Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vnučka (†18 měs.) vypadla dědovi z náručí při zaoceánské plavbě. Vstříc smrti padala 46 metrů

Autor: shp - 
9. července 2019
15:54

Tato krásná a roztomilá tvářička patří teprve osmnáctiměsíční dívence Chloe Wiegandové. Půvabná holčička se však už bohužel nikdy neusměje. Zemřela poté, co na zaoceánské plavbě na lodi Freedom of the Seas vyklouzla z náručí dědečkovi a 46 metrů padala vstříc smrti.

K děsivé tragédii došlo u Portorika. Dívenka z americké Indiany podle britského Daily Mailu vyklouzla dědovi z náručí kolem půl páté v neděli odpoledne. Salvatore Anello ji nedokázal udržet a bude si to vyčítat do konce života.

Křik matky byl slyšet po celé lodi

Poté, co mu vnučka vypadla z náručí, sledoval z 11. patra lodě, jak se řítí celých 46 metrů vstříc smrti na tvrdý beton v přístavu. Vedle něj stála její maminka, která se na místě zhroutila. „Slyšeli jsme řev rodiny, protože jsme byli blízko," řekl svědek Telemundo PR.

Podíval jsem se kvůli pláči matky. Ten tón, křik přirozené bolesti, ten se nedá srovnat s žádným dalším řevem,“ dodal pasažér. Po Chloe nyní truchlí i její tatínek, který byl identifikován jako policejní důstojník Alan Wiegand. Rodina nyní zůstává na americkém území, dokud nebude případ vyšetřen.

Rodinná tragédie

Southbendské policejní oddělení vyjadřuje upřímnou kondolenci důstojníkovi Alanu Wiegandovi a jeho rodině v těchto obtížných časech, které nastaly po tragické ztrátě jejich dítěte v Portoriku,“ kondolovali policistovi kolegové. Bude zázrak, pokud se rodina z této tragédie někdy vzpamatuje.

sacred10 ( 9. července 2019 19:54 )

měl by si sám vzít okamžitě život,lempl skurvenej!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání