MENU
Sledujte nás na sociálních sítích
Dotační Manager
Ceske_Svycarsko

Podpora cestovního ruchu

financing-3536755_960_720

Nová výzva programu Úspory energie

Hotel

Červenec 7, 2019 Komentáře (2) Zobrazení : 4715 Podnikání a inovace, Rozvoj venkova, Soukromý sektor

Dotace pro hotely, penziony a restaurace – možnosti 2019

V roce 2019 se znovu otevřela možnost dotací pro organizace z oblasti cestovního ruchu, tedy hotely, penziony, lázně, sportovní areály a další.

Dotaci je možné získat v následujících oblastech:

  • Úspory energie – zateplení, výměna otvorů, obnovitelné zdroje energie, osvětlení a další úsporná zařízení. Základní podmínkou je, že realizací projektu musí dojít k významné úspoře nákladů na energie.
  • Nemovitosti – komplexní rekonstrukce objektů, včetně pořízení nezbytných technologií. Cílovou skupinou pro tuto výzvu je konkrétních 57 obcí. Detailní informace i seznam obcí si můžete prohlédnout v našem článku.
  • Další programyzemědělští podnikatelé mohou využít například dotaci na podporu agroturistiky z Programu rozvoje venkova. Doprovodnou infrastrukturu pak lze podpořit z programu Národní program podpory cestovního ruchu v regionech (2016–2020).

Využijte této jedinečné šance na podporu Vašeho podnikání v cestovním ruchu. V případě zájmu Vám rádi s žádostí o dotaci pomůžeme. Kontaktujte nás.

Redakce Dotačních novin, T: 538 705 772, @: karolina.zemanova@dotacni.info

Tags: , ,

2 odpovědi na článek Dotace pro hotely, penziony a restaurace – možnosti 2019

  1. Petra Blažová napsal:

    Řešíme parkování,vjezd,vytápění a ohřev teplé vody. Zajímám se o možnost získat dotaci.Petra Blažová

    • Mgr. Lucie Tomčíková napsal:

      Dobrý den,
      Dotační titul na parkování a vjezd pro váš záměr nenalezneme, ale na projekty vedoucí k úspoře energií je možné žádat o dotaci v rámci OP PIK Úspory energií. Poslední výzva by měla být vyhlášena na podzim 2020, dle zbylé finanční alokace.
      S pozdravem, LT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>