Potřebuje operaci kolene, lékaři ale nechtějí ohrozit nenarozené miminko! „V půlce května jsem udělala špatný krok a poranila si meniskus na pravém koleni. Snažila jsem se to rozchodit, ale bolest začala být tak nesnesitelná, že jsem momentálně odkázána na invalidní vozík,“ svěřila Blesku bývalá sestřička Eliška Slavíková ze seriálové Ordinace.

Kvůli vysokému stupni těhotenství navíc nemůže ani užívat léky na tišení bolesti. „Nezbývá než zatnout zuby a vydržet!“ posteskla si Miluška. Doma se pohybuje na elektrickém vozíku, ale ten se nedá složit do auta, takže po městě musí jezdit na mechanickém. Denně ji překvapuje, jak je centrum Prahy nevhodné pro vozíčkáře. „Všímat si toho začne člověk, až když si to vyzkouší na vlastní kůži,“ poznamenala Bittnerová.

Úleva však herečku a moderátorku nečeká ani po porodu. „Mým velkým přáním je po narození miminka kojit. To ale znamená, že se hned tak operace nedočkám. Ta přijde na řadu, až nebudu kojit. Bohužel tak to je a nejde s tím nic dělat,“ povzdechla si Miluška, která i přes své tělesné omezení stále vysílá na Frekvenci 1. Naštěstí může v podzemích garážích vyjet přímo vedle studia, kde natáčí.

Zkouška vztahu

Všechno zlé je pro něco dobré. Miluška alespoň mnohem lépe poznala svého partnera. „Renda se o mě neskutečně stará a celý chod domácnosti je teď na něm. Jsem ráda, že mám takového chlapa,“ svěřila Blesku Bittnerová.

VIDEO: Těhotná Miluška Bittnerová skončila na vozíčku!

Video
Video se připravuje ...

Bittnerová na vozíčku David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
93 fotografií