Takhle řádí zlý bankéř Jeřábek: Líbal muže, olizoval ženy... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Takhle řádí zlý bankéř Jeřábek: Líbal muže, olizoval ženy...

Tomáš Jeřábek
Tomáš Jeřábek (Foto Aha! – Martin Hykl, ara)

Líbal muže, olizoval ženy a slivovici do sebe klopil přímo z lahve. Herec Tomáš Jeřábek (44) řádil na festivalu v Karlových Varech jako utržený ze řetězu. Manželku Halku Třešňákovou (47) nechal doma...

Když už zlý bankéř z reklamy doma dostal opušťák, rozhodl se si festival v Karlových Varech užít se vším všudy. Místo posedávání v potemnělých kinosálech si na hlavu narazil rybářskou hučku a vyrazil na »tajnou akci« České televize. Jen co známý stand-up komik zmerčil v restauraci lahve s alkoholem, rozjel se jako utržený vagon! Házel do sebe skleničku za skleničkou, víno ředil slivovicí, kterou pil podle svědků rovnou z lahve. U toho prý hlasitě pořvával, ukazoval vulgární gesta a vyplazoval jazyk.

Vášeň v davu
U podporučíka Máchy ze seriálu Rapl nezůstalo jen u alkoholu. Naprosto uvolněný se láskyplně vrhal na kolegy padni komu padni. Tu dusil vášnivými polibky herečku Dejvického divadla Kláru Melíškovou (47), olizoval ji svým hbitým jazýčkem, tam se přisál na krk Ivana Trojana (55). Došlo i na manžela herečky Zuzany Stivínové (45). Když neuspěl u umírněného Václava Neužila (39), ujal se ho kolega Martin Finger (48) a odvedl ho z večírku směrem k hotelu.

Policejní hlídka
Párty pod taktovkou České televize byla tak divoká, že na ni dorazila policejní hlídka. Podle informací Extra. cz muže zákona někdo přivolal kvůli dunění placeného vystoupení uskupení Kapitán Demo, jemuž v půl jedné ráno přihlížel i generální ředitel ČT Petr Dvořák (54). „Policie přijala oznámení o rušení nočního klidu, když přijeli na místo, tak produkce už ale končila, takže nezasahovali. Bylo to povolené až do jedné hodiny, takže nebylo nutné nic řešit,“ řekla Aha! tisková mluvčí Policie České republiky Kateřina Krejčí.



Přečtěte si
mhnzsphlb@...
8. 7. 2019 • 11:14

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

luppe
7. 7. 2019 • 05:56

Je to debil od pohledu. Ještě jsem ho neviděl v žádné sympatické roli. Hovado ulité 😀

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.