Jarmark, soutěže i speciální prohlídky. Na zámku Krásný Dvůr budou Slavnosti levandule a strdí
Zámek Krásný Dvůr. Foto zdroJ: oficiální web zámku
Co se chystá

Krásný Dvůr - V sobotu 6. července se budou konat na zámku Krásný Dvůr Slavnosti Jana Rudolfa Černína - Slavnosti levandule a strdí. Návštěvníci se mohou těšit na kulturní program na nádvoří i v zahradách, jarmark, přednášku, soutěž i speciální prohlídky.

Loveckou hudbu Leopolda Kuželuha zahraje Soubor lesních rohů Hradec Králové pod vedením Jana Šustra. Děti se mohou těšit na pohádková představení Drak Mrak a Duhový princ. Ekodomov z Prahy si připravil vystoupení a edukační program Ze života včel.

Během přednášky Jaromíra Tlustého se návštěvníci dozví o Janu Nepomuku Oettlovi a prvním včelařském spolku v Čechách. Nejen prodejci se mohou účastnit soutěže o nejchutnější med.

Vstupné na nádvoří je 50 korun, děti do 6 let mají vstup zdarma. Akce začíná od 10 hodin.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru