Report a video: Hillbilly huckfest 2019 od Zdence - místo, kde se zrodily Loosefesty

Autor: Zdenc, Ditka, kategorie: Report, vydáno: 9.7.2019

Třetí týden jsem hledal práci, to když jsem zadrhnul v malém lyžařském středisku ?al, kam jsem zabloudil. Nacházel jsem pod lanem pěknou lajnu, slintajíce při tom! Je to jasný, potřebujou diggera, pořádnou českou lopatu že jo… Tak nacházim čtyři klucí jak si tak smažej hambáče a kecáme, chvilku jsem i pomáhal na jedný trati v lesiku a dostal sem i najíst, nicméně shapera nehledaj na stálo…

… ale mám kontakt a hlavně ty vole zjišťuju, kde to vlastně jsem, pomáhám na trati v Hillbilly bikeparku. Když jsem se jich ptal, jestli ten nesmysl skáčou řikaj, že nikdy! Že jezděj v lese traily, sem se musel smát, že si postavili velkej bikepark, heheheh. S klucima se loučim a těšim se jak malý Ládík na nadcházející událost. Mezitim jsem našel práci takže jsem se nedostal dřív jak na páteční megakoncert (*viz. video. Tenhle fesťák otvírá brány ve čtvrtek, vlastně si koupíš lupen za cca 1800 NOKů a máš tam 4days permici na kolo – tušim čtyři traily a vstup na konciky).

Jakožto osamělý samec jsem byl v pátek rád když jsem potkal kamaráda z Geila, který mě seznámil s grupou lidí, co už jak vidno podle bordelu a hromad plechovek kolem aut v kempu je, no jakto slušně nazvat, asi moje krevní skupina. Asi ve tři ráno zjišťuju od místního harcovníka, že tenhle Huckfest je vlastně místo zrodu Loosefestů a už mi zapadaj do sebe ty letmý známky patriotismu, hrdosti hrdobijců, tohle je 12 ročník, co sezvali ridery z Rampage na tenhle fest!

V sobotu vyspávání kocoura… když se chystáme na Looseridery, akorát potkáváme kaskadéry na prvnich dh babetách, což mě podle jejich krvavejch loktů mrzí že sem neviděl. Kola typu městskej cruiser na maxisech, borci vyšperkovaný v dresech Lucky strike!

 

No od včera mi furt vrtalo hlavou proč se tam pohybuje asi 10 borcu v hnědejch košilích s utrhlejma rukaváma, nacpanejma v kapse na prdeli, když vidim 360° točícího typa v Redbull helmě co čuměl do poslední chvíle do davu kvílícího asi jako třiapůla v blátě je to jasný, funclub pana Lacondeguye! Ovace, rachot, 12letej chlapec nakvák motorovku, co se srát s píšťalkou. Jak řiká můj tatík, když nezabloudíš, tak ten kraj nepoznáš, sokolíku! Zas měl pravdu!

Text, video: Zdenc
Foto: Ditka

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Loda 9.7.2019 v 14:56

    Super konečně změna v reportech jen se příště víc rozepiš stačilo mě to jen na půl oběda

  • anonymní uživatel Jan 9.7.2019 v 19:34

    dost mimo chlapče, moc cool to nevyznělo..

  • anonymní uživatel Jana 11.7.2019 v 8:35

    Jo, dobrý. Super fotky. Musel to být úžasný zážitek v těch končinách.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí