Moje sladké tajemství

Dostala šanci znovu vzkřísit svou kariéru

Sice se od ní distancuje i vlastní rodina, ale přece jen to vypadá, že se v životě Dagmar Patrasové (63) blýská na lepší časy. Nedávno totiž přijala roli porotkyně v rámci pánské soutěže krásy Muž roku a společnost mladých, svalnatých mužů si náležitě užívala.

Jak to ale cítili naopak chlapci je otázkou. Je ve svém živlu Pravděpodobně se tak objeví i na finálovém galavečeru, který se bude konat za pár měsíců v Náchodě. Sice za tento kšeft pravděpodobně žádný závratný honorář nedostala, nicméně alespoň byla donucena opustit svůj příbytek a nezoufat si nad tím, kterak k ní byl osud nemilosrdný, když ji do života přihrál nevěrného manžela Felixe Slováčka (75) a v poslední době z ní udělal tak trochu i magnet na přitahování karambolů.

Může jí to pomoci Možná pravě tohle bude její pomyslný odraz ode dna, na které se dostala kvůli své prosincové alkoholové kauze. A jelikož ve své roli podle našich informací poměrně dobře obstála, možná se k ní brzy dostanou i další nabídky a její život se oěpt vrátí do normálu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden