kamagra oral jelly opiniones €116.15

Herec ze seriálové Ordinace Karel Heřmánek vyrazil s manželkou Nikol na Prague Harley Days!

První červencový víkend se Praha opět proměnila v Mekku motorkářů. Na Výstavišti Holešovice totiž proběhl další ročník oblíbených Prague Harley Days, který si nenechali ujít ani známe tváře showbyznysu. Zpěvačka Verony Veronika Stýblová, zpěvák a herec Jan Kopečný a manželé a herečtí kolegové Nikol Kouklová a Karel Heřmánek se zastavili v Hard Rock zóně.  

Zpěvák Jan Kopečný se přišel pokochat krásnými stroji a zavzpomínat na to, když ještě on sám na motorce jezdil. „Dřív jsem na motorce jezdil, ale pak jsem jednou upadnul, sice se mi nic vážného nestalo, ale i tak jsem toho nechal. Mám z těch strojů respekt. Ale kouká se na ně opravdu hezky,“ uvedl Kopečný. Usměvavý zpěvák také prozradil, jak se udržuje ve formě. „Chci být fit, takže pravidelně chodím makat do posilovny. Na druhou stranu si ale nechci odpírat takové ty radovánky jako dobré jídlo a pivo. Třeba jako tyhle legendární burgery z Hard Rock Cafe, jsou fakt skvělý, ty si nikde nenechám ujít,“ doplnil. Kromě koncertování po českých festivalech ho v létě s kapelou čeká také natáčení tří videoklipů nebo křest nové desky. Na podzim zase začne zkoušet nový muzikál a se svojí kapelou odjede podzimní turné. Podle jeho slov se tedy do prosince nezastaví.

V Hard Rock Cafe zóně, která byla součástí areálu, si pauzu na oběd dávala také zpěvačka skupiny Verona Veronika Stýblová s manželem. „Já jsem obdivovatelkou mužů, kteří jezdí na motorkách. Je to velice sexy. Můj manžel sice motorku nemá, ale vlastní silnější skútr, na němž s ním vždycky jezdím. Když si nasadí helmu je to hodně přitažlivé,“ prozradila Veronika. Plavková sezóna zpěvačku netrápí. „Já se snažím udržovat celý rok, takže když jdu na nějakou akci, ráda si na ní dám něco dobrého a klidně i tučnějšího. Jídlo prostě miluju.“

Manželé Nikol Kouklová a Karel Heřmánek zase na motorce projeli celý Vietnam. „ Já mám z motorek velký respekt, ale ráda jsem se vezla s manželem, když jsme asi před šesti lety projeli na motorce Vietnam. Byl to skvělý zážitek, ujeli jsme asi 160 kilometrů,“ říká herečka.

Ohledně diet mají oba manželé také jasno. „Pro ženskou léto většinou znamená takové to období salátů a lehčích jídel. Já to mám podobně, ale někdy také zhřeším, jako třeba dneska,“ říká herečka s úsměvem a burgerem v ruce. „Ale celkově nejsem moc dietářský typ. Jím to, na co mám chuť v nějakém balancu a nepřejídám se,“ upřesnila. Její manžel herec Karel Heřmánek to má podobně. „Také se snažím nepřejídat, ale pak je vždycky nějaký festival nebo akce a je to v háji,“ směje se Heřmánek a dodává: „Divadlo je ale fyzicky hodně náročné, takže mi to částečně nahradí i posilovnu.“

Kouklová s Heřmánkem od srpna začínají zkoušet ve svém domovském Divadle Bez Zábradlí novou hru, komedii s názvem Hra, která se zvrtla. Předtím ještě plánují výlet do Skotska a Chorvatska.

Zdroj: Hard Rock Cafe

Kategorie Hvězdné aféry

Mohlo by se Vám líbit