Moje sladké tajemství

Proběhla snad přísně utajovaná svatba?

Proslýchá se, jestli náhodou zpěvák Pavol Habera (57) a modelka Daniela Peštová (48) neskrývají před svými příznivci, že svoji lásku zpečetili svatbou! Nedávno se Pavol objevil v televizním pořadu Jana Krause (65) a celou dobu si nějak podezřele hrál s prstenem, který měl na prsteníčku levé ruky.

Vše by nasvědčovalo tomu, že si zpěvák vzal konečně modelku za svoji ženu. Napovídá tomu ovšem i jiná skutečnost. Došla jí trpělivost? O něco později přidal fotografii na sociální sítě, pod kterou zmínil, že Daniele splnil snad vše, co jí jen na očích viděl.

V textu byl přidán i symbol srdce a především prstýnku. Copak si snad ona u něho nakonec vydupala veselku? Kdoví, jak to bylo, když Pavol přednedávnem řekl, že rozhodně nemá v úmyslu plánovat vstoupit do manželského svazku.

Možná, že se snažil jen zatloukat, že je již dávno ženatý, a proto se snažil celou situaci zamaskovat. Kdoví, jestli si náhodou svými slovy Danielu natolik nerozhněval, že jediná cesta k usmíření byla ta, že ji právě požádal o ruku. Přece jenom by nebylo divné, kdyby se pár rozhodl jít před oltář. Vždyť spolu mají již dceru Ellu Joy Annu (15) a syna Paula Henryho (9), tak by bylo normální dovést rodinu k úplné dokonalosti.

Možná tajil milenku Je ale otázkou, jak je to s údajnými hádkami, které prý poslední dobou m e z i nimi panovaly. Habera se totiž přednedávnem zmínil, že se rozhodl vydat po třech letech na velké halové turné.

Proslýchalo se, že si zpěvák pravděpodobně potřebuje od vztahu s Peštovou odpočinout. Chtějí snad za žehnat krizi, která je u nich zřejmě každý den na talíři? Avšak není jisté, jestli prospěje dvojici krátká přestávka nebo se po čase budou opět potýkat s problémy. Co vůbec odstartovalo jejich potíže? Bylo totiž zjištěno, že Daniela se v jednom rozhovoru zmínila, že je velmi žárlivá a vyjadřovala se dost rozporuplně na téma vztahů.

Proto se ihned začalo spekulovat o tom, jestli snad náhodou Pavol neměl nějakou vážnou eférku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden