Lucie Borhyová: Trestní oznámení kvůli zneužití | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Lucie Borhyová: Trestní oznámení kvůli zneužití

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto Aha! – Jan Tůma, Karel Kopáč, Facebook.com, Instagram.com, ara)

 Nikdo se jí nezeptal a k placení se už vůbec neměl. Štíhlá moderátorka Lucie Borhyová (41) na internetu propaguje přípravek na hubnutí, jenže donedávna o tom neměla ponětí! Vykutálení podnikatelé podle právníků zneužili její jméno i fotografie k falešné reklamě. Podvod už řeší policie.

Svou štíhlou postavu nemá hvězda TV Nova zadarmo. Pečlivě si hlídá, co jí přistane na talíři, a do toho pravidelně cvičí a běhá. O to víc teď blondýnku zarazilo, když na ni vybafla na internetu reklama, ve které propaguje výrobek slibující redukci váhy. „Při rozkliknutí se objeví stránka, která vypadá jako článek v lifestylovém časopise, což je další podvod. V tom článku je rozhovor s Lucií, který má vypadat jako autentický,“ popsal pro TN.cz její právník Karel Čelikovský.



10 kilo za 7 dní

A to není vše! V podvodném článku je uvedeno, že Lucii žalovala Aliance odborníků na výživu za to, že měla v televizi říct, že se jí podařilo díky zmíněnému přípravku zhubnout deset kilogramů za sedm dní. Dále se tam tvrdí, že soud měla Borhyová vyhrát spolu s odškodným 16 000 eur (cca 407 000 Kč). „Lucie je z celé záležitosti velmi rozhořčená. Žádný takový rozhovor nedělala a absolutně se od tohoto distancuje. Jedná se nejen o zjevné parazitování na její pověsti, ale současně takové protiprávní jednání vykazuje znaky spáchání trestného činu, a to nejen vůči Lucii samotné, ale současně i ve vztahu k lidem, kteří si na základě uvedeného rozhovoru výrobek zakoupili,“ vysvětluje její advokát, proč se případem začala zabývat i policie.



Trestní oznámení

„Zneužili její fotografie a vytvořili reklamu v podobě falešného rozhovoru, kterou se snaží vylákat z lidí peníze. Je zcela evidentní, že se jedná o podvod, ale už několik dní ji zahlcují zprávami na Instagramu a Facebooku nejrůznější lidé s dotazy, jestli to opravdu funguje, a že si to také objednají, protože Lucii věří,“ dodal Čelikovský s tím, že už podali trestní oznámení. „Policie už se tím zabývá,“ potvrdil.


Borhyová nechala přítele doma a vynechala tanec: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
petrmrkk
9. 7. 2019 • 10:39

--------------- Naaajděeteee nahé ženy ve vašem městě zde : turl.ca/zeny

uktlsugb@...
8. 7. 2019 • 21:00

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.