Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zasnoubený Janeček, Babiš v zastoupení Moniky: Filmové Vary obsadili i miliardáři

  • Autor: Mii - 
    5. 7. 2019
    05:13

    Ani letos filmový festival v Karlových Varech nevynechali zástupci podnikatelské sféry. Na 54. ročník zavítal například čerstvě zasnoubený Karel Janeček se svojí kněžkou Liliou nebo společník Jiřiny Bohdalové Lubomír Focko. Premiér Andrej Babiš (ANO), který má plné ruce práce s řešením vládní krize, tentokrát chyběl, zastoupila jej jeho manželka Monika s dcerou. Obě dvě sladily outfit do bílé barvy.

  • 1.Karel Janeček

    Matematik a podnikatel Karel Janeček, známý svým kladným přístupem k mnohoženství, navštívil filmový festival v doprovodu své kněžky Lilii Khousnoutdinové. Pár na červeném koberci rozdával úsměvy, ke kterým rozhodně má důvod – Janeček před několika dny požádal Liliu o ruku, byť je stále ženatý se svou druhou ženou Mariem.

    Na tu ale příliš nemyslí, jak ukazuje i jeho příspěvek na facebooku, ve kterém zásnuby oznamuje. „Podruhé v životě jsem se rozhodl pevně spojit svůj život s nádhernou ženou. Před 21 lety (jaká to krásná shoda okolností!) jsem totiž žádal o ruku svou první úžasnou ženu Michaelu, které jsem za moc vděčný,“ napsal Janeček. Vynechal při tom zmínku, že ve skutečnosti půjde o jeho třetí manželství.

    Karel Janeček je spolumajitelem společnosti RSJ, která se zabývá finančními obchody. Vystudoval matematiku. S tím, že vydělal velké peníze, se nikdy netajil. Část z nich vložil do Nadačního fondu proti korupci, který založil v roce 2011. Janeček je znám také jako autor alternativního volebního modelu nazvaného demokracie 2.1, o kterém tvrdí, že dokáže eliminovat extrémní volby, a je tudíž dokonalejší.

    Unicredit party ve Varech: Karel Janeček s partnerkou Lilií Unicredit party ve Varech: Karel Janeček s partnerkou Lilií | Blesk:Hykl, Kundrát

  • 2.Igor Rattaj

    Filmový festival v Karlových Varech navštívil také slovenský podnikatel Igor Rattaj. Je největším akcionářem skupiny Tatry Mountain Resorts, která v Česku a na Slovensku provozuje několik lyžařských středisek, mimo jiné ve Špindlerově Mlýně a libereckém Ještědu.

    Rattaj, který investuje i do hudebních festivalů, se ve Varech objevil po boku nazrzlé ženy. I on vypadá šťastně, na fotografy se usmíval. Prostředí filmového festivalu je ostatně místo, na kterém se může cítit komfortně – v minulosti vyšlo mnoho zpráv o divokých večírcích s českými a slovenskými celebritami, kterých se Rattaj účastnil.

    Podnikatel Igor Rattaj na filmovém festivalu v Karlových Varech Podnikatel Igor Rattaj na filmovém festivalu v Karlových Varech | Archiv Blesku

  • 3.Štěpánka Komárková v doprovodu Daniela Plovajka

    Nechybí ani jméno Karla Komárka, jednoho z nejbohatších Čechů. V Karlových Varech měl důležitou roli – jeho soukromé letadlo Gulfstream G550 dopravilo na festival hlavní hereckou hvězdu Julianne Mooreovou. Investiční skupina KKCG, kterou vlastní, navíc pořádala v pondělí ve Varech velký večírek, na kterém nechyběl ani herec Karel Roden nebo prezident festivalu Jiří Bartoška.

    Komárkova skupina KKCG podniká v loterijním a herním průmyslu, ropě, zemním plynu a informačních technologiích. Vlastní podíly například ve firmách SAZKA nebo Fischer Group. Časopis Forbes podnikatele zařadil na 715. příčku nejbohatších lidí světa, jeho odhadovaný majetek činí 67 miliard. Má ženu Štěpánku, která jej na festivalu doprovázela.

    Manželka Karla Komárka Štěpánka při příchodu na KKCG párty. Manželka Karla Komárka Štěpánka při příchodu na KKCG párty. | Blesk:Machan, Pátek - Czech News Center a.s.

  • 4.Andrej Babiš (Monika Babišová)

    Premiér Andrej Babiš (ANO) letos v Karlových Varech chyběl. V době, kdy se filmový festival konal, jednal o vládní krizi vyvolané rezignací ministra kultury Antonína Staňka a o možném odchodu ČSSD z vlády.

    Jeho „tým“ zastoupila manželka Monika, která festival navštívila s dcerou Vivien. Obě do parného počasí na módní přehlídku značky Poner zvolily volný model bílé barvy a perfektně k sobě ladily. Přítomnost mladé Vivien připoutala pozornost, Babišovi ji příliš často neukazují.

    Monika na přehlídce prozradila, že pokud jim v tom nic nezabrání, s manželem by rádi vyrazili na dovolenou do Francie. Vzhledem k událostem posledních dní to ale vypadá, že Babiš spíš než ležení na lehátku bude řešit hrozící pád vlády a možné předčasné volby.

    Se jménem Andreje Babiše se pojí holding Agrofert, který musel kvůli zákonu o střetu zájmů vložit do svěřenského fondu. Firma podniká v potravinářském, zemědělském a chemickém průmyslu. Jeho ziskovost meziročně klesla, jako důvod je uvádět pokles cen umělých hnojiv na světových trzích. Nezachránil to ani dobrý výkon zemědělské divize.

    Monika Babišová s dcerou Vivien Monika Babišová s dcerou Vivien | Blesk: Jan Tůma

  • 5.Lubomír Focko

    Dalším zástupcem slovenských milionářů ve Varech je Lubomír Focko. Jeho jméno je známé zejména ve vztahu s herečkou Jiřinou Bohdalovou, po jejímž bohu se pohybuje několik let. Pár se měl poznat díky fotbalovému klubu Amfora.

    Focko je právník, v Praze provozuje advokátní kancelář, která nese jeho jméno. Dále figuruje ve společnostech zabývající se realitní nebo výpočetní činností. Spoluvlastní také Amona Group a sedí v představenstvu podniku Pražská teplárenská.

    Jiřina Bohdalová v Karlových Varech. Vpravo vzadu její společník Lubomír Focko Jiřina Bohdalová v Karlových Varech. Vpravo vzadu její společník Lubomír Focko | Archiv Blesku

majka13 ( 5. července 2019 16:18 )

Janečku,pomlouvat Mariem,že jste si jí musel vzít,je ubohé,dodneška je na youtobe video,kde je vidět, že jste zamilován, až po uši a pěkně v tom lítáte.No je to msta,za to,že vás odkopla co?Tak jste běžel honem odprosit Lilien, aby Vás vzala na milost a zbyla vám aspoň,nějaká žena.Lilien si vás pojistila dítětem,neznám ženu,která se hned nechá oplodnit,ale měla k tomu dobrý plán a ten jí vyšel,donedávna nikdo nevěděl,že existuje kněžka a dnes je zájmem médií,díky vám a pěkně na tom vydělává.A přišel jste o pověst donchuánam,kterou jste si léta budoval,díky které vám dala kopačky krásná Jana Doležalová a další.Mimochodem Lilien je nepovedená kopie,této královny krásy.Potrestal jste se nakonec sám a moc vám ty usměvy na kameru a fotky nevěřím,jsou takové vuměl­kova­né.Po­pros­te Lilien,ať si čístí i zuby i na boku,má je tam zažlutlé a opravdu se na to nedá dívat.

illenne ( 5. července 2019 13:08 )

Miliardářská párty a paní premiérová si s tím moc hlavu nelámala, dámy tam byly v krásných toaletách a ona se oblékla jak na sváteční grilování na zahradě. Dcera jí není moc podobná, je celý tatínek , ale sluší jí to, jak se oblékla .

Tele_vize ( 5. července 2019 10:45 )

Eisenbieger_Otto ( 5. července 2019 10:33 )

Monika je krasna pani , ma krasny face , poprsi a ten zbytek by stal taky za hrich ...holt dobra partaj , panu manzelovi fandim .Ma to v hlave dobre srovnany ....ty zbytek na fotkach nestoji za rec

sekebo ( 5. července 2019 10:26 )

Příští rok už doufám nebudou potřebovat přispívat z našich daní, když se tam srocuje tolik miliardářů, tak pár desítek melounů by snad ze svého mohli pustit a ani je to nezabolí.

Zobrazit celou diskusi