Sestřička z Ordinace o těžké nemoci: Boj s anorexií a bulimií | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sestřička z Ordinace o těžké nemoci: Boj s anorexií a bulimií

Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě (Foto: ČT, TV Nova)

V Ordinaci růžové zahradě hrála Štěpánka Fingerhutová nešťastnou a zákeřnou dívku, která tragicky přišla o matku. Mladičká herečka si však peklem neprošlo pouze v seriálu, ale také ve svém osobním životě. Na sociální síti se rozepsala o svém boji s poruchami příjmu potravy.

Fingerhutová v minulosti bojovala s anorexií a bulimií. S těžkým životním obdobím se rozhodla svěřit na sociální síti Instagram. „Boj s poruchami příjmu potravy není nic, co se dá vybojovat. Je to o nastavení mysli. Aspoň tak to vnímám já. Po zkušenosti s anorexií a bulimií jsem věděla, že se musím srovnat, jinak se budu točit v bludném kruhu a jednou porucha příjmu potravy zase přijde. Ale teď už vím, že jsem za tím,“ napsala dle webu Super.cz talentová herečka.

„Víc než dva roky jím, co chci, jídlo si nevyčítám a jenom užívám,“ svěřila na sociální síti herečka, která si ve svém životě stanovila i určitá pravidla a cítí se skvěle. „A jsem hrozně ráda za svoji postavu. Je už dva roky dost stejná, necvičím, ale hýbu se dost v práci a nepiju alkohol. A cítím se v plavkách dobře, sebevědomě.“

„ Jsem na sebe pyšná a šťastná, že netrávím spoustu času zabýváním se dietami a vyčítáním si jídla. Přitom je to tak logické, jak má to tělo přijmout potravu, když váš mozek říká, že ji nechce?“ tázala se herečka.

 

 Okatá blondýnka z filmu Dvojníci by si ráda zahrála princeznu: Líbila by se vám?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:06

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.