Kolekce Hugo Boss x Liam Payne

Kolekce Hugo Boss x Liam Payne

7. července 2019, Kolekce oblečení, Hugo Boss x Liam Payne, Berlín, párty, Fashion Week

Sponzorované odkazy

Horká kolekce Hugo Boss x Liam Payne byla konečně odhalena v Berlíně počátkem července 2019 na Fashion Week party, která byla jedním živým párty organismem.

Více než 1000 lidí, včetně Winnie Harlow, Stella Maxwell, Sasha Trautvein, Mario Bautista a Stefanie Giesinger se zúčastnili akce na Wriezener Karree. Máte tedy první detailní pohled na deset streetwear inspirativních kousků.

Kulisy papírny

Minimalistická konstrukce a vysoké stropy bývalé papírny ve východním Berlíně poskytly perfektní pozadí pro odhalení kolekce, kterou navrhl pro Hugo Boss a Liam Payn. Celá skvadra šik kousků představuje jedinečné odkazy na jeho osobní styl.

Kolekce Hugo Boss a Liam Payn

Proužky, pásky, puntíky, opasky, reflexní pásky, lemy – to vše je na siluetách modelů viditelné. Lehkost materiálů, různorodá barevnost, i opakovaný chevron motiv je charakteristiku této unikátní kolekce.

Kolekce oblečení obuvi a doplňků bude k mání po celém světě na hugo.com a ve vybraných prodejnách světa od 5. července 2019. Nejnovější informace zprávy o spolupráci Hugo Boss s Liamem Paynem naleznete na webu Hugoboss.com.

Hosté se na zahajovací akci se také těšili z upoutávky a berlínské inspirace chystané nové kolekce Hugo Boss pro jaro a léto 2020, a to prostřednictvím exkluzivního filmu na LED obrazovkách.

Zdroj foto: Hugo Boss

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu