Moje sladké tajemství

Postavila partnera před hotovou věc

Dlouhých pět měs í c ů tajila Miluše Bittnerová (41) novinku, kterou potěšila všechny své příznivce. Společně se svým partnerem Rendou (45) totiž čeká miminko, o kterém tak dlouho snila. Mnohé to vcelku překvapilo, jelikož se v nedávné minulosti proslýchalo, že se jim nedaří ani společně sestěhovat do jednoho bytu.

Mluvilo se tenkrát o tom, že má nejspíše každý z nich trochu jinou představu o tom, jak by měl jejich příbytek vypadat, či se jim jednoduše příčí, že by společně měli sdílet jednu domácnost. Možná už ale podobné žabo-myší války přestaly Bittnerovou bavit a dala svému partnerovi nůž pod krk.

Sympatická herečka zničehonic oznámila, že je už delší dobu těhotná.

„Jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě a druhý den jsem byla těhotná,“ vysvětlila Miluše, která založení rodiny plánovala už se svým exmanželem Lukášem, který se ale pravděpodobně společných dětí zalekl a raději se odstěhoval do lesa.

Renda se nejspíše od vnadné blondýnky nechal přesvědčit a společně se tak mohou těšit na novou životní etapu. Jestli jim to ale bude klapat i vzhledem k tomu, že společně budou v nejbližší době trávit spoustu času, je otázkou.

Přece jenom si na sebe sotva v jednom příbytku zvykli a už čekají miminko. Zanedlouho ale budou rodinou a nad leckterými nedostatky, které možná jejich vztah měl, tak nejspíše budou schopni mávnout rukou a povznést se nad nimi s úsměvem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden