Veletrh EMO Hannover vás zve prostřednictvím volných vstupenek

Iva Duroňová Iva Duroňová
— vydáno 11. července 2019

Od 16. do 21. září 2019 předvede světový veletrh obrábění kovů EMO Hannover 2019 pod heslem „Smart technologies driving tomorrow’s production“ celé spektrum moderních sofistikovaných technologií pro obrábění kovů, které jsou srdcem každé průmyslové výroby. Můžete být u tohoi díky bezplatným eTickets.

Veletrh představí nejnovější stroje a efektivní technická řešení, služby podporující výrobu, udržitelnost ve výrobním procesu a mnohem více. EMO Hannover se zaměří zejména na obráběcí a tvářecí stroje, výrobní systémy, přesné nástroje, automatizovaný tok materiálu, počítačové technologie, průmyslovou elektroniku a příslušenství. 

Návštěvníci

Veletrh EMO navštíví odborníci ze všech důležitých průmyslových oborů, jako jsou strojírenství a výstavba investičních celků, automobilový průmysl a jeho subdodavatelé, letectví a kosmická technika, jemná mechanika a optika, stavba lodí, zdravotnická technika, výroba nářadí a forem, výroba ocelových a lehkých konstrukcí. EMO Hannover je světově nejdůležitějším mezinárodním místem setkání odborníků na výrobní technologie. 

50 kusů eTickets + důležité informace

Odkaz pro získání/aktivaci bezplatných permanentních elektronických vstupenek (eTickets) získáte na tomto odkazu nebo naskenováním QR kódů umístěných v závěru tohoto článku.   

Kliknutím na odkaz se dostanete přímo k registračnímu formuláři, přes který si elektronickou vstupenku (eTicket) zaregistrujete/aktivujete. Na uvedeném odkazu je připraveno 50 bezplatných permanentních elektronických vstupenek na veletrh EMO Hannover 2019 (eTickets). Po zaregistrování/aktivaci obdržíte od pořadatelů veletrhu na svůj e-mail, uvedený při registraci, v příloze v pdf souboru jednu bezplatnou permanentní vstupenku na své jméno, kterou si vytisknete ve formátu A4 a předložíte ji při vstupu na výstaviště. Bezplatnou permanentní elektronickou vstupenku (eTicket) je zapotřebí online registrovat/aktivovat přes uvedený odkaz již před návštěvou veletrhu!

Po úspěšné registraci/aktivaci bezplatné permanentní elektronické vstupenky (eTicket) bude připravena ke stažení bezplatná jízdenka na veřejnou dopravu v Hannoveru (GVH region) po dobu konání veletrhu, která bude vystavená na jeho jméno uvedené při registraci. Před nástupem jízdy je pouze zapotřebí na přední straně bezplatné jízdenky na veřejnou dopravu v Hannoveru vždy vyznačit příslušné datum, kdy  jízdenku využijete (zakřížkovat/zakroužkovat odpovídající políčko s datem – uvedeny jsou všechny dny v době konání veletrhu, tedy od 16. do 21. 9. 2019).

Statistika

Na předchozím veletrhu EMO Hannover 2017 vystavovalo téměř 2.230 vystavovatelů ze 44 zemí a veletrh navštívilo na 130.000 odborníků ze 160 zemí. 50 % návštěvníků přijelo na veletrh ze zahraničí. EMO je registrovaná obchodní značka Evropského svazu výrobců obráběcích strojů CECIMO.

Více na: http://deutschemesse.cz/emo-hannover-2019/

Další článek: Renishaw rozšiřuje řadu svých řešení pro ustavování nástrojů