Tereza a Marek: NEČEKANÉ OBJETÍ NA POHŘBU MAMINKY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tereza a Marek: NEČEKANÉ OBJETÍ NA POHŘBU MAMINKY!

Marek Brodský přišel do krematoria se sestrou Terezou.
Marek Brodský přišel do krematoria se sestrou Terezou. (Foto Aha! - Mária Rušinová, David Malík, ara)

Dva sourozenci, kteří mají stejného otce Vlastimila Brodského (†81), ale jiné matky, spolu drží zase pohromadě. A dokázali to i na posledním rozloučení s hercovou první manželkou Boženou (†96) řečenou Bíba. Její syn Marek Brodský (60) držel kolem ramen Terezu Brodskou (51), kterou měl jeho táta s herečkou Janou Brejchovou (79).

„Markovu maminku jsem měla moc ráda. Mám na ni krásné vzpomínky a je mi moc smutno, protože mi bude chybět,“ řekla včera deníku Aha! Tereza před Malou obřadní síní strašnického krematoria o první manželce svého otce. Nevlastní sourozenci spolu vždycky drželi. Poté ale, co Marek ve své 13. komnatě prohlásil, že by se dokázal zabít lépe, než jeho otec, na něho Tereza na nějakou dobu zanevřela. Vše už je ale urovnáno.

Plakala i Saxana

Smuteční síň praskala ve švech. Dorazila i Brodského sestřenice Petra Černocká (69), která Bíbu milovala. Měla dokonce chalupu pár metrů od chalupy Bródi, kde Božena se synem Markem vždycky trávili celé léto. Rozloučit se ale přišel i hojný počet Bíbiných žáků. Bývalá tanečnice totiž přednášela dějiny baletu na Akademii múzických umění. A byla to také jedna z jejích žákyň, které Marek svěřil smuteční řeč. „Znala maminku moc dobře, a tak jsem si řekl, že to bude osobní a že tohle by mámě udělalo radost,“ svěřil Aha Brodský. Maminku nepochová k tatínkovi do Slunečné u České Lípy, ale do rodinné hrobky na pražských Malvazinkách.

Umírala vedle Brejchové

Poslední léta dožívala Bíba v motolské LDN a shodou okolností na stejném patře, kde leží i Brodského druhá manželka Jana Brejchová, kterou tam dostalo vážné onemocnění mozku. Oba nevlastní sourozenci tak mohli chodit navštěvovat svoje matky a potom o pár kroků dál i nevlastní mámy.

 Brodská se vrátila do Ulice: Takhle natáčela se zlomeným kotníkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aglssnbnc@...
3. 7. 2019 • 22:39

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

zhrioe@...
3. 7. 2019 • 11:45

-------------------Naajděte nahé zeeny ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.