Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Brněnský hokejový trenér (†54) zemřel při děsivé nehodě: Na motorce se srazil s kamionem!

Autor: rc, mat - 
5. července 2019
10:45

Tragická nehoda se stala ve středu u města Sobotovice na Brněnsku. Na cestě se tam střetl motorkář s kamionem. Za řídítky jednostopého stroje seděl hokejový trenér Vlastimil Odehnal (†54). Zpráva o smrti oblíbeného trenéra šokovala jeho brněnskou hokejovou akademii i klub Technika.

Policisté a záchranáři ve středu v ranních hodinách zasahovali u vážné nehody, která se stala u obce Sobotovice na Brněnsku. Podle dosavadních informací tam měl přejet motorkář do protisměru a střetnout se s kamionem. Motorkář byl v kritickém stavu převezen do nemocnice v Brně, tam však na následky zranění zemřel.

„Motorkář vjel ze zatím nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetnul s plně naloženým kamionem jedoucím ve směru do Brna. Jeho řidič i přes snahu zabránit střetu nedokázal havárii odvrátit,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek. „Muže středního věku ve velmi vážném stavu jsme letecky dopravili na urgentní příjem do Fakultní nemocnice v Brně,“ řekla mluvčí záchranky Michaela Bothová.

Na motorce měl sedět hokejový trenér Vlastimil Odehnal, kterému přátelé přezdívali Bad. Zpráva o jeho smrti šokovala jeho přátele, rodinu a kolegy. Všichni, kteří ho znali, se s ním loučí na sociálních sítích. „Ahoj, hokejoví přátelé… mám moc smutnou zprávu. Pan trenér Vlastimil Odehnal – pro přátelé BAD – z Techniky – nepřežil dnes vážnou dopravní nehodu po srážce s kamionem. Upřímnou soustrast jeho celé rodině a čest jeho památce. Je mi to nesmírně líto, Bade,“ napsala Marta na facebook. Pod příspěvkem se okamžitě začaly objevovat další a další kondolence.

„Upřímnou soustrast,“ napsal Dalimil. „Upřímnou soustrast rodině za celý Luleč. Víkend měl být velký, Vlastíku,“ napsala Jitka. „Dneska nás náhle tragicky opustil náš kamarád a trenér Vlastimil Odehnal. „Bad“. Na čtvrtečním tréninku a nedělním zápase zavzpomínáme na jeho neotřelý humor a uctíme jeho památku,“ stojí na oficiálních stránkách jeho hokejové akademie.

Vlastimil Odehnal působil v brněnské Hokejové akademii pro amatéry. Dlouhá léta také vykonával funkci sportovního manažera a trenéra klubu VSK Technika Hokej Brno. "Velmi smutná zpráva zasáhla dnes náš klub. Ve věku nedožitých 55 let ve středu 3.7.2019 tragicky zemřel dlouholetý funkcionář a trenér Techniky v posledních 15 letech pan Vlastimil Odehnal. Vedení klubu vyjadřuje rodině a pozůstalým upřímnou soustrast. Informace o posledním rozloučení doplníme, jakmile budou známé," smutní hokejový klub na svých stránkách.  

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání