Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Instagramerka Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A má pět měsíců po porodu zpět svoji štíhlou postavu. A zadarmo to rozhodně nemá. Své tělo trápí několikrát týdně v posilovně, s kočárkem jezdí po parku na kolečkových bruslích, desítky kilometrů na kole a snaží se zdravě stravovat.

"Cvičím třikrát, čtyřikrát týdně. Jednou doma, kde mám činky a gumu. Cvičím intenzivně měsíc. Spodek jde teda o dost hůř, ale rozhodla jsem se na něj zaměřit. Ruce jdou samy, ty mě neskutečně baví. V plánu mám i jídelníček, začala jsem hodně vařit. Takže jakým zázrakem jsem zhubla? Fitko, kolo, sedmikilový dítě, minimum spánku a tuna zeleniny," prozradila Aneta, jak se vrací zpět do formy.

Na jeden den vyrazila do Karlových Varů na festival, kde si užila pořádný večírek. Oblékla si sexy model od návrhářky Sandry Markové, ve kterém předvedla nejen vymakané nohy, ale také pořádně bujný dekolt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám