Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se již neuvěřitelně těší na svého prvního potomka, prožívá Miluška Bittnerová (46) trochu neveselé období. V 8. měsíci těhotenství totiž skončila na invalidním vozíku. Vnadná moderátorka udělala špatný krok a poranila si meniskus v pravém koleni. Kvůli pokročilému stádiu těhotenství ji však žádný z lékařů nechce operovat.

„Situace mě donutila vyjádřit se k mému vesele-neveselému stavu. Veselé je Maličké, které v břiše stále víc a víc skáče salta už osmý měsíc a vypadá spokojeně. Neveselé je moje koleno s odštípnutým meniskem, odštěpek má ovšem krásný symetrický tvar,“ svěřila se nyní moderátorka, která se sice snažila zranění rozchodit, velké bolesti jí to však nedovolily a nyní musí být na vozíku.

„Salto neskočím a víc než 20 kroků neodpajdám, bolest už 14 dní víc nepovolí. Pomohla by celkem jednoduchá a drobná operace, leč pro Maličké by to nebyla úplně nejvhodnější zábavní atrakce, takže si počkám,“ svěřila se na sociální síti Miluška, která by se už za měsíc měla stát maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám