Tak vypadala Victoria Beckam v době, než poznala svého manžela Profimedia

Tak vypadala Victoria Beckam v době, než poznala svého manžela Profimedia

Victoria alias Posh Spice byla členkou legendárních Spice Girls Profimedia
Tak vypadal David Beckham, než se dal dohromady s Victorií Profimedia
Victoria a David v počátcích jejich vztahu Profimedia
Beckhamovi v roce, kdy se vzali Profimedia
20
Fotogalerie

Victoria a David Beckhamovi slaví 20 let spolu: Jaké je jejich manželství?

Před dvaceti lety, 4. července si své Ano řekli slavný fotbalista David Beckham a tehdejší členka slavných Spice Girls Victoria Adams. I když jejich manželství nebylo bez poskvrnky, stále tvoří šťastný pár. Jak se sexy idol žen a bývalá Posh Spice dali dohromady, jakou měli svatbu, jak zvládli nevěru a kolik mají dětí?

Před svatbou

Victoria Adams zahájila svoji kariéru v roce 1994 coby členka legendární dívčí skupiny Spice Girls. Coby Posh Spice vydržela v seskupení do roku 2001, poté se v roce 2007 na dvanáct měsíců vrátila. V té době fotbalista David Beckham kopal za Manchester United, odkud později přešel do klubu Real Madrid. Daleko známější byl ale kvůli svému vzhledu, jež opěvovaly statisíce žen po celém světě. Beckham dodnes udává módní trendy a pořád patří mezi často oceňované nejkrásnější muže planety.

David s Victorií se setkali v roce 1997 po zápase Manchester United v hráčském salónku. David tehdy Victorii požádal o telefonní číslo, které mu napsala na letenku z Londýna do Manchesteru. A byla ruka v rukávě. Podle Victorie šlo dokonce o lásku na první pohled! O rok později se pár zasnoubil a Victoria dostala zásnubní prsten v hodnotě více jak dva miliony korun. V té době už snoubenci očekávali svého prvního potomka, syna Brooklyna.

Pokračování 2 / 5

Svatba

Nejsledovanější svatba roku 1999 se konala 4. července na hradě Luttrellstown v Irsku a stála manžele Beckhamovy půl milionu liber. Jejich majetek ale už tehdy tuto částku mnohonásobně převyšoval. Samotný obřad sledovalo pouhých devětadvacet svatebčanů, zatímco na hostinu dorazilo 236 hostů. Nechyběl mezi nimi zpěvák Elton John nebo členky skupiny Spice Girls, ve které v devadesátých letech figurovala i Victoria.

Ta se oblékla do šatů od návrhářky Very Wang za šedesát tisíc liber a kvůli zkouškám dokonce neváhala létat do Ameriky. Na hlavě se jí třpytila korunka z osmnácti karátového zlata posázená sedmi diamanty, jenž zhotovil Simon Barrett, v minulosti dodavatel šperků i pro princeznu Dianu. Hosté přišli oblečeni v bílé nebo černé barvě. Celá hostina byla vyzdobena spoustou zeleně a drapériemi, nechyběla vybraná jídla a pití. O to, jak bude obřad i hostina vypadat, se postarala právě Victorie. Celá sláva se konala čtyři měsíce po narození jejich prvního syna Brooklyna, který se svatby také zúčastnil.

Pokračování 3 / 5

Děti

Jak již bylo zmíněno, první syn Brooklyn, kterému je dnes dvacet let, přišel na svět ještě před svatbou. Brooklyn se dnes věnuje modelingu a focení a o tom, že má s rodiči velmi úzký vztah, svědčí jeho instagramový profil, kde často sdílí fotografie z rodinného života. O tři roky později přišel na svět další syn pojmenovaný Romeo. Tomu už v září bude šestnáct let.

Dvě děti ale Beckhamovým nestačily, a tak se o další tři roky později narodil další syn, jemuž rodiče vybrali jméno Cruz. Teprve v roce 2011 se Victoria konečně dočkala holčičky, když porodila dnes již sedmiletou Harper. Jelikož matce čtyř dětí Victorii bylo letos pětačtyřicet let, je nepravděpodobné, že by se rodina Beckhamů ještě rozrůstala.

Pokračování 4 / 5

Nevěra

V roce 2004 David Beckham narušil poklidnou idylku jeho rodiny. Tehdy totiž byla odhalena jeho nevěra s hvězdou reality show Rebeccou Loos, která si na románku se slavným fotbalistou udělala kariéru a stala se známou. Pro Victorii však byla rodina vždy na prvním místě, a tak i v takto těžké situaci stála po boku svého manžela. Jeho uklouznutí neřešila a raději se věnovala dětem.

Úplně zadarmo to však prý nebylo. Na radu rodinného přítele Eltona Johna totiž David koupil Victorii briliantový prsten za půldruhého milionu eur, čímž chtěl vykoupit svoji nevěru. Nezůstalo však jen u prstenu, své pokání ukázal také tím, že své věrné manželce pořídil zámek ve švýcarských Alpách v hodnotě patnácti milionů eur.

Pokračování 5 / 5

Recept na šťastné manželství

I když manželství Beckhamových prošlo krizemi, nakonec vše ustáli a podle Victorie se stále milují, skvěle si rozumí a mají dokonalý vztah. A jaký je podle návrhářky recept na šťastné manželství? „David a já se dokážeme smát hodiny. Vtipkujeme, máme si co říct. Smích je tou nejdůležitější věcí,“ tvrdí štíhlá brunetka, o které bylo dříve známo, že se smíchu vyhýbá, aby jí nepřibývaly vrásky.

Uvědomuje si také, že aby byla pro svého partnera dokonalou manželkou, musí o sebe pečovat, a proto denně běhá a poté hodinu cvičí. U toho všeho ale zvládne i péči o děti, kterým podle jejích slov nic nechybí. To zní jako dokonalá manželka, co říkáte?

Doporučujeme

Články odjinud