Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Manželka Jiřího Krampola se z nemocnice stěhuje do léčebny, musí na odvykací kúru

Hana Krampolová na fotce těsně před kolapsem
Zdroj: archiv I. Němečkové
+ Dalších 12 fotografií
LÉČBA
Herci Jiřímu Krampolovi (81) se po letech problémů s nemocnou manželkou Hankou Krampolovou (57) blýská na lepší časy. Paní Hanu totiž propouští z nemocnice, z ní ji ale odvezou rovnou na odvykací léčbu.

„V pondělí jedu za Hankou s kufrem oblečení a v úterý by měla odjet na odvykačku do Červeného Dvora. Naštěstí se mi ji tam podařilo umístit, i když mají dlouhodobě plno a čeká se velmi dlouho. Někdo ale na léčení nedorazil, tak se uvolnilo místo,“ řekl eXtra.cz herecký bard.

„Naštěstí už teď manželka vypadá výborně. Nekouří, úplně jí to zatrhli kvůli léčbě žaludku, a přibrala pět kilogramů. Revers sice v tom Dvoře podepsat může, ale kdyby to udělala, jde rovnou do blázince. Hanka sama ví, že se toho jinak nezbaví. A já už bych dál ten balvan neunesl. Léta mi to odčerpávalo energii. Jak jsem mohl dělat srandu, když jsem se musel starat o ženskou, u níž nikdo neví, co zase provede? I doktor mi říkal, že buď bych skočil z okna já, nebo bych ji snad z něj strčil,“ říká otevřeně Jiří Krampol

Svéprávnost

Ten také řeší manželčinu svéprávnost

„Podal jsem žádost o částečné omezení svéprávnosti. Jde o situace, kdy si nemocný neuvědomuje závažnost své choroby. Myslí si, že je zdravá, což není. Na rozhodnutí justice se čeká, vleče se to, ale je to na dobré cestě. Člověk, který má vřed na dvanáctníku a kouří osmdesát cigaret denně, ten musí být léčen i nedobrovolně,“ dodal oblíbený herec.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy