-6 6-1 6-1
Yafan Wang (Čína) - Martincová (ČR) 6-2 7-5
Juvanová (Slovin.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-4 2-6 6-4
Bartyová (1-Austr.) - Saisai Zheng (Čína) 6-4 6-2
Bertensová (4-Niz.) - Minellaová (Luc.) 6-3 6-2
Kerberová (5-Něm.) - Mariaová (Něm.) 6-4 6-3
Stephensová (9-USA) - Bacsinszká (Švýc.) 6-2 6-4
S. Williamsová (11-USA) - Gattová-Monticoneová (It.) 6-2 7-5
Bencicová (13-Švýc.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-2 6-3
Qiang Wang (15-Čína) - Lapková (Běl.) 6-2 6-2
Görgesová (18-Něm.) - Ruseová (Rum.) 7-5 6-1
Kontaová (19-Brit.) - A. Bogdanová (Rum.) 7-5 6-2
Mertensová (21-Belg.) - Ferrová (Fr.) 6-2 6-0
Riskeová (USA) - Vekičová (22-Chorv.) 3-6 6-3 7-5
Anisimovová (25-USA) - Cirsteaová (Rum.) 6-3 6-3
Haddadová Maiaová (Braz.) - Muguruzaová (26-Šp.) 6-4 6-4
Suárezová (30-Šp.) - Stosurová (Austr.) 6-2 7-5
van Uytvancková (Belg.) - Kuzněcovová (Rus.) 6-4 4-6 6-2
Dartová (Brit.) - McHaleová (USA) 4-6 6-4 6-4
Niculescuová (Rum.) - Petkovicová (Něm.) 2-6 6-2 7-5
Kanepiová (Est.) - Vögeleová (Švýc.) 5-7 7-5 6-4
Davisová (USA) - Kozlovová (Ukr.) 6-3 6-2
Linetteová (Pol.) - Kalinská (Rus.) 6-0 7-6(9)
Siegemundová (Něm.) - Swanová (Brit.) 6-2 6-4
Mladenovicová (Fr.) - Ďjačenková (Rus.) 7-5 6-7(4) 6-2
Zidanšeková (Slovin.) - Bouchardová (Kan.) 6-3 5-7 8-6
Jorovičová (Srb.) - Kerkhoveová (Niz.) 7-6(5) 6-4
Flinková (Rus.) - Badosaová (Šp.) 6-4 6-2
Parmentierová (Fr.) - Šarapovová (Rus.) 4-6 7-6(4) 5-0 / skreč
Townsendová (USA) - Ar. Rodionovová (Austr.) 6-2 6-3
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

207
Přidat komentář
Frick
Znal jsi ji?
https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/365607/tragicky-scenar-se-naplnil-fotbalistka-ismailiova-24-byla-nalezena-mrtva.html

Co se myslíte? Náhlaá srdeční zástava (třeba z teplotního šoku) nebo spíš nějaký proud?

A i kdyby se to stalo před očima špičkovéhp plavčíka, bylo by nějak pomoci?
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu jo, hrála proti nám i kvalifikaci na Euro...
https://www.livesport.cz/zapas/SArfD6Lc/#prehled-zapasu

BTW: Příště kdyžtak na EF - tam je větší šance, že si to přečtu a navíc to tam patří.
Reagovat
smazaný uživatel
4. vzájemný zápas, počtvrté v 1. kole...
Obě ve formě, obě trávařky. Alison nejde nepřát, ale Donny je mi líto. Brzdí ji hlava...
U sítě hezká gratulace.
Alison měla podporu i kapitánky Fed cupu.
Reagovat
FulnekUltras
https://sport.aktualne.cz/tenis/vondrousova-nechce-byt-celebrita-krausovu-show-odmitla-skoro/
Reagovat
jirkaS
stránka neexistuje :-/
Reagovat
rybicka
https://sport.aktualne.cz/tenis/vondrousova-nechce-byt-celebrita-krausovu-show-odmitla-skoro/r~07d203029c9e11e9b16b0cc47ab5f122/
Reagovat
EllNino
Travička zelená :) Gratulace
Reagovat
Frick
Člověk by jí chtěl věřit, že to v tý ruce má, že prostě by nebylo fér nad ní lámat hůl, a ona pak nedokáže porazit 18 letou holku, co nikdy nevzvítězila v hlavní soutěži WTA/GS turnaji. Jestli dostane nějakou "milou" SMS, tak si jí jednoduše zaslouží. Protože tahle prohra je NEOMLUVITELNÁ.
Reagovat
EllNino
Ty jsi hodně vypatlanej viď? ...přát někomu výhružky smrti a podobná h*vna, aspoň se ukazuje tvoje povaha no -_- je to jen tenis
Reagovat
Frick
Já jsem nemluvil o tomto. Ale pokud jí nědko napíše, že je slepice, tak je to právem.
Reagovat
PetaM
Já myslím, že tahle prohra je omluvitelná úplně jednoduše. Prostě je to její život ... ;)
Reagovat
Grape
Asi tak :-) Fakt mě baví, jak zde jistí lidé neustále v souvislosti s tenistkami používají pojmy jako "neomluvitelná prohra" nebo "musí vyhrát"...
Reagovat
EllNino
Slušné, nečekal jsem :) ... snad ta ruka nebude zlobit a půjde to takhle dál, ale Kiki bude tvrdý oříšek :)

Týna "nezklamala" :/

Jinak konec Mugu, Máši ze 6:4 5:2 ... no, kde že ty loňské sněhy jsou
Reagovat
LukasH
Z Kikiny mám vždycky strach. Spoléhám na to, že má z Petry komplex a obecně jí nevyhovují Petřiny údery (viz Madrid).
Bude záležet, jak to Petře půjde a jestli bude ruka funkční. Jestli se poveze na vlně druhýho setu s Jabeur, tak by to mělo klapnout.
Reagovat
FulnekUltras
Poslední vzájemný duel byl pro zdravou Peťu jen o pár míčů. Bajaja umí Kiki slušně nabudit včetně odborných pindů. Postup Peti do 3. kola za daných okolností by byl už skoro malým zázrakem.
Reagovat
LukasH
Sice pro zdravou, ale hodně chybující. Petra každej druhej míč vyhodila. Nešlo jí podání. Dneska hrála líp.
Reagovat
vrabejka
Tak kde jsou ti co tu vykládali jak je Petra hrozně zraněná, že ani nedohraje 1. kolo? :D
Reagovat
Jan
Počkej ve 2. kole :)
Reagovat
vrabejka
No Kiki se dnes taky moc nepředvedla Peti věřím
Reagovat
FulnekUltras
Objektivní informace před Wimblem byly jasné - a jak se to bude vyvíjet dál, uvidíme. Nic bych si nepřál víc, než tady potupně sýčkovat až do příští soboty, ale na to jsem až příliš realista.
Reagovat
vrabejka
Na Sereně byla nerozehranost vidět daleko víc třeba
Reagovat
dadaft
Donna má sice set, ale taky hromadu problémů,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
peggy
Karoline to moc slusi,krany sportovni oblecek,FILA.Snad jej donese az do vitezneho konce.Neni pochodujici zlatnistvi.
Reagovat
Fandina
Krásná reklama.

https://www.att-investments.eu/data/foceni-sperku-s-karolinou/
Reagovat
Blondie
Krásný fotky Karolíny, fakt pěkný.
Reagovat
Fandina
Jj, na Nova Sportu byl takový šot reklama firmy att-investments.eu na šperky, kde je Karolína, ale i Katka Siniaková, také krásná. Nemohu to najít, vypadaly tam obě nádherně, tak alespoň tahle fotka Katky z jejich časopisu.
Reagovat
Fandina
https://www.att-investments.eu/data/wp-content/uploads/2019/04/IMG_20190413_112122320_HDR-730x499.jpg
Reagovat
Blondie
kočky! Mám tyhle fotky, kde jsou baby krásné, nalíčené, asi lehce upravené, nicméně pořád přirozené (nikoliv totálně pozměněné ve Photoshopu), ráda. Káje i Katce to moc sluší, díky za ukázku!
Reagovat
Jon61
Když se hraje Fed cup, tak naše holky vypadají opravdu moc hezky. Viděl jsem poslední fotku Katky Siniakové, nádhera! Udělala by vlkodlaka i ze z mladého seminaristy, jak byla sexy! Ale na kurtě se Katka chová někdy jako magor.
Reagovat
annah
V zápase Fed Cupu s Rumunkami vypadaly všechny naše dámy v porovnání se soupeřkami jako Miss World...
Reagovat
FulnekUltras
Monica - Miss Universe.
Reagovat
jirkaS
supr 8-o
Reagovat
dunphy
Dvě skvělé travařky zatím předvádějí pěkný a vyrovnaný tenis. První tři hry se hrály 21 minut.
Reagovat
dunphy
Větší kurt tomu zápasu moc sluší.
Reagovat
dadaft
parádní zarputilý boj :))
Reagovat
Blondie
Jo a musím Petře pochválit krásné šatičky. Už na druhém GS v řadě se Nike vytáhl - po těch příšerných setech v posledních měsících nabídl něco moc pěkného. Peťa v tom vypadala velmi něžně!
Fila tentokrát více ryze sportovní styl - a sluší to tak i Karolíně.
Reagovat
Fransoas
Přes zdravotní omezení před Wimbledonem hrála Petra to,co potřebovala i přesto,že Tunisanka někdy kousala.Jak tady někdo psal - je to velice cenné vítězství.Musíme vyčkat jaká bude situace dál s rukou.Samozřejmě gratulace.
Reagovat
Fransoas
Stále musím tvrdit,že úroveň hry u Kristýny je nevyrovnaná.Bude v tom více faktorů,proč prohrála s touto hráčkou.Komentovat se to nedá.
Reagovat
SpacialRecognition
velmi hloupá prohra. Nic jiného se k tomu snad asi nedá napsat.
Reagovat
tommr
hlavně že porazila Karolínu a zbytek sezóny může zase odchodit ...
Reagovat
SpacialRecognition
místo, aby jí vyhraný set nakopnul, tak si hned prohraje podání...
Reagovat
Mac
proste kdyz ma dotahovat tak hraje uvolnene jelikoz uz nema co ztratit, ale kdyz sama ma jit do cela, ztuhne...
Reagovat
tommr
na Petře dneska žádný zdravotní omezení vidět nebyly. Kdybych nevěděl čím si v posledních týnech prošla tak bych si vůbec ničeho nevšim. Dělala sice spoustu hrubých chyb a zbytečně si komplikovala život (nedopodávání prvního setu atd.), ale to se jí stává pořád i když je úplně fit ...
Výhra nad Jabeur je za daných okolností velice cenná. Hratelná je i příští soupeřka i když dneska hrála Mladenovicová docela dobře ...
Reagovat
FulnekUltras
V prvním setu byla na Petře vidět velká nerozehranost a nejistota na returnu i v dalších úderech. Vyhodila toho i na její poměry ;-) trochu moc. Druhý set už byl teda lepší, no... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena se raduje po vítězném míči nad Italkou, která hraje svůj první Wimbledon, jako by proměnila mečbol v semifinále...
Reagovat
petrulinka
Jo, je pěkně trapná
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Italku ale zážitek. U sítě podobné emoce jako včera Venus s Cori.
Reagovat
smazaný uživatel
A koukám, že Italka dostala na FO do 3. setu i Sofii Kenin.
Reagovat
com
co zas ocernujes Serenu, vzdyt Kvitova dela to samy, vzdycky rve jak pominuta, i kdyz hraje s nakou lemrou..
Reagovat
FulnekUltras
očerňovat Serenu - to je pěkné... ;-)))
Reagovat
Jon61
Nikdo ze Sereny nedělá horšího člověka než ona sama.
Přidám k pobavení pár let starou skutečnou historku o černošském studentovi, který jel v tramvaji bez jízdenky a revizorovi řekl, že je černý pasažér. Toho to tak rozesmálo, že mu odpustil pokutu.
Reagovat
Marduch
Jede v šalině černoch, kterému po uříznutí prostředníčku při nehodě přišili v ostravské nemocnici bílý prostředníček, protože černý neměli. A havíř v šalině na kolegu: vidíš, taky havíř a na oběd byl doma..
Reagovat
Mac
po dvou prohranych finali a jinych proher uz taky ztraci sebeduveru...
Reagovat
petrulinka
Tedy možná, že je to blbost, ale jak psala Petra, že to zranění je zvláštní a nikdo ho vlastně nezná, tak nás napadla s mužem jedna teorie, která je i potvrzená praxí, jelikož můj muž zažil něco podobného, ale na noze. Ono to totiž může být způsobené tou pořezanou rukou, jelikož díky tomu Petra třeba začala ruku používat trošku jinak, malinko jinak držet raketu a provádět údery, tím začala také jinak namáhat svaly na ruce a nastal problém. Třeba to tak není, ale můj muž, jak měl zraněnou nohu v koleni, tak začala chodit trošku jinak, jinak tu nohu namáhat a najednou měl problém v kotníku, což ortoped potvrdil, že to tím může být, jelikož v těle souvisí všechno se vším.
Reagovat
FulnekUltras
Už jsi to tady zmiňovala - a jako příčina je to docela dobře možné.
Reagovat
dadaft
velice dobrý vstup do turnaje od Petry.
gratuluji.

a v těch bílých šatečkách je......... chtěl jsem napsat "nádherná jako nevěsta", ale Petra teď chlapy nemusí, takže nádherná jako světice...
Reagovat
petrulinka
Souhlasím, šaty jsou parádní a Petře moc sluší
Reagovat
VlS
se pekne shodila, skrečnoutnza stavu 0:5 ve třetím? Teda fuj!
Reagovat
com
tak nikdo nechce kanara :D
Reagovat
Andrew89
taky mi to tak prislo:D
Reagovat
Dobry-den
Mášence by slušel ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A co Parmentier, ta se neshodila tím trapným tanečkem? Když kritizuješ, tak aspoň měř všem stejně.
Reagovat
Andrew89
onane...nevis jak hrala Sabalenka? A jak je to s tim TM?
Reagovat
smazaný uživatel
V deblu bude.
Reagovat
Andrew89
ja se ptam na singl...jak jsi prohlasoval....tak se jen ptam. kouknu kde je v race...pockej..
Reagovat
Andrew89
nemohl jsem ji najit...a 24 misto.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem psal, že TM je reálný cíl, což ještě na začátku roku rozhodně byl. Teď už není.
Reagovat
Andrew89
diky za vysvetleni
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, nechci se s tebou moc vybavovat, protože to nemá smysl a akorát si mě tady zase budeš brát do huby... Ale stojím si za tím, že Aryna potenciál má a tak trochu to podělal Tursunov, když jí chtěl měnit pohyb. Plus ten debl je podle mě taky k ničemu.
Reagovat
Andrew89
souhlasim..potencial ma. Ale kdyz jsem ti rikal,ze je jedna vystrelit nahoru a druha vec se tam udrzet...tak jsi mi nadaval:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nadáváš tady akorát ty mně do onanů apod.
Reagovat
Andrew89
dyt se ti ta prezdivka libi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Debl neodepisuj :-) První gs v deblu --> následuje 1. gs v singlu.
https://www.youtube.com/watch?v=SVEmTKN51kc&t=53s

Elise (i Aryně) bych (nejen) deblový titul přál.
Aryna sama už na jaře říkala, že hájit to postavení nahoře je náročný. Když ukočíruje energii, kterou má, půjde nahoru.
Reagovat
petrulinka
To bylo pěkně trapné, nebo spíše Sharapka je pěkně trapná
Reagovat
smazaný uživatel
Sama jsi trapná.
Reagovat
FulnekUltras
potvrdil, že Peťa to má od přírody v ruce - a když se ve druhém setu ještě víc uvolnila, už tam bylo i několik výborných returnů. Jak teď vypadá trhlina ve svalu, si však netroufnu odhadovat. Dneska to bylo bezesporu pod injekcí - a podle toho, jak Peťa v pohodě šroubovala uzávěry u flaštiček, se zdá, že problém je blíž k lokti. Takže jedinou jistotou je teď relativně čistá hlava bez velkých očekávání - a plusové body do kompjútru.
Reagovat
PetaM
Sval je zničen, trhlina se změnila v černou díru a Petru to začne vcucávat. Do pár dní máme po Londýně. Pak zmizí i britské ostrovy, potom Evropa a pak zbytek světa. Tolik k trhlině ve svalu.
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
LukasH
:D:D:D Dobrý!!!
Reagovat
FulnekUltras
Nemyslím, že by se v rámci předturnajového mlžení Petra i s týmem snažili ve lhaní trumfnout dokonce Konga.
Reagovat
Fandina
Přeháníš. Minulý týden v pondělí byla na MR a zprávy byly, že ruka se lepší, není ideální, ale že by neměla hrát nikdo neřekl.

Třeba má a to myslím nejen ona, v těle mnohem kritičtější místa ke zranění než hojící se ruka.
Reagovat
FulnekUltras
"není ideální" znamená pořád trhlinu - i když organismus v necelých třiceti dokáže regenerovat dost rychle, fyzika platí furt
Reagovat
Fandina
I kdyby tam měla trhlin x, tak podstatné je, co jí řekli lékaři a ty jí to nezakázali. Klidně tam může mít trhlinu už celý život. Co ty víš. Kdyby hrála se slepákem, řeknu, že hazarduje se životem. Takhle je to pořád na vodě.
Reagovat
FulnekUltras
Jedna celoživotní trhlina v těle podle mého úplně stačí. ;-)))
Reagovat
Fandina
Nejhorší jsou ty mozkové nebo srdeční trhliny, to je fakt. Těch se třeba člověk nezbaví celý život. Takové ty tělesné, to třeba až tak nevadí.

Samozřejmě, vrcholový sportovec je na zranění náchylnější, než ten, kdo tělo nenamáhá. Důležité je, co řeknou odborníci a jestli to Petru bolí. Podle mě z toho děláš kovbojku.
Reagovat
PetaM
Jednu z těch celoživotních trhlin bych ti klidně zašil ...
Reagovat
blixa
Jenže u tebe je ta trhlina v mozku ... od kraje do kraje ... ;-)
Reagovat
Blondie
*vyprskla smíchy*
Reagovat
Dobry-den
Tak ještě Kristýna, ale tam je to dost nejisté.

Týno, pojď, chci tě vidět hrát proti supermámě :-)
Reagovat
Andrew89
hrala pekne. soustredene.ruka snad bude drzet. Pri rozhovoru bylo slyset ze je jeste pekne nachcipana. den odpocinek a pak to jdeme znova zkusit:)
Reagovat
lvicek
Velká gratulace Pete k postupu, doufám, že to bude jen lepší a lepší v příštích šesti zápasech :). Moc držím pěsti a snad někdy i kousek uvidím.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa nad očekávání kvalitní výkon! Mám radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď!
Reagovat
Pavlis
Petře gratuluji k výhře i předvedenému výkonu. Jinak první jsem viděl jen kousek. Zítra volno. Snad už se nic hrozného nestane a její ruka to zvládne.
Reagovat
brixner
Ten Fricek Berďulku docela vymáz, co?
Reagovat
Blondie
Myslím, že s ohledem na šestitýdenní pauzu a wimbledonský tlak můžou být Petini fandové spokojeni :D
Reagovat
Blondie
Hahaha, u Petry napsali, že její nejlepší výsledek na WIM je semifinále :D
Reagovat
petrulinka
Tak to asi někdo usnul po SF v roce 2010, usnul a probudil se až dnes, ne?
Reagovat
Blondie
Asi :D mám dojem (ale to už jsem zachytila jen koutkem oka), že tam pak ten infobox naskočil znova a správně uvedl dva tituly :)
Reagovat
Fandina
Pamatuji, když jsem v tom roce 2014 byla ve Wimbledonu, na zápase Petry s Andrejkou, tak se mi zdálo, že tenkrát to bylo jednoznačnější. Tenkrát Petra Andy skoro v uvozovkách přejela. A jestli se nepletu, tak tenkrát měla nějaké problémy se stehenním svalem. Pravda, sval v předloktí je víc namáhaný, narozdíl od stehenního, protože s levou hraje. Ale tam zase šlo o pohyb. Tenkrát tam byla podle mě víc suverénní.
Reagovat
Fandina
gratulka. Kdyby nebylo toho zranění, tak by to bylo fakt super utkání. Takhle mám sice radost z její výhry, ale bojím se zase, aby v dalším zápase nebyl problém.

Peti gratulka, přeji aby ruka byla v pohodě. Pojď.
Reagovat
Dobry-den
Petra vypadala úplně v pohodě a postupuje fulneckému haterovi navzdory :-)
Reagovat
Mac
aspon ze hlavackova jako jedina vyslovuje spravne jmeno te jabeur...
Reagovat
Fandina
Tak bohužel Berďulka prohrál. Ten třetí set už byl mimo.
Reagovat
LukasH
Petra dobře a Žabírová (zatím) pomáhá :D:D
Reagovat
com
Kvitova lže, evidentne ji nic neni
Reagovat
LukasH
No jo, to víš. Karolína jí nakazila tím lhacím virem :D
Reagovat
mahycek
Doufám, že tam na Nova sportu nedají Kristýnu až Tomáš za
10 minut vyhučí. A dají Nadala. To bylo do nebe volající
tři naši současně, či za sebou.
Reagovat
FulnekUltras
Nakonec jsem to nevydržel. Hlavně na returnu, kde se síly působící na sval sčítají, jde imrvére o zdraví. Vypasená machometánka zatím ale téměř bezzubé lvici vydatně pomáhá. Děj se vůle chrámu...
Reagovat
brixner
TVL, já čet "Vůle chámu..."
:-)))
Reagovat
Jan
I chám má vůli :) A velkou :) Tak velkou, že dovolil Petře hrát :)
Reagovat
Mantra
dnes podle mě vyřadí Krystýnu, myslím že bude další naší vypadlou cz hráčkou
Reagovat
Jan
Jak se vyléčí za týden - 14 dní zraněná achilovka báry Strýcové ?
Reagovat
Fandina
Nijak, ale jestli se nepletu, tak Bára má tu achilovku špatnou celou kariéru a je období, kdy jí to víc bolí a zlobí.
Reagovat
blixa
To je chronická věc. Ta se vyléčí až ukončením kariéry ;-)
Reagovat
rybicka
Posílali ji s tím na operaci, ale Bára zvolila "neřešit", takže s tím žije a hraje. A achylovka se holt občas připomene více.
Reagovat
Fandina
Škoda, že Berďa nepodával první. Ve druhém setu ten míč na 6:4 byl fakt pech. Koncovku prvního jsem neviděla. Ale jinak hrají oba s Fritzem stejně, nikdo nedominuje, ale ten náběh Berďulky na setbolu byl fakt pech.
Reagovat
Mantra
mohla by jsi nepoužívat ty zdrobněliny, je to opravdu už z módy, a nejsme tady ani na mimibazaru, děkuji předem
Reagovat
SpacialRecognition
+1000
Reagovat
Fandina
Nemohla. Já to používám celý život, takže ne.
Reagovat
Mantra
ahá, jak na to reagují tví blízcí? říkáš jim tak doma, muži v loži atak? celý život? myslím, že lžeš, ale klidně pokračuj, jen ti dám jeden postřeh: myslím, že to jak tě tu mnozí mají málo rádi, pramení nejen z obsahu, ale ve velké míře i z formy tvých postů
Reagovat
FulnekUltras
nech toho - doufám, že aspoň jednu babičku ještě máš ;-)
Reagovat
Mantra
ok :)
Reagovat
Fandina
Normálně, všem říkám zdrobněle a není důvod se kvůli tomu urážet. Je každého věcí, jak komu říká, pokud to myslí vážně a nikomu se neposmívá.
Reagovat
SpacialRecognition
Ty zdrobněliny jsou k lidem, které neznáš, už z podstaty urážlivé.
Reagovat
Fandina
Jde o fandění. To je stejné, jako bys toho dotyčného znal. Pokud je ti milý, tak mu říkáš různě. Já zdrovněle, jako vnoučatům, dětem, manželovi. Jsou pro mě blízcí, samozřejmě, jako ti, kterým jen fandím.
Reagovat
Fandina
zdrobněle
Reagovat
Fandina
A konto, to si vážně myslíš, že mě zajímá, jestli mě má nějaký xyz na TP rád? Jsi naiva. A nelžu. Nemám důvod.
Reagovat
Andrew89
jeste umi Berďulka a ?ríšánek
Reagovat
Andrew89
Gríšánek
Reagovat
Fandina
Berďulka, Ríšánek, Gríšánek, Bustička a je toho víc.
Reagovat
pingwin
Ty jeho koncovky
Reagovat
com
no nadhera :)
Reagovat
SpacialRecognition
Táhni tam, kam slunko nesvítí.
Reagovat
Mac
presne, jak za mlada, tak za stara...
Reagovat
Mantra
žabírová, komentátor - to mě poděl, ještě hlaváčková k tomu, no tak to je nejhorší na celém představení kvitové dneska
Reagovat
Andrew89
hrozne to trha usi
Reagovat
LukasH
Andrea má aspoň trefný poznámky, protože tenisu rozumí, což se o spoustě komentátorů říct nedá.
Reagovat
petrulinka
Přesně tak
Reagovat
Mac
dyt je jedina ceska co vyslovuje spravne jabeur...
a jeji komenty mi blbe nepripadaj...
Reagovat
Fandina
Sharapova má nějak polepený obličej.
Reagovat
lvicek
Nemuzu se koukat, jsem v autě - jak to vypadá s Petkou?
Reagovat
Andrew89
jako kdyby nic...zatim dobry:)
Reagovat
lvicek
Já jsu tak nervózní...
Reagovat
Andrew89
i ja
Reagovat
petrulinka
Já jsem nervózní jak prvorodička
Reagovat
dadaft
Reagovat
Fandina
Petra na kurtu a na Nova Sport 1 s komentářem Andrejky Hlaváčkové. A hned připomněla svůj zápas v roce 2014 s Petrou v prvním kole a na tomhle kurtu. Tak na to si pamatuji moc dobře také, protože jsem na tom jejich zápase na trojce byla. Držím palce Peti pojď!!!!!!!!!

Šatičky od Nike jsou moc hezké.
Reagovat
dadaft
Muguhrůza,
Šarapovova fakt nevím

a Petra???

?????????????????????????????????
??????????????????????
???????????????
?????

?

:))
Reagovat
Vlk-v-trave
Tak Garbinu nedávám také...tahle holka mně přesahuje...jiný kosmír...ale možná by věděl Blixa...ten jí má slušně zmáklou.
Reagovat
blixa
No jo porád. Když my nemůžeme ani naznačovat ... :D
Reagovat
Vlk-v-trave
No, takže se zase nic nedovíme...:)
Reagovat
Andrew89
tak pojd kocko moje. Vyhra potesi. prohra neprekvapi
Reagovat
Blondie
Zdá se mi to, nebo nemá nic jako obvaz?
Reagovat
Blondie
už vidím...
Reagovat
Andrew89
ma jen u loktu...trosku me to prekvapilo. ze nema ten rukav
Reagovat
Empe
V rozhovoru říkala, že by jí při ostré hře asi vadil.
Reagovat
Andrew89
aha. diky. to jsem nevedel:)
Reagovat
tommr
Petra říkala, že s ním nemůže hrát ...
Reagovat
Dobry-den
Petra jde na věc. Ať to dnes dopadne jakkoliv, tak ji nebudu kritizovat. Hlavně, ať to přežije ruka. :-)
Reagovat
Andrew89
to jsou vysledky:D
Reagovat
tmora
Taka Masho pojd, Evza pravdepodobne vypadne v 1. kole. Pred 5 lety finale.
Reagovat
Blondie
ještě bych Bouchard neodepisovala :)
Reagovat
EllNino
škoda :/ .... mělo se jít určitě do třetího
Reagovat
tommr
Tereza do toho bušila jak hluchej do vrat a Čínanka jen vracela a vracela a to často i zdánlivě nemožný míčky. Škoda hlavně toho druhýho setu kdy to chtělo v závěru taky trochu zapojit hlavu ...
Reagovat
Fandina
Terka Martincová ve druhém setu vedla 5:3 a dva SB a nedopodávala to, pak měla SB na podání soupeřky a nakonec to prohrála 5:7 a první set 6:2. Přitom, co jsem viděla ve druhém setu, tak se hrály výměny a Terka nehrála špatně.
Reagovat
Dobry-den
Tereza Martincová bohužel zisk druhého setu nekompromisně odmítla, a tak se s Wimbledonem loučí už po prvním zápase. A tu koncovku si rozhodně za rámeček nedá...
Reagovat
FulnekUltras
hlavou ještě v top-100 prostě není - snad ale už brzy bude
Reagovat
FulnekUltras
tohle by ji mohlo patřičně nabudit. Barča potvrzuje, že tráva jí sedí - teď jen ať drží achillovka. Zrzečce věřím, že by mohla Bárty vykopat z turnaje i z momentální vlny.
Reagovat
Andrew89
to asi už vypouští:D
Reagovat
dadaft
dobře ony.

včera bylo takové vedro, že se mi ani psát nechtělo,,,,,,,,,,,,, výborný byl zápas Halep - Sasnovič, velmi mě zklamaly Vondroušová a Sabalenka.
Markéta nemohla hrát naplno, takže to omlouvám, Sabalenka už se mi zdála zralá zase dojít daleko, ale má to vymetené,,,,,,,,,,,, při vší úctě k Magdě, která je vynikající travařka.

po Halepové teď hraje zajímavý úvodní zápas i Kerber...

potěšila Qiang Wang.
Reagovat
EllNino
koukej na Diatchenko - Kiki, neskutečná řežba :)
Reagovat
FulnekUltras
Maky teď nejspíš čeká dlouhá polízanice zrovna jako Petru - jsem napojen...
Reagovat
Fandina
Takže od dvanácti hodina oba kanály Nova Sportu dávají jen holky. Takže super. Z toho dvě Češky a dvě "poloČešky" ve třech zápasech a teď jsou další dva zápasy holek.

Škoda, že na Terku Martincovou se nedostalo. Právě nastoupila na kurt. Terko pojď!!!!!!!!!!!!!!§
Reagovat
George_Renel
A nemůžu ji najít ani na streamu.
Reagovat
Fandina
Něco jsem našla, ale prohrává.

http://cdn.livetvcdn.club/webplayer.php?t=ifrx&c=1200463&lang=en&eid=818224&lid=1200463&ci=108&si=4
Reagovat
George_Renel
Už jsem to našel taky, na SportZone to nechali pod titulkem předchozího zápasu chlapů.
Reagovat
Fandina
A teď už je to tam i pod jejím jménem. :-))
Reagovat
Andrew89
tohle loni vyhrálo W ? na to její pinkání se nedá koukat. Dřív hrála o hodně agresivněji
Reagovat
Andrew89
s tímhle nepřejde 3 kolo
Reagovat
Andrew89
možná ani první :D a Maria? zlatá kouzelnice Monča Nicublesku
Reagovat
Grape
Představ si, že "tohle" vyhrálo kromě RG už všechny grandslamy...
Reagovat
Andrew89
a od toho tam je - dřív hrála o hodně agresivněji:)))
Reagovat
Grape
Neřekl bych o hodně, vždy bývala spíš obranářka... A z dnešního zápasu bych toho moc nevyvozoval, Tatiana má fakt dost specifický styl, proti kterému není snadné hrát.
Reagovat
Andrew89
to máš pravdu. Jako v tomhle jí nezávidim...já bych proti tomuhle hrát fakt nechtěl:D
Reagovat
lvicek
Gratulace holkam a dneska hrozne moc drzim pesti Petce. At uz ma taky trochu toho stesti...
Reagovat
Vlk-v-trave
Tetka Barča skvělé...:) Jsem nadšen.
Reagovat
Andrew89
Reagovat
tommr
NO.3 COURT - 11:00AM
1. Nick Kyrgios v Jordan Thompson
2. Beatriz Haddad Maia v Garbine Muguruza
3. Ons Jabeur v Petra Kvitova
4. Marin Cilic v Adrian Mannarino

doufám, že Kyrgios nebude moc dlouho zdržovat ...
Reagovat
Andrew89
super díky...už to píšou na 17:00 tak to akorát už budu doma:)
Reagovat
Blondie
furt nosíš štěstí?
Reagovat
Andrew89
to si piš...ale ted to budeš spíš štěstí jestli vydrží ruka:)
Reagovat
Blondie
Jsem tě měla nějak nakrmit vitamínama :(
Reagovat
Grape
Je mi jedno, jak dlouho budou hrát, ale doufám že vyhraje Thompson.
Reagovat
Fandina
Po těch, které ještě nezačaly.
Reagovat
Fandina
super a gratulka. Líbilo se mi, jak hrála. Trpělivě a přitom chytře. Ona Wimbledon miluje a tak doufám, žeby mohla dojít daleko. Porazit Bertens, pokud k tomu zápasu dojde, by se mi moc líbilo. Držím palce Barčo pojď!!!!!!!

A díky za výhru. Mám tě ve Fantasy. Věřila jsem ti.
Reagovat
Fandina
že by
Reagovat
tommr
předvedla parádní obrat. Po prvním setu tomu nic nenasvědčovalo, ale Katka je - když se jí chce - opravdu velká bojovnice ...
Alexandrova jí rozhodně nic nedala zadarmo a každej bod si Katka musela vydřít v dlouhých a úmorných výměnách. Jen v samotným závěru to vypadalo, že Ruska už rezignovala, ale to bylo spíš fyzickým vyčerpáním. Katka má úžasnou fyzičku a dokáže utahat skoro každou soupeřku ...
I další kolo je hratelný at už bude hrát proti Bogdanový nebo Kontaový. Chtělo by to ale začít hrát hned od začátku a ne čekat až na druhej set ...
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že Katka byla vyčerpaná. Ale spíč cítila, že na Katku nemá a proto to tak dopadlo.
Reagovat
Fandina
spíš
Reagovat
Fransoas
Bára Strýcová dnes hrála bravůrně a taky rychle.Naproti tomu Katka Siniaková si to musela vybojovat.Naštěstí se jí podařil dobrý vstup do druhého setu.Určitě měla lepší pohyb a tím se její hra zlepšila.Od poloviny druhého setu už dominovala.Gratulace oběma našim hráčkám k postupu do druhého kola.
Reagovat
Dobry-den
Holkám se zatím daří výborně. Katka i Bára hladce postupují, takže i v dalších dnech se bude na koho dívat. :-)

Snad dneska postoupí všechny naše holky. :-)
Reagovat
lvicek
Berdovi neprejes? :)
Reagovat
tommr
dneska podala opravdu velmi dobrej výkon a nebezpečný soupeřce nedala šanci. Ještě lepší zpráva je, že noha taky drží ...

Přes Siegemundovou by v příštím kole taky mohla přejít, ale Bertenska už asi bude nad její síly ...

Větší šanci jí dávám v deblu ve kterým by spolu s Hsieh mohla dojít daleko a zabojovat nejen o titul, ale i o post světový jedničky ...
Reagovat
Nenela
Kdo rika, ze Bertens postoupi? Treba vybouchne jako vloni Petra. Jak stale nezapominate pripominat - u zen jeden nikdy nevi.
Reagovat
tommr
v prvních dvou kolech má Bertenska velmi lehký soupeřky, který jí nemůžou ohrozit ...
Bára by jí ale za určitých okolností potrápit mohla ... :)
Reagovat
Grape
To říkám hlavně já :D Ale Kiki by asi s tím 3. kolem neměla mít problém. Spíš mě tam zarazila ta Siegemund, tam to vidím tak 50:50 v jejím souboji se Swan.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist