Sandra Nováková nezvládla Vary: Skončila na kapačkách!

Sandra Nováková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. července 2019 13:31

Herečka Sandra Nováková nebude mít na letošní karlovarský filmový festival úplně nejlepší vzpomínky. Účast na několika večírcích, které k filmové přehlídce neodmyslitelně patří, ji totiž dostala na nemocniční lůžko.

Rok co rok se objevují příběhy, které potvrzují, že festival v Karlových Varech není pouze filmovou přehlídkou, ale také místem, kde se v noci bujaře křepčí a popíjí. Letos to svým způsobem odnesla herečka Sandra Nováková, která na sociální síti upřímně přiznala, že z lázeňského města si to namířila rovnou do nemocnice.

„Haha...takže dva večírky ve Varech a už jsem se nepostavila na nohy. Já si prostě musím vyžrat všechno, že jo!“ posteskla si Nováková na Instagramu a připojila fotku, na které je zřetelně vidět, jak jí z levé ruky vede hadička od infuze.

Ani na lůžku však oblíbená herečka neztrácela relativně dobrou náladu, dokonce našla podobnost s večírky ve Varech. „Ty koktejly, co mi teď dávají, jsou docela srandovní. Jako bych se na ty mejdany vracela a rovnou v pět ráno do toho nejlepšího!“ napsala s humorem.

Žerty však šly nakonec stranou. „Ale stejně, jedna rada pro všechny parádnice, když se ochladí, nepohrdněte sakem nebo mikinou od partnera a nedělejte frajerku jako já. Infuze sice zábavný, ale to upoutaní na lůžko už zas taková zábava není,“ přiznala Nováková.

Dnes už ale oblíbená herečka sdílela na instagramovém profilu další příspěvek, a tak to vypadá, že se snad už dala dohromady. Však jí také přišla spousta přání, aby se brzy uzdravila.

Témata: Sandra Nováková