Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babišova dcera Vivien jako máma Monika: Kabelka s lebkou a jehly za desítky tisíc

Autor: bel, tva - 
12. července 2019
06:00

Dcera předsedy vlády Andreje Babiše Vivien (17) doprovodila ve čtvrtek svého otce na recepci na francouzské ambasádě. Při té příležitosti poseděla u jednoho stolu také s hlavou státu Milošem Zemanem. A na slavnostní událost se samozřejmě nezapomněla náležitě obléknout.

Dcera druhého nejbohatšího muže Česka se na půdě francouzského velvyslanectví rozhodla ukázat, jak jí to sluší. A výsledek? Vivien, která v současnosti studuje v zahraničí, má vkus po mamince.

Stejně jako její máma Monika (45) si Vivien libuje v luxusních značkách. Na recepci všechny zaujala svými neonově růžovými šaty, které doplnila střídmou koženou bundou černé barvy. Svůj hlavní oděv navíc ještě dopilovala růžovou barvou nehtů a barevně ladícím krytem na telefon.

„Louboutinky“ za 14 tisíc a lebka na psaníčku

Pozornost si nepochybně získaly také její nápadné lodičky. Pestrobarevný kousek za 14 tisíc korun z dílny módního návrháře Christiana Louboutina vyžadoval na kamenitém terénu velvyslanecké zahrady přímo mimořádnou schopnost rovnováhy. S tou ale Vivien - jak ostatně prokázala - jako velká milovnice koní sebemenší problém nemá.

Recepce na francouzské ambasádě: Detail lodiček Vivien Babišové (11.7.2019) Recepce na francouzské ambasádě: Detail lodiček Vivien Babišové (11.7.2019) | Foto Blesk - Jakub Poláček

Dcera premiéra svůj outfit doplnila psaníčkem od jiného luxusního návrháře - Alexandra McQueena. Elegantní černý model, jaký si Vivien na recepci vzala, navíc zdobilo detailní zapínání v podobě lebky. Podobné společenské psaníčko lze pořídit zhruba za 45 tisíc korun, tento model je ale za necelých 20 tisíc.

Na ruce měla Vivien hodinky, které dostala darem k Vánocům. Jejich pořizovací hodnota je zhruba 300 eur (cca. 7650 Kč).

Recepce na francouzské ambasádě: Detail kabelky Vivien Babišové (11.7.2019) Recepce na francouzské ambasádě: Detail kabelky Vivien Babišové (11.7.2019) | Foto Blesk - Jakub Poláček

Ajinaa ( 16. července 2019 12:35 )

Na 17letou holku odpovídající outfit, ovšem neodpovídající prostředí. Tam neměla co dělat a to by se nezměnilo i kdyby měla kostýmek.

Lodičky jsou Graffiti Pigalle Follies s 10cm podpatkem, takže nic moc vysokého v čem by se nedalo normálně venku celý den chodit. To jen v ČR je podivný zvyk holek v jejím věku chodit v teniskách i do divadla.

Mnau1 ( 14. července 2019 11:28 )

To je fakt hnus.

mak ( 13. července 2019 20:32 )

Ne, neumí se obléknout. Na danou příležitost se absolutně nehodí kožená bundička. A taktéž sukně potřebuje minimálně kolenovou délku. Vypadá tam jak hosteska, resp. společnice, ehm.
No, jablko nepadlo daleko od stromu, kam by na vkus chodila.

LenkaRoz ( 13. července 2019 14:02 )

Podle vkusu kazdeho soudruha, holka v tom fakt vypada jak od kolotoce. I presto kolik ty saty, kabelka a boty staly tisic a ze jsou znackove. No tatik to legalne vydelal a zdanil, dotace v zadnem pripade nezneuziva tak proc ne

sukin-sa-vracia ( 13. července 2019 11:37 )

Já když jsem ji viděl jít s Andrejem na hrad i pak když se vracela zpět tak měla na nohou bílé tenisky.....a zdálo se mi to malinko nevhodné takto obuta jít k prezidentovi

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa