bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Termíny soudů jsou stanoveny. Kdy půjde na řadu Rittich?

11. července 2019, 19:13

Matěj Hodoval

Hráčská asociace National Hockey League zveřejnila přesné termíny pro soudní jednání. První hokejisté se na řadu dostanou již 20. července, ti poslední pak 4. srpna.

Kluby však stále mají šanci dohodnout se s hráči ještě před samotnou arbitráží. Příkladem jsou Golden Knights, ti se dohodli s Malcolmem Subbanem, který měl jít na řadu mezi prvními, či Bruins, kteří se dohodli s Dantonem Heinenem. Kontrakt má v kapse také Alex Iafallo z Los Angeles.

Jediným českým hráčem je brankář David Rittich. Strážce branky Calgary Flames je jedním ze čtyř hráčů Plamenů směřujících k arbitráži. Rittich má ve svém kalendáři zakroužkovaný datum 29. července. 

Termíny arbitráží 

20. července: Joel Armia (MTL), Jordan Binnington (STL), Jason Dickinson (DAL), Alex Iadallo (LAK, po podání podepsal), Brock McGinn (CAR), Malcolm Subban (VGK, po podání podepsal)

21. července: Andrew Copp (WPG)

22. července: Zach Aston-Reese (PIT), Christian Djoos (WSH), Ville Husso (STL), MacKenzie Weegar (FLA)

23. července: Evan Rodrigues (BUF)

24. července: Neal Pionk (WPG), Oskar Sundqvist (STL)

25. července: Connor Carrick (NJD), Jacob Trouba (NYR)

26. července: Colton Sissons (NSH)

27. července: Sam Bennett (CGY), Chase De Leo (ANA)

28. července: Mirco Mueller (NJD)

29. července: Pavel Bučněvič (NYR), David Rittich (CGY)

30. července: Scott Laughton (PHI)

31. července: J.T. Compher (COL)

1. srpna: Remi Elie (BUF), Ryan Lomberg (CGY), Chandler Stephenson (WSH)

2. srpna: Will Butcher (NJD), Charles Hudon (MTL), Linus Ullmark (BUF)

3. srpna: Danton Heinen (BOS, po podání podepsal), Arttuti Lehkonen (MTL)

4. srpna: Sheldon Dries (COL), Joel Edmundson (STL), Anton Forsberg (CAR), Rocco Grimaldi (NSH), Jake McCabe (BUF), Rinat Valiev (CGY)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.