Zpěvačka má Karla spojeného s Vánocemi. Od 1. prosince jeho písničky poslouchá a vždy mu peče vánočku a nyní mu k narozeninám upekla jeho milované buchty. „O Karlovi se málo ví, že miluje sladké a často si ho dopřává," svěřila se Monika Absolonová, která nikdy na jejich první setkání nezapomene.

„Bylo mi 16 a měl řidiče pana Smolu a jeho žena byla baletka, ke které jsem chodila na tréninky. Vždy mi slibovala, že se s Karlem setkám. A jednou po tréninku k tomu došlo a bylo to strašně milé," prozradila zpěvačka s tím, že byla velmi nervózní. Ještě víc pak během společného vystoupení.  

Zpěvačka si s Karlem Gottem vyká a nehodlá to nikdy změnit, ačkoliv si rozumí i s jeho ženou a vídá se i s jeho mladšími dcerami. Dokonce už kolikrát Mistra hostila u sebe doma.

Dal jí též dvě cenné rady, kterých se drží. „Ať vždy vstupuji na jeviště jako vítěz a ať neměním kantory na zpěv, a já se tím řídím." Nejenom Monika, ale i Slavík jí dal dárek: „Karel mi dal největší dárek, a to vánoční duet na mém albu a jeho účast na mém druhém koncertu 23. prosince. Ten duet si tam se mnou zazpíval."

Monika se navíc Karlovi svěřila i v době druhého těhotenství s tím, že opět čeká chlapečka. „Zase kluka. Už druhého! Uděláme výměnu manželek," pohotově a vtipně odvětil Slavík, který sám zplodil jen 4 dcery.  

VIDEO: Jak si Monika rozumí s Gottovou rodinou?

Video
Video se připravuje ...

Monika Absolonová Petr Macek, David Turek

Fotogalerie
68 fotografií