„S hlubokým zármutkem a zlomeným srdcem oznamujeme, že nás Cameron dnes ráno opustil,“ uvedl rodinný mluvčí. „Zemřel ve spánku v záchvatu, který byl vyústěním dlouhodobých zdravotních potíží, s nimiž se léčil,“ stojí dále v prohlášení pro média.

„Svět ztratil bezpochyby jedno ze svých nejzářivějších světel, ale jeho duše bude žít skrze vlídnost a soustrast všech, kteří ho znali. Jsme hluboce zarmouceni a prosíme o zachování soukromí v této neskutečně těžké chvíli. Nad ztrátou syna a bratra velmi truchlíme,“ stojí v prohlášení.

Cameron odstartoval svou kariéru coby devítiletý, poprvé účinkoval ve videoklipu, pak začaly přicházet epizodní role a další nabídky se jen hrnuly. Jen o pár měsíců později se objevil v celovečerním hororu Zrcadla a následně v thrilleru Oko dravce.  V roce 2010 v komedii Machři hrál rozmazleného syna Adama Sandlera. Následně si ho vyhlédla produkce kanálu Disney, v jehož filmech a seriálech se pravidelně objevoval.

Ve svých dvaceti letech měl Cameron Boyce přes 8 milionů fanoušků, kteří ho sledovali na jeho instagramu. Před týdnem vyděsil svou komunitu fotkou z postele s kulichem na hlavě. Část fanoušků se starala, co se děje, jiní si z něj tropili legrácky v domnění, že se jedná o žert. Poté co smutná zpráva obletěla svět, se pod fotkou začaly množit zděšené a zdrcené komentáře. Nikdo nemůže uvěřit, že mladý herec už není mezi námi.

Jen pár hodin po jeho skonu přicházejí na světlo další informace, které snad nakonec pomůžou složit obrázek jeho posledních chvil na tomto světě. Jelikož jeho rodina sdělila, že více zpráv podávat nebude, obrací se nyní pozornost na jeho přátele, se kterými se před nedávnem sestěhoval do města andělu Los Angeles. Není však zatím stále jasné, kde přesně Cameron zemřel. 

Úplně poslední fotografie, která se objevila na sociální síti před Cameronovou smrtí je černobílý potrét s bílým šátkem přes čelo. Je v něm spoustu emocí, z nižch nejsilněji sálá smutek. Fotografie za pár posledních hodin nasbírala přes milion lajků.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@i_d

Příspěvek sdílený Cameron Boyce (@thecameronboyce),Čec 5, 2019 v 4:13 PDT

Od velmi mladého věku bylo Cameronovým snem sdílet svůj neobyčejný umělecký talent s celým světem. Jako mladý muž byl poháněn silnou touhou podporovat lidi v jejich rozdílnostech a zasvětil tomu svou charitativní činnost,“ uvedl v prohlášení zástupce Disney Channel.

Fotogalerie
25 fotografií