Alice Jandová by s manželem ráda nazpívala duet

Na lodi Cargo Gallery se včera zpívalo a vyhrávalo. Sešla se tu vydařená partička známých pěvců a muzikantů, aby společně podpořili Nadaci Jakuba Voráčka, která pomáhá pacientům s roztroušenou sklerózou.

„Mě nemusel nikdo přemlouvat, abych tu vystoupil. Vždycky, když to jde, tak rád podpořím charitativní akci, navíc se tu setkám s řadou přátel, takže vůbec není co řešit,“ nechal se slyšet frontman skupiny Olympic Petr Janda, kterého na akci doprovodila manželka Alice.

Ta nejenže asistovala při rockerově rozehrávání a ladění kytary, ale jen tak mimochodem prozradila, o čem že to občas přemýšlí.

„No, ráda bych si zkusila s manželem zazpívat, nebo možná i nazpívat duet. Je to ovšem jen takový sen, nebo spíš sci-fi, kdoví, třeba se někdy do toho i pustíme,“ s úsměvem prozradila Alice.

„Tak to je pro mě novinka, nic o tom nevím, zatím se taková zvěst ke mně nedonesla, ale nikdy neříkej nikdy. Budu o tom vážně, případně nevážně i uvažovat,“ rovněž v dobrém rozmaru uvedl Petr Janda.

Kromě něj se charitativní a velice zdařilé akce zúčastnil i Petrův kolega a kamarád Petr Kolář. Ten při čekání na vystoupení kolegům nakrájel připravený dortík, ovšem sám neochutnal ani ždibec. „Mě na sladké neužije. Cukr hyzdí postavu a já chci vypadat k světu. A když už musím doplnit kalorie, tak nepohrdnu pivem, to je moje sladkost,“ prozradil krátce před vystoupením Petr, který chystá nové cédéčko, takže dovolenou zavrhl a většinu letního a i lehce podzimního času bude prý, kromě několika koncertů, trávit ve studiu.

Podobně je na tom Anička Slováčková. Ta na loď dorazila ze studia, kde s kapelou natáčí nový singl, který bude venku spolu s videoklipem pravděpodobně začátkem září.

„Ráda jsem si sem odskočila, protože dobré věci se mají podporovat. A dovolená? Hm, zatím ne. Pro mě je moje práce relax a když si potřebuji odpočinout tak v poloze ležmo se zavřenýma očima, tedy žádný sport a pohyb jen klasika na gauči,“ v letu stihla informovat Slováčková a zamířila na pódium.

Aktivně pomoci dobré věci přišli i Petr Kutheil, jemuž fandili při vystoupení rodiče, nechyběla Karolína Neuvirthová (Gudasová) se synem Markem, Jarda Tauber řada dalších.

Foto: Herminapress

 

 

reklama

reklama