Marketing DOKu vede Hlásek, PR Brodecká

čtvrtek, 4. července 2019, 10:20 Aktuality, PR, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketing online služby pro chytrou správu pojištění DOK řídí Ondřej Hlásek, PR komunikaci má na starosti Michaela Brodecká.

Ondřej Hlásek a Michaela Brodecká nastupují do DOKu, zdroj: DOK.

Ondřej Hlásek a Michaela Brodecká nastupují do DOKu, zdroj: DOK.

Online služba pro chytrou správu pojištění DOK, jejímž investorem je skupina Home Credit, rozšiřuje svůj tým. Na pozici Chief Marketing Officer nastupuje Ondřej Hlásek, vedením PR komunikace je pověřena Michaela Brodecká. Vztah se zákazníky bude mít na starosti Natalia Lupusor.

Hlavním úkolem Ondřeje Hláska bude vybudování respektované a lovebrand značky, její etablování na trhu a vytvoření komunikační strategie. Hlásek má více než patnáctileté zkušenosti v komunikaci a marketingu. Posledních osm let působil jako account director v agenturách Ogilvy, Saatchi & Saatchi, Havas a Symbio. Řídil komunikaci a podílel se na tvorbě marketingových strategií například pro T-Mobile, Tesco CEE, Nestlé, Allianz, UPC, Seznam, KMV a další.

Ze Zonky přestoupila Michaela Brodecká, která bude v DOKu zastávat povinnosti tiskové mluvčí a PR managera. Na pozici zúročí také své zkušenosti s budováním zaměstnanecké značky, které v minulosti sbírala na projektech pro Škoda Auto, PwC nebo KPMG. Mimo jiné chce rozvíjet i employer branding.

Natalia Lupusor, zdroj: DOK

Natalia Lupusor, zdroj: DOK

Natalia Lupusor působila šest let v poradenství pro CRM a řízení rizik v 15 zemích v Evropě a Asii. V posledních letech zodpovídala za projekt v Home Credit v Číně. Do DOKu Na pozici Chief Customer Officer bude zodpovídat za vztah se zákazníky.

Hlásek, Brodecká a Lupusor se připojí ke stávajícímu managementu služby, který tvoří výkonný ředitel Aleš Žárský a technický ředitel Martin Ždímal. Během téměř ročního fungování se služba rozrostla na 42 zaměstnanců. 

-stk-