Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Syn arabského sultána zemřel při divokém večírku. V luxusním bytě našli moře drog

Syn arabského sultána zemřel při divokém večírku. V luxusním bytě našli moře drog
Zdroj: Instagram
+ Dalších 8 fotografií
podivná smrt
Londýn se stal pro vládce arabského emirátu Šárdžá prokletým místem. V hlavním městě Velké Británie tam zemřel už jeho druhý syn. První neoficiální informace hovoří o tom, že princ Khalid Al Qasimi (†39) podlehl následkům bujaré party, na které se hojně užívaly drogy.

Syn vládnoucího emíra Sultana bin Muhammada Al-Qasimiho zemřel podle britských médií během divokého večírku, na kterém si pozvaní lidé užívali tvrdých drog a sexuálních orgií. Devětatřicetiletý princ a také módní návrhář se podle prvních informací předávkoval drogami. Tělo bylo nalezeno v jeho luxusním bytě.

Záchranáři, kteří byli do bytu přivoláni, už jen konstatovali princovu smrt. Po zběžném ohledání místa našli záchranáři velké množství drog, a proto do bytu zavolali policii.

Syn vládce jednoho z arabského emirátů působil také jako majitel firmy na pánské oblečení. Jeho oděvy byly prezentovány i na přehlídce v rámci londýnského Týdne módy. Jeho smrt znamená pro sultána ztrátu již druhého syna. Před lety zemřel jeho prvorozený syn rovněž v Londýně. Byl nalezen mrtvý v koupelně svého domu, jednalo se pravděpodobně také o předávkování drogami.

Ve Spojených arabských emirátech byl vyhlášen státní smutek, který potrvá tři dny.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy