Do kin právě dorazila novinka režiséra Ivana Pokorného (66) s názvem Uzly a pomeranče, jehož děj se točí především kolem milostných vztahů. „Láska k dívce vonící po pomerančích, zauzlovaný vztah k otci, síla a něha věnovaná malé sestře a stádo koní," zazní v oficiálním textu distributora snímku.  

V hlavních rolích se představí mladé a nepříliš známé tváře Tomáš Dalecký a  německy hovořící Emilie Neumeisterová, ovšem v dalších úlohách už o známá jména není nouze. Největším překvapením je ale pravděpodobně obsazení Ewy Farne, kterou si podle informací deníku Právo měl vyhlédnout sám režisér.

„Já budu ve filmu! A hraju, normálně jakože roli. Ewa alias Marta v česko-německém filmu Uzly a pomeranče od 11.7. v českych kinech! Sama jsem to ještě neviděla a jsem teda zvědavá, byla to krásná zkušenost,“ prozradila na instagramu zpěvačka. Jedná se o její první hereckou zkušenost. Podle prvních diváckých ohlasů se role pošťačky a rázovité ženy zhostila velmi dobře a její výkon patří k těm nejlepším.   

Možná že jí při natáčení, které započalo na konci července 2018, pomáhal i fakt, že partnera jí hrál velmi zkušený herec a navíc i fešák Stanislav Majer. Asi jí tak ani nevadilo, že ji vlastně tvůrci spárovali s mužem, který je o šestnáct let starší. Sama na záběrech z filmu působí o něco starším dojmem, což je žádoucí, vzhledem k tomu, že má představovat i macechu hlavního hrdiny Darka. Ve skutečnosti je přitom jen o pár let starší než jeho představitel... 

Jistě to pro Ewu nebyla zrovna procházka růžovým sadem, už jen proto, že ve skutečnosti je maminkou teprve malého chlapečka - nedávno totiž porodila synka Artura. Film Uzly a pomeranče, v němž se blýskla, vznikl v koprodukci České televize podle stejnojmenné knižní předlohy spisovatelky Ivy Procházkové (66). 

VIDEO: Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli!

Video
Video se připravuje ...

Gott přezpíval hit Čau lásko s Farnou! Poslechněte si, jak zpívá o umělé kyčli! David Turek

Fotogalerie
69 fotografií