Chození kolem horké kaše, nebo totální nepochopení prezidenta Zemana? Nevím. Každopádně vše, co se nyní děje je závažnější než pád Nečase, a ač je prezident Zeman na naprosto opačném konci politických hodnot než osobně zastávám já, jednoznačně v tomto stojím za jeho (dosavadními zdůrazňuji) kroky.

 

Jekot bezpáteřních antičechů z kavárny je logický, ale jako vždy zoufale tají, co je ve hře. Zkusme se podívat na fakta a o (ne)správnosti prezidenta Zemana si udělejte závěrečný úsudek každý sám.

Jenom ochutnávka: dvakrát bylo vyhrožováno školám snad výbuchem či jiným teroristickým činem. První je chycen: šestnáctiletý chlapec. To není problém. Blb. Dostane trest a oprávněně. To hrozivé, skutečně děsivě hrozivé je, že to BIS či policii oznámily nikoliv naše tajné služby, ale americké, které zde rejdí a chovají se jak na dobytém území! Kdyby to zjistila BIS či policie, pochvala, ale jak v Německu, kde se pak zjistily odposlechy i Merkelové či ve Francii Sarkozyho, zde už rejdí americké komando na úrovni teroristů a možná ovládá naše tajné služby! Strašné. Ani SSSR si to nedovolil, pouze naše bezpáteřní komunistické komando jim lezlo do řiti a podávalo raport! (Jako Piráti do Bruselu dnes)

 

O co skutečně prezidentu Zemanovi s ČSSD v čele s Hamáčkem jde?

Takže napíši jakousi osnovu, jakým směrem se myšlení prezidenta Zemana ubírá. A v tomto asi každý soudný musí dát prezidentu Zemanovi za pravdu. (A čas prověří, zda jsem totálně mimo)

Rada Čt - prakticky v gesci ČSSD: odsouhlasila odměnu pro generálního Dvořáka za bruselské směrování  2,4 milionu (pouze paradox, že vlajku EU na Pražském Hradě vztyčil Zeman)

RRTV: v Poslanecké sněmovně je zaparkováno několikeré schválení výročích zpráv Čt. Stačí dvě neschválení a všichni letí. Nad touto radou bdí - hádejte kdo? ČSSD! Prezident Zeman doporučuje neschválit.

BIS: Koudelka a čučkaři. Asi už nikoho nepřekvapí, že tuto prapodivnou americkou, vlastně českou dle názvu aportující spodinu chrání ministerstvo vnitra. A to vede kdo? ČSSD

NBÚ: Ředitel - genmjr. Bc. Jiří Lang. Praktický nadřízený? ČSSD! Také aportují dle výroků CIA a nechrání českou zem!

 Šaškárna novičok, trapárna Huawei, aby po avizovaném raportu čučkařů z tajných služeb v čele s Koudelkou a Langem ministerstva přestala aportovat a žvásty hodila do koše: prezident Trump od sankcí ustupuje, protože přiznal, že je to v rámci ekonomického souboje a naši aportující mopslíci si utrhli z ostudy kšandy.

 Jaderná elektrárna - dostavba - kdy jsme na příkaz USA měli hodit výhodnější nabídky do koše!

Předražené vrtulníky pro armádu povinně koupené z USA se připravují! Do očí bijící zločin. Bez řádného zadání a cenové nabídky. Prý musíme zvýšit výdaje na zbrojení. USA jsou šíleně předlužené a budeme u nich povinně nakupovat vše. Další gauner: Schapiro - americký velvyslanec, který chtěl, aby mu česká vláda aportovala a pak ho prezident Zeman vyrazil. Americký velvyslanec Normen Eisen: kriminálník, co se chlubil, že Českou republiku okradl o miliardy. (aukce léků) předchůdce Schapira a pak se mlátil smíchy při odchodu.  A také se chlubí židovstvím, jak úspěšně okradl naši zem. (Opět nepochopení a záhada, proč Zeman Izrael adoruje, takže ne vše je plus) A další novelu cizineckého zákona včera podepsal prezident Miloš Zeman. Dosud  mohlo řízení o zrušení cizincova povolení k pobytu trvat podle ministra i déle než dva roky. Vyhoštění cizinců, kteří byli v Česku opakovaně odsouzeni pro úmyslný trestný čin, se urychlí.

 

 A zoufalá snaha integrovat sem muslimy a černochy, když si neporadíme ani s Chánovem a dalšími místy dokládá zvěrstva těch, co si postaví vysoké ploty a ostatním káží, že s nimi mají žít! Neziskovky na hraně zločinu a perverze!

 

A další: sankce vyhlášené jakýmsi státem (USA) prý máme důsledně dodržovat, nebo nás potrestají. Jakým právem? Jsou USA Bůh a my máme aportovat? Jednou Němcům, pak SSSR, nyní USA?

Můžeme pokračovat. Státní zástupci a do očí bijící jednostrannost. Kdo je proti Evropské unii, je nepříčetně pronásledován a stačí souhlas s násilím proti přistěhovalcům, zatímco návod na podříznutí prezidenta republiky členem správné organizace ODS je vnitřně odsouhlasen, veřejně pouze pokárán. A ČSSD v čele s Hamáčkem mlčí?

 Totální zhroucení MPSV, které započala šílená Marksová a dorazila na hlavu padlá Maláčová. Špidla jenom zírá, jeho a Škromachovy "Zdroje jsou", které se zdály nepřekonatelné, gender parta dotáhla do absurdního finále. Dokonce keinesiánský prezident Zeman z šíleného hospodaření "upadá na znak".

Mohu psát dál a dál. Není proč. Vnímaví čtenáří a díky, že si k nám  našli cestu, směr pochopí. Já nevěřím v naivitu redaktorů České televize, stejně jako nevěřím, že "ti nahoře" nic nevědí.  Přece nejsou totálně tupí. Ministr kukltury je obezlička. Člověk, který nechce být ovcí ČSSD a Bruselu má být "odejit". Komedie.

Uvidíme, co čas ukáže. Já osobně tvrdím, že čas nazrál i v České republice. Stejně jako ve Velké Británii. Jako v Katalánsku. Pouze že my jdeme jinou cestou. Českou. Sametovou. A Letná byla zoufalství odmítnutých extremistů, kteří to chtějí opakovat v listopadu jako zvrácené povstání dětí a bonzáků. 

 

Čas dozrál. Možná i prezident Zeman. Děkujeme. Češi nemohou donekonečna aportovat a plazit se v prachu. Ani Adolf Hitler nás neumlčel. I když dnes do Evropy NATO (USA) stěhují jaderný arsenál: "mírový"...