HomeMagazín Tradiční Den otevřených dveří ve Velimi

Tradiční Den otevřených dveří ve Velimi

| 04.07.2019 | Ball Aerosol Packaging
Tradičně jednou za dva roky pořádáme Den otevřených dveří, tradičně nám vše klapne na jedničku a tradičně nás také něco překvapí. I letos jsme měli opravdu parádní účast, sešlo se nám bezmála 800 návštěvníků. Pozvaní byli samozřejmě všichni naši zaměstnanci, kteří si mohli přivést své rodinné příslušníky a přátele.
Kolem 15 hodiny odpolední se otevřely brány našeho závodu a na návštěvníky čekal bohatý program. Pan ředitel celý Den otevřených dveří zahájil krátkým proslovem a sdělil důležité organizační věci. Pak už jsme se mohli nechat hýčkat naplánovaným programem. Pro návštěvníky jsme měli nachystaný bohatý raut, nápoje a další dobroty. Barmani míchali také osvěžující nealkoholické drinky nejen pro děti a měli neustále plné ruce práce. Byly opravdu vynikající.
 

Zábava pro děti i dospělé

Na děti i dospělé čekala spousta atrakcí v podobě horolezecké stěny, skákacího hradu a trampolíny. Vyřádit se dosytosti mohli všichni malí i velcí na aerotrimu, což je trenažér stavu beztíže. Skládá se ze tří soustředných kruhů a umožňuje pohyb účastníka zajištěného uvnitř kruhu o třech osách. Když se kruh roztočí, tak aerotrim simuluje stav beztíže a dokonale navodí ztrátu prostorové orientace. Tradičně oblíbená je bungee trampolína. Nejvíce se na atrakcích vyřádili tatínci s dětmi.
 

Mažoretky zatančily, kapela zahrála

Pro děti jsme také nechali vyrobit velké bílé nepotištěné plechovky, aby si je, tradičně, mohly nesmazatelnými fixami pomalovat a odnést domů. Nesmíme zapomenout na 3 vystoupení šikovných mažoretek. A k poslechu a tanci nám hrála celou dobu kapela.

 

Bezpečnost na prvním místě

Protože se u nás bezpečnost skloňuje ve všech pádech, přijeli i lidé z Besipu se simulátorem nárazu při dopravní nehodě. Návštěvníci měli možnost si tak vyzkoušet díky této simulaci náraz podle nastavené rychlosti. Zájemci se také mohli dozvědět bližší informace o prevenci zdraví u stánku zdravotní pojišťovny.
 

Exkurze po závodě

Hlavním lákadlem byly exkurze po závodě a hlavně naše nejnovější a nejmodernější linka L 14 000 na nové hale, o kterou byl opravdu velký zájem. Dvacetiminutovými prohlídkami provázeli návštěvníky kolegové z technického oddělení, technologie a výroby, R&D, několik prohlídek měl i sám pan ředitel. Téměř každý návštěvník, včetně dětí, se chtěl podívat, jak se plechovky, které používáme denně, vyrábí. Tento zájem nás opravdu těšil, možnost prozkoumat výrobní linku takto z blízka se naskytne prakticky právě jen při příležitosti dne otevřených dveří. Našim samotným zaměstnancům bylo líto, že museli být součástí skupinek, protože na nich bylo vidět, že by nejraději ukázali svým příbuzným a známým všechno sami. Měli jsme radost z toho, že zájem o prohlídku linky během celého odpoledne neopadal. Naši průvodci byli ale vyčerpáni, neboť museli pro velký úspěch „přidávat“.
 

Pohodové odpoledne

Nejdražší položkou na seznamu bývá vždy počasí. My jsme si „objednali“ a měli krásné slunečné počasí bez mráčků. Kolem 8 hodiny večerní jsme se s návštěvníky pomalu rozloučili, i když se nikomu moc nechtělo. Letošní ročník se nesl v poklidné a pohodové atmosféře, úsměvy na tvářích návštěvníků nám daly tušit, že se jim akce líbila. Bylo to opravdu velmi příjemné odpoledne.

 

Ball Aerosol Packaging logo

Ball Aerosol Packaging

300 zaměstnanců

Designové hliníkové plechovky pro celý svět.

 
Zdroj:

Podobné články v magazínu

Odpočinek, aneb na co společnost zapomíná

26.03.2021 |

Pokud jste viděli film Nevěstinec, víte, že i ... Více zde

Introverti, víte co vám brání v úspěchu?

29.07.2020 |

Stejně jako mají introverti své silné stránky... Více zde

Jak si zorganizovat čas se můžete lehce naučit

27.03.2020 |

Taky máte problém s plněním úkolů? Máte pocit, že na... Více zde

Registrovaný uživatel se dozví o každém novém článku. Zaregistrujte se