Pazderková o dítěti: Zásadní životní zvrat?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pazderková o dítěti: Zásadní životní zvrat?!

Iva Pazderková
Iva Pazderková (Profimedia)

Iva Pazderková (39) je ve věku, kdy jí tikají pomyslné biologické hodiny. Oblíbená komička si tuto situaci dobře uvědomuje, a jelikož se jí miminko zatím nedaří, uvažovala o tom, že by si sama dítě do pěstounské péče vzala.

Pazderková na karlovarském filmovém festivalu podpořila nadaci Hledáme rodiče, která se řeší podporu pěstounské péče. Zatímco jiné její kolegyně děti již mají, herečka je zatím bezdětná. Jelikož by si mimonko moc přála, uvažovala i o pěstounské péči.

"Samozřejmě s přibývajícím věkem a snahou o dítě ty myšlenky člověka napadnou. Myslím si, že to vyžaduje specifický přístup k životu a velkou statečnost a obětavost. Člověk má od malička nějakou představu, jak by měla jeho rodina vypadat, jak by měla vzniknout a je to rozhodnutí, které je velmi těžké v tom se upozadit a opravdu obětovat, a vytvořit dítěti zázemí, které si zaslouží a dát mu veškerou mateřskou lásku, přestože není vaše," řekla zrzavá komička dle Super.cz.

Přestože by si vlastní dítě přála, pracovních povinnosti má až nad hlavu. "Snažím se to stihnout, všechno je v procesu. Nebudu mít věčně možnost počít," svěřila se Pazderková, kterou v létě čeká turné s Pražským výběrem, chystá novou desku a knihu.

 Pazderková v prohlášení na Václavském náměstí: Ideály svobody a pravdy jsou dnes v ohrožení.



Přečtěte si
aveneta
5. 7. 2019 • 17:57

Odporná ženská, ta se opravdu nemá množit !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.