Sejdeme se ve studiu Tomorrow 55

Publikováno: 5. července 2019 | autor Redakce
tomorrow-55-frn0418-1.jpg

O tom, že Tomorrow 55 je moderní daylight foto/video studio v Praze-Holešovicích, jistě mnozí z vás už slyšeli. Vzniklo v loňském roce v bývalé továrně, je velmi prostorné a světlé a kromě klasického studia nabízí i kompletní zázemí a technické vybavení. Můžete si tedy studio rezervovat a zapůjčit studiovou techniku v něm, případně si také vypůjčit jen studiovou techniku jako v klasické půjčovně.

Text: redakce, foto: Tomorrow 55, www.tomorrow55.cz

Osobnosti − Dan Vojtěch a Martin Přívratský

Vždycky je moc fajn, když za zajímavou a žádanou aktivitou stojí známé tváře z oboru. Studio Tomorrow 55 má dva majitele, společníky, kteří ve světě fotografie, filmu a videa hodně znamenají. Určitě není třeba je představovat. Návštěvník, nájemce, který sem dorazí (je opravdu dobré se předem objednat na internetovém formuláři webových stránek studia) má velkou šanci v tomto velkém prostoru fotit či natáčet téměř vše, ale může získat i kvalitní asistenci a zapůjčit si vybavení sestavené z posledních novinek na našem trhu. Takže studio funguje i jako klasická půjčovna. A to nás při naší návštěvě zaujalo jako první.

Celý článek a krásné a dobře vytištěné fotografie najdete v červencovém vydání FotoVideo. Více obsahu tohoto krásného vydání najdete zde.


fotovideo-07-2019-vizual-v1-1000px.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.