Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Adam Mišík ve Varech cukroval s novou kočičkou: Je mužnější než ty, posmívají se mu

Adam Mišík ve Varech cukroval s novou kočičkou: Je mužnější než ty, posmívají se mu
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 33 fotografií
Nový objev
Adam Mišík (22) rozjel sukničkářství ve velkém. Ještě nedávno se ukazoval s modelkou Danielou Gorškovou, předtím krátce randil s misskou Denisou Spergerovou. A zdá se, že obě krasotinky jsou pro něj minulostí. Na kolonádě v Karlových Varech se totiž objevil s neznámou blondýnkou, se kterou se osahávali a předvedli i vášnivou líbačku.

Když přijde na krásné slečny, nedokáže Adam Mišík zařadit zpátečku. Předvedl to i ve středu na karlovarské kolonádě, kde cukroval s neznámou blondýnkou. Ještě před pár dny měl přitom randit s modelkou Danielou Gorškovou

Pouhých pár metrů opodál navíc stála Denisa Spergerová, s níž to táhl těsně po rozchodu s dlouholetou přítelkyní Dianou Kratochvílovou. A jak to tak vypadá, nic vážnějšího s holkami teď prožívat nechce.

Tajemná kráska celou dobu nesundala sluneční brýle. Na terase baru hlídaného ochrankou se neostýchala a s Adamem se téměř v kuse vášnivě líbala. Při odchodu čapla Adama za zadek a zpěvák si tak vysloužil posměch, že má vedle sebe většího chlapa, než je on sám. Vzápětí to však napravil a blondýnce stiskl zadeček rovněž.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy