Srovnání velké trojky: Má nejlepší kádr Sparta, Slavia nebo Plzeň?

12.07.2019, 10:40
Názory a komentáře
Liga začíná a jako tradičně má tři velké favority. Největší pozornost budí soupisky obhájce titulu Slavie, stříbrné Viktorie Plzeň a v závěsu číhá Sparta, která se chce po nepříliš povedené sezoně vrátit zpátky na výsluní. Proto jsme se na velkou trojku FORTUNA:LIGY rozhodli podrobněji podívat a zhodnotit se, jak kvalitní kádr tři velcí favorité české nejvyšší soutěže mají.

Hodnotili jsme celkem zvlášť brankáře, obranu, zálohu a útok, přičemž do kolonky Záloha jsme brali v potaz především střed pole - křídla jsme pak zařadili do Útoku, který je tím pádem hodnocením celé ofenzivy. O své názory na kádr Slavie, Sparty i Viktorie se podělili redaktoři Eurofotbalu Martin Vejdělek a Jan Pikous.



Brankáři



Slavia

MV: Nejslabší článek současné Slavie, neboť v bráně chybí kvantita i špičková kvalita. Přemysl Kovář opravdu není dvojkou, na kterou by se kouč Trpišovský mohl spolehnout třeba v Evropských pohárech při zranění Ondřeje Koláře. Ani ten však neuchvátil davy v Edenu svým gólmanským umem - s trochou smůly se několik jeho chyb mohlo Slavii krutě vymstít, jako třeba ta proti Genku. Jindy jeho zaváhání sice přímo ke gólu nevedla, ale pokud si příznivci červenobílých vzpomenou například na jeho vystoupení v první půli proti Zlínu, ještě teď se otřásají.
Známka: 5/10

JP: Ondřej Kolář je v očích slávistických fanoušků stále tak trochu kontroverzní postavou. Některé už si na svou stranu získal, pro jiné je stále tím, "co by mohl chytit víc". Ač se názory různí, oblíbenec trenéra Trpišovského bude i nadále sešívanou jedničkou - obzvlášť, když nakonec do branky nikdo nový nedorazil, byť se spekulovalo o Nguyenovi z Liberce nebo Staňkovi z Budějovic. Záda by mu mohl krýt mladičký Markovič, který se v přípravě prezentoval velmi solidně. Přemysl Kovář už je pak spíše bavičem do kabiny než relevantní dvojkou.
Známka: 8/10

Plzeň

MV: Západočeši v bráně sází na zkušenou a osvědčenou dvojici Aleš Hruška, Matúš Kozáčik. Nemá cenu si nalhávat, že by šlo o gólmany špičkové evropské úrovně, avšak na ligové poměry jsou oba dva nadstandardem. Hruška se oproti své úvodní sezóně stal v té minulé variantou číslo jedna pro ligové duely a jako jistější varianta by měl zahájit i ročník nadcházející. Pokud by došlo k výraznému poklesu jeho formy nebo v horším případě zranění, nebude slovenský reprezentant slabinou.
Známka: 7/10

JP: Kdyby před pár lety o rodákovi z Městce Králové někdo řekl, že bude jednou oporou týmu v zápasech Ligy mistrů či Evropské ligy, všichni by si klepali na čelo. Taková je ale skutečnost, Aleš Hruška se díky skvělým reflexům a znamenitým zákrokům v lize i v Evropě stal možná překvapivě plzeňskou jedničku. Zkušený Matúš Kozáčik byl tak i kvůli slabším výkopům i výběhům na centry odsunut do role dvojky, vcelku má však západočeský celek stále kvalitní brankářskou dvojici.
Známka: 8/10

Sparta

MV: Pokud se o něco bude moci nový kouč Václav Jílek opřít, pak jsou to muži strážící prostor mezi třemi tyčemi. Jak Milan Heča, tak Florin Nita jsou navíc v nejlepším gólmanském věku, takže na rozdíl od Plzně se Letenští ani nemusí příliš bát žádného náhlého úpadku. Většinu uplynulé sezóny odchytal jako jednička rumunský brankář, jeho tuzemský parťák ale především v závěru také dostal několik příležitostí. Pro trenérský štáb by tak zajisté bylo nejjednodušší, aby se oba dva udržovali v zápasovém tempu - jeden v ligové soutěži, druhý v Evropské lize.
Známka: 8/10

JP: Jak se hochům z Letné v posledních letech skoro nic nedaří, v brankovišti mají sparťané vždy šťastnou ruku. Tomáš Koubek, Martin Dúbravka a teď Florin Nita jsou skvělými brankáři, na které je spoleh. V záloze je navíc taktéž výborný Milan Heča, který by ve většině ligových klubů byl asi s přehledem gólmanem číslo jedna. Pokud budeme brát v potaz očekávané brankářské dvojice, má Sparta z mého pohledu jasně nejlepší duo v lize.
Známka: 9/10

Obrana



Slavia

MV: Deliho odchod defenzivu sešívaných téměř stoprocentně poznamená, její skutečná kvalita je ale ve hvězdách. V případě odchodu i druhé africké zdi Ngadeua by však vedení jistě sáhlo k příchodu kvalitního hráče, tudíž stoperská dvojice by ve spolupráci s Kúdelou fungovat měla, velkou neznámou jsou však výkony třetího stopera, čerstvé posily Hovorky. Suverénně nejlépe v lize má Slavia vyřešený post pravého beka, kde mohou alternovat Coufal a Holeš. Na druhé straně si však bude muset Bořil držet formu, neboť jeho náhrada Zelený se v ostrých zápasech zatím příliš nepředvedl.
Známka: 8/10

JP: Nejžhavější otázkou jsou u mistra pochopitelně stopeři. Loni se ve středu obrany točila luxusní trojice Deli - Ngadeu - Kúdela, kde byl i nejslabší z tria (ať to byl momentálně kdokoliv) lepší, než jakýkoliv stoper ve Spartě. Teď je ale první jmenovaný pryč a o druhém se výrazně spekuluje. Pro Slavii je zejména vzhledem k evropským ambicím velmi důležité kamerunského reprezentanta udržet, jít do sezony s trojicí Kúdela, Hovorka, Frydrych je trochu sázka do loterie. Nabízí se přesunutí Krále na původní post, to by ale vzhledem k perspektivě vlasatého mladíka ve středu pole byla trochu škoda. Co Trpišovskému naopak vrásky dělat nemusí, jsou kraje obrany. Coufal získal skvělou konkurenci v podobě Holeše, jenž se v přípravě jeví výborně a Bořil se zlepšujícím se Zeleným jsou na levé straně také dobrou alternativou.
Známka: 8/10

Plzeň

MV: Plzeňské obranné řady mají oproti těm konkurenčním nespornou výhodu v podobě sehranosti. Jediným letním zásahem do nich je příchod levého obránce Hlouška, jehož souboj s Limberským o pozici v základní sestavě může Viktorce jen prospět. O něco hůře je vyřešen druhý kraj obrany, za hluché místo se ale považovat nedá. Pavel Vrba se navíc může spoléhat na vysoký počet kvalitních a zkušených stoperů různých typů, což mu zejména v pokročilejších fázích sezóny může pomoci. Zatímco pro Slavii by výpadek nejsilnější stoperské dvojice byl problémem obrovským, Plzeň má možnosti jej poměrně elegantně vyřešit.
Známka: 7/10

JP: Viktorka loni většinu sezony nehrála kdovíjaký fotbal, stejně ale dokázala hromadu zápasů vyhrát. Díky výborné obraně. Kopice výsledků 1:0 není náhoda, ve Štruncových sadech se mohou na defenzivní kvarteto většinou (až na výjimky v podobě zápasu se Záhřebem v EL) spolehnout. Lukáš Hejda i v přípravě ukázal, že je nejlepším plzeňským stoperem a pokud bude fit, může se o něj Pavel Vrba opřít. Roman Hubník i v pokročilém věku nabízí velký přínos, v záloze bude čekat exsparťan Brabec. Na pravém kraji obrany solidní dvojice Řezník a Havel a nalevo... ano, velmi pravděpodobně David Limberský. Když se oznamoval příchod Adama Hlouška z Polska, mnozí si mysleli, že to znamená začátek konce kontroverzního obránce ve Viktorii. Limberský ale stále umí a jedničkou na levém beku bude pravděpodobně on.
Známka: 8/10

Sparta

MV: Zato nejsilnější složení sparťanské zadní čtveřice může být téměř úplně jiné než to jarní. Jistotou je na levém beku Hanousek, který sice rozhodujícím faktorem v zápasech nebude, své penzum práce si ale odvede. Za "oblíbence" fanoušků Zahustela přišla na pravou stranu náhrada v podobě Nora Vindheima, který ale vinou zranění na začátku sezóny na hřiště nevkročí. Na pozici středního obránce sice zůstali hned tři stopeři z jara, zároveň se ale do přípravy zapojily hned dva noví. V případě, že by se Kaya i Lischka chytili a naplnili svůj potenciál, mohli by hru Sparty pozvednout na jinou úroveň.
Známka: 7/10

JP: Defenziva je dlouhodobě sparťanskou achillovou patou, Letenským obrana absolutně nefungovala a Tomáš Souček Spartě dal ze standardní situace gól, i když už asi ani nechtěl. Obrana Sparty potřebuje šéfa, kterým by dle očekávání fanoušků měl být David Lischka z Jablonce. V přípravě se ale možná překvapivě jeví výborně Semih Kaya, o němž mnozí už možná nevěděli, že v klubu je. Je možné, že nový kouč Jílek rudou defenzivu vyladí, zatím je ale obtížné něco predikovat. Na levém kraji obrany bude běhat poctivec Hanousek a na pravém při zranění Vindheima (od kterého nikdo nevíme, co čekat) Ondřej Zahustel, což už je takový evergreen všech sparťanských diskusí. Ať se na to dívám z kterékoliv strany, defenzivu má z velké trojky Sparta stále papírově nejslabší.
Známka: 7/10

Záloha



Slavia

MV: Hovořili-li jsme o gólmanech Slavie jako o jejím nejslabším článku, zmiňme u zálohy, že ta je naopak tím nejsilnějším. Středová trojice ve složení Souček, Král, Stanciu budí hrůzu, zvláště když jsou na tyto pozice připraveny další silné alternativy. Řeč je především o Traorém a v přípravě nadějně se jevícím Balutovi, zapomenout ale nesmíme ani na "naše" Hušbauera a Ševčíka. Abychom ale nezůstali jen u superlativů, musíme podotknout, že jedinou jistotou pro evropské poháry je z náhradníku Traoré a zejména absence Stanciua by zapříčinila nutnost změny herního systému, neboť rychlé pohárové tempo opravdu není nic pro dalšího kreativce Hušbauera.
Známka: 9/10

JP: Nejlepší hráč ligy Souček zůstal v týmu, výkony Alexe Krále jdou stále nahoru, Ibrahim Traoré nabízí agresivní a pracovitou alternativu do zápasů, kde létá tráva - a Josef Hušbauer v ligových utkáních stále v pohodě bude mezi nejlepšími hráči. Zapomínat nesmíme ani na Petra Ševčíka, který nabízí poctivost a univerzálnost (může se objevit na CM, AM i na křídle) a samozřejmě i na Jakuba Hromadu, kterému já osobně příliš nevěřím, ale Trpišovský na něj určitě bude sázet. Střed pole má Slavia skvěle vyladěný a pokud bude na AM řádit Nicolae Stanciu, mají se soupeři na co těšit.
Známka: 10/10

Plzeń

MV: Odchod Patrika Hrošovského je asi to hlavní, co dělá lavičce Viktorky vrásky na čele. Jeho potenciální náhrady Janošek a Kalvach jsou rozhodně dobrými hráči, ovšem minimálně na začátku sezóny se celá záloha může bez slovenského tvůrce hry hledat. Částečně vykompenzovat by se tyto patálie mohli právě díky dravosti a individuální kvalitě mladých hráčů, kromě dvou zmíněných totiž dorazil i Slovák Herc, do starého železa zdaleka nepatří ani Čermák. Pokud by k tomu všemu navíc přidal pár dalekonosných branek Procházka, nemusela by ztráta klíčového hráče být fatální.
Známka: 7/10

JP: Odchod Patrika Hrošovského bude bolet víc, než se může zdát - vedle Tomáše Součka nejlepší středopolař ligy byl základním stavebním kamenem plzeňské hry a bez slovenského dirigenta to budou viktoriáni aspoň zpočátku těžké. Otazník také visí nad pozicí AM - jako nejlepší varianta se zdá Aleš Čermák, bude ale na tento post dostatečně produktivní? Naopak alternativa na CM/AM Tomáš Hořava je už nějakou dobu pořádně z formy a kvalit klubu, který chce hrát o titul, opravdu nedosahuje.
Známka: 7/10

Sparta

MV: Krátce před startem ligy přišla informace o Dočkalově operaci a dlouhé absenci, která naprosto změnila pohled na sparťanskou zálohu. Situace kolem ní je teď poměrně nejistá. Hlavní personou ve středu pole je bezesporu Guélor Kanga, jehož zkraty ale mohou letenskému celku hodně ublížit. Vzhlížet se tak bude k letní posile Trávníkovi, jehož dobré výkony dost možná budou alfou a omegou celé sezóny. Pokud by se mu totiž nepodařilo uchytit a Kanga pykal za své prohřešky, neoplývala by středová trojice kvalitou a kreativitou adekvátní boje o titul.
Známka: 6/10

JP: Jeden z nejlepších hráčů ligy Trávník, nevyzpytatelný, ale fotbalově vynikající Kanga, pracovitý a perspektivní Hašek, Michal Sáček se skvělým vedením míče a... Martin Frýdek, který část fanoušků rozděluje a soupeře dohání k šílenství (což je vlastně fajn). Sparta má ve středu pole zajímavé možnosti, trenér Jílek navíc dal najevo, že s Kangou počítá a kontroverzní Gabonec hraje v jeho plánech výraznou roli - což je jedině dobře, protože zbavit se skvělého fotbalisty jen proto, že to s ním není snadné, by bylo příliš pohodlné. Člověku hlavou vrtá jiná věc - pro Jílka je dle jeho slov jedním z nejdůležitějších hráčů Martin Frýdek, což je z vyjmenovaných hráčů do středu pole jednoznačně nejslabší fotbalista a pokud by měl v záloze na úkor někoho jiného pravidelně nastupovat on, nejsem si jistý, že se jedná o správné rozhodnutí. Pokud se ale novému trenérovi složení středové trojice podaří trefit a hráči si dokážou vyhovět, bude sparťanský přechod do útoku velmi silný, a to i bez Dočkala.
Známka: 9/10

Útok



Slavia

MV: Hrotový útočník a levé křídlo jsou asi největšími otazníky ve slávistické sestavě, a to možná i pro Jindřicha Trpišovského. Napravo si nejspíše svou pozici z jara udrží poctivák Masopust, u něhož není důvod věřit ve výrazný propad výkonů. na druhé straně hřiště ale zdaleka tak jasno není. Největší potenciál bezesporu dříme v Olayinkovi, jeho probuzení by bylo pro Slavii obrovským posílením. Totéž platí i o další možné variantě Balutovi, naopak jisté a konstantní výkony by u levé lajny předváděl Zmrhal. Co se týče hroťáka, neznámou je i bahrajnská posila Júsuf, který se o místo v základní sestavě pravděpodobně porve s Teclem. Ani jeden z nich sice nemá pověst zabijáka, na druhou stranu do svého systému by Jindřich Trpišovský těžko sehnal lepší z dostupných možností.
Známka: 8/10

JP: Posila z Bohemky Jusuf vypadá na papíře i ve hře velmi dobře. Má kvalitní střelu, umí hlavičkovat, nemá problém obejít hráče 1 na 1, má potřebnou rychlost i smysl pro kombinační hru. Velkým otazníkem je ale u něj zdraví. Stanislav Tecl se teprve vrací po zranění a v generálce proti Žižkovu bylo vidět, že si s míčem zatím tolik netyká. Pak ale Slavia může mít velmi dobrou dvojici hroťáků, skvěle platnou do Trpišovského stylu hry. Do experimentů s Balutou na devítce už bych se radši nepouštěl. Na krajích to pak na jedné straně vypadá na výtečného Lukáše Masopusta, který k předpokladům pro trenérovu náročnou hru přidává i skvělé výkony. Na druhém křídle je to pak otázka. Olayinka zatím rozhodně nepřipomíná posilu za 80 milionů a Zmrhal do ofenzivy nesplňuje očekávání, které v nejlepším klubu ligy od křídla máte. Nabízí se Baluta a rumunská spolupráce se Stanciem v podhrotové trojici, je ale otázka, jestli si něco takového Trpišovský třeba v předkole Ligy mistrů lajsne.
Známka: 8/10

Plzeň

MV: Červenomodří se sice rozloučili se svou dlouholetou oporou Petrželou, kvalita na křídlech jim ale i tak nechybí. Vedle českého dua Kopic, Kovařík se spoléhá hlavně na Joela Kayambu, který po zimním příchodu sice mnohokrát oživil hru nebo dokonce rozhodl zápas, na svůj první zářez v dresu Viktorie stále čeká. Vzhledem k jeho individuální kvalitě by však několik branek nastřádat mohl, což by pro soupeře mohlo být spolu s brankami od hrotových útočníků fatální. Tam totiž trenér Vrba dostává větší manévrovací prostor, neboť Beauguela může doplnit nebo nahradit po zranění se vracející Krmenčík nebo ofenzivní univerzál Mihálik.
Známka: 8/10

JP: Kariéru Michaela Krmenčíka výrazně přibrzdilo zranění a i když už je gólový forvard zpátky ve hře, jeho výkony se zatím těm z dob před úrazem zdaleka neblíží. Jedničkou na hrot by tak mohl být Jean David Beaugel. Na křídle už je to pro Viktorku veselejší, pokud Joel Kayamba naváže na jarní výkony, bude patřit k tahounům mužstva. Nalevo se totéž čeká od Jana Kopice - když bude fit a vzpomene si na svá představení z předminulé sezony, budou plzeňské kraje zatraceně ostré.
Známka: 8/10

Sparta

MV: Podle předsezónních očekávání by pozice v základní sestavě neměla minout křídelníka Hložka, jehož rostoucí výkony mohou rudým výrazně pomoci. O místo v základní sestavě naopak budou svádět tuhé boje Karlsson a Plavšić, přičemž i této zdravé konkurence by kouč Jílek mohl využít ve svůj prospěch. Na druhou stranu, žádný z křídelníku není zrovna gólovým hráčem. Problémem tak pro Spartu může být pozice útočníka. Kozák se do Čech sice vrátil ve velkém stylu, ale postupně uvadal a od března se neprosadil ze hry, po nadějném podzimu zapadl do průměrů i Tetteh. A velké věci se nečekají ani od hostujícího mladíka Graiciara.
Známka: 6/10

JP: Spartu v útoku trápí marodka, kvůli které se jentak nedočkáme Kadlece ani Drchala. Dvojice Kozák - Tetteh však rozhodně nepůsobí na první pohled špatně, je jen otázkou, jestli je řešením, aby oba útočníci hráli spolu, což Jílek v přípravě zkoušel. Na křídlech pak lze čekat mladičkého Hložka, který loni patřil mezi to málo pozitivních věcí na sparťanské hře a navíc je použitelný v podstatě kdekoliv v ofenzivě. Na druhé straně si to můžou rozdat v přípravě velmi dobře se jevící Plavšić a zimní posila Moberg Karlsson, který zcela jistě ještě neřekl poslední slovo.
Známka: 8/10

Autor: Jan Pikous, Martin Vejdělek

Komentáře (234)

Přidat komentář
smazaný uživatel

8/10 Pro Kolare? JP by se mel zpovidat.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

I ted proti Trnave mel jeden psycho zkrat, ale nastesti to k nemu ani nedoslo ten balon.. on je mental.. dvojka by byt mohl, v pripade ze by jednicka nikdy nebyla zranena a nemela zadny karty. Ja bych ho ale hrozne rad videl chytat, bavi me.. jenom ne za Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Euphael

Reagovat
Losinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pinturicchio

Na té fotce je Souček nebo domingo?

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Timmyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je stejně tarzan Cavani

Reagovat
ratusek

Capri Cavani?

Reagovat
smazaný uživatel

Kreygasm

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
EAG le grand amour

Reagovat
Pablos

na fotce je Ovečkin

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty's mě dostal tvl

Reagovat
Pinturicchio

Nebo.

Reagovat
smazaný uživatel

takze Sparta titul

Reagovat
r.mrazik

hodnoceni 1-10 a davat jen 8 a 7 je sranda...

Kolar ve slavii aby dostal 8 je ulet

jestli odejde i druhy african,tak padne obrana slavky o nekolik levelu dolu...plus nemaji porad hrot

kazdopadne sila kadru se nemeni oproti lonsku...porad to je slavia,plzen,sparta...kazdy tym ma svoje slaba mista...sparta zatim nejvice

Reagovat
smazaný uživatel

Tam jsou strasny zmaty

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

JP je slušnej komik. Podle něho je vlastně Sparta nejsilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že papírově je.

Reagovat
Hokaido

Ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte lepší brankáře, pokud odejde Ngadeu i stopery, útok a podle mnohých i křídla. My máme lepší krajní obránce a defenzivní založníky (i když Rarášek říkal, že...). A pak o chlup lepší je Stanciu než Kanga.

Reagovat
Hokaido

K tomu samozřejmě musíš přidat i trenéra a sehranost. No a jste před náma o parník.

(Podle mě teda tyhle dvě věci taky patří do kategorie „papírově“)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, já je tam nepočítám. Ale nejsem odborník.

Reagovat
BaggioRoberto

Trenér a sehranost jde ruku v ruce a to se uvidí. Já vidím ten hlavní rozdíl ve zraněních. S Dočkalem bychom byli o 50% silnější, především psychicky, bez Vindheima bude hrát Zahustel a to je slabina. A rychlý přímočarý útočník jako Drchal (dříve i Kadlec) bude chybět určitě.

Reagovat
Rarášek

Co jsem říkal?

Jinak, máte lepšího levýho obránce, pravýho ne ..

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal jsi, že je Sáček lepší než Souček.

Jinak mně se zdá Coufal i Holeš lepší než Zahustel. Vindheima neznám.

Reagovat
Rarášek

Fotbalově, o kvalitách na DZ jsem neřekl ani dlovo.

Však já to taky říkám jen proto, že já jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Manik...

Reagovat
BaggioRoberto

Možná kdyby byli všichni zdraví a to se jen tak nestane.

Reagovat
Spalovač šancí

Zřejmě Zdeněk Ščasný

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář je sice průměrák a největší slabina Slavie, ale že by Nita s Hečou předvedli minulý rok ve Spartě něco lepšího? Neřekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Heča byl mega nejistej když chytal.. Nita je zas asi celkem kokot povahově.. taková onanie nad nima nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nita je kokot proč? Úplně v pohodě kluk, sympaťák, pro kterýho je rodina na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože chytá za Spartu přece.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně mi ho bylo líto kvuli nejakymu dementovi na pumpě

Reagovat
smazaný uživatel

Co na pumpě?

Reagovat
smazaný uživatel

v sámošce*

Reagovat
Messi14

debilni prodavac a bezcharakterni hovado v jedne osobe po nem chtel, ze jestli nebude mluvit cesky, tak at de do prdele a nema tam co nakupovat

Nity se zastal nejaky dedous pokud se pamatuju dobre, Nita mu na oplatku za pomoc s nakupem projevil vdek, naky podpisy a tak

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutecny pribeh.

Reagovat
božský John

Heca hlavne neumi kopnout do mice, to je jeho nejvetsi problem

Reagovat
Selänne

Reagovat
Hokaido

Tak když to nevadí u Frýdka a Plavšiče, tak to snad u brankáře přežijeme.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi14

Frydek trefi aspon hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič balon trefí, ale nesmí potkat protihráče...

Reagovat
Kostomlat

Heča nejistej? To si teda nemyslím. Nejistej byl Kolář.

Reagovat
r.mrazik

takovy goly a kiksy,co delal Kolar, tak brankari sparty rozhodne nedelali...vzdyt je kolar totalne marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Nita proti Boleslavi a Karviné.

Reagovat
r.mrazik

Kolář pořád

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se střed Slavie sehraje, tak to bude docela strašák

Reagovat
smazaný uživatel

Papírově bude Sparta asi nejsilnější. Ale to byla skoro každý rok za poslednich 10 let a vytěžila z toho 2 tituly.

Reagovat
Bakary3

Není těch článků skoro na jedno téma už nějak moc? ...

Jinak mi to přijde mimo.

Jednak nesouhlasím s čísly, ikdyž vím, že je to subjektivní.

Ale dát golmanům Slavie 5/10, jako kdyby měla pomalu nejhorší golmany v lize, přestože je Kolář vlastně repre čtyřka...

Záloze Sparty 9/10, přestože bude hrát tragik frýdek, s ním dost možná třeba Hašek / Sáček, což jsou pro mě tak 6-7/10... na lajně Plavšič... Jestli to vytrhne skvělej Kanga a Trávník, který bude hrát nezvykle spíš níž, to tedy nevím. Dočkala nejde počítat.

Jinak obrana Slavia i po odchodu Deliho pro mě 9/10, s Delim bych dal 10/10, protože takovou obranu v ČR nepamatuju.

To hodnocení mi přijde jak tipovačka.

A pak a hlavně, ten článek nemá pro mě vůbec výpovědní hodnotu, "kdo má nejlepší tým" zdaleka neodráží hodnocení jednotlivých řad 1-10, co by bylo Spartě platný mít vše 10/10, když nemá systém, zatímco Slavie nebo Plzeň by díky systému hry dostali třeba 8/10 i se slabšími hráči..

Reagovat
Kiwi-21

No právě pro mě střed zálohy Sparty je tak na 6 max 7

Dočkala nepočítám, Kanga to tahá sám

A pak alibista Sáček 5-6,Frýdek 5-6,Hašek 6a Trávník 7-8

Reagovat
smazaný uživatel

argumentovat tim, ze je Kolar repre ctyrka je fakt gol.. tam to tlacej agenti samozrejme, tam fakt nejde o kvalitu golmana

Reagovat
Bakary3

Ale ono to tak je.. Kolář umí zakiksovat, ale taky zachytat jako blázen.

A do repre vezmeš radši golmana, který si zachytal poháry, než někoho, jehož strop byl zápas proti Spartě / Slaviii / Plzni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jestli bude kolar nekdy chytat za repre,tak to at radeji rozpusti

Reagovat
lampas

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kiwi-21

To možná Ano

Ale upřímně vyjmenuj mi 5.nejlepsich českých golmanů?

1.Pavlenka

2.Vaclík

3.Koubek

4.Kolař

5.Hruška???, Nguyen???

Opravdu nevím

Ta trojce je jasná asi pro všechny až na pořadí prvních 2 ale za 3.Koubkem už to tak jasné není

Reagovat
Bakary3

Je to tak.

A v tomhle pripade bych ani nerekl "je to smutny" protoze ta prvni trojka je vic nez solidni a kdo vi, treba neco bude z Jarose z Lpoolu, z Kovare z MU...

Reagovat
kattos

Reagovat
Acquanni

Ta naše první trojice je stejně luxus vzhledem k tomu kde je reprezentace teď celkově

Reagovat
exot12

Nguyen je Čech? Nie je to Slovák?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rákosník

Reagovat
kattos

Ale tam ani nejde o Koláře, toho nějak podle mně i vystihl.

Ale Kováře tam úplně zkritizoval jakoby to byl nějakej klaun nebo jako kdyby k tomu měl osobní důvody.

Přitom Kovář je ideál dvojika pro Slávku, zkušenej, má za sebou zápasy v Evropské lize.

Slavii nikdy spešl nepotopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu toho Kovare

Reagovat
kattos

To taky, ale fakt že není v české lize vyloženě lepší golman.

Reagovat
Kiwi-21

Slavia-63 MV-30 JP-33

Plzeň-60 MV-29 JP-31

Sparta-60 MV-27 JP - 33

Nevím no titul čekám že bude ve Slavii a taky že Plzeň skončí před Spartou i když asi těsně

Reagovat
bobis21

Takhle rozdělené na řady bych řekl, že brankáři Sparta, obrana Slavia (možná v těsném závěsu Plzeň?), záloha určitě Slavia a útok asi Plzeň, pokud bude mít krmelec formu. Celkově ale za mě jasný favorit Slavia, protože ta jejich záloha a krajní beci jsou vysoko nad zbytkem ligy podle mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jednotlivé řady bych dal stejně.

Reagovat
Dru Zeree

Jako dát záloze, ve které se nachází Frýdek, Hašek, Sáček a Plavšič 9/10 to už chce silný kuřivo. A ještě ji postavit na úroveň Souček-Král-Stanciu

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

No v nejlepší variantě z Tebou jmenovaných bude v sestavě max jeden. Myslím si, že se pánové nesnažili srovnávat hráče širšího kádru, protože kdybys to dělal, tak na roveň Tebou zmíněných bys musel v Plzni dát Kovaříka nebo Herce a ve Slavii Hromadu a Mingazova.

Když srovnáváš čistě ideální záložní čtveřice/pětice, tak na tom Sparta až tak špatně není. Dočkal, Kanga, Trávník, Hložek..to jsou všechno kvalitní hráči. Není to na 9/10, ale to už je asi šumák, jestli tomu dáš 9 nebo 8. O tolik horší než Zmrhal, Souček, Král, Stanciu, Masopust to není...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dočkal je celou sezónu mimo.

Reagovat
Spalovač šancí

A Hložek jde v zimě do Slavie

Reagovat
Selänne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Infi

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

JP? Spíš JV, ne? Podle hodnocení Sparty

Reagovat
Reggie

Reagovat
Pinturicchio

Jiří Višara?

Reagovat
smazaný uživatel

A to přitom fandí Slavii

Reagovat
lampas

"Přemysl Kovář opravdu není dvojkou, na kterou by se kouč Trpišovský mohl spolehnout třeba v Evropských pohárech při zranění Ondřeje Koláře."....to jsou zase odborníci tady, zlatej idnes.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Za me radsi Kovar nez Kolar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lampas

Reagovat
Selänne

Reagovat
Rarášek

Přemek byl skvělej.

Reagovat
mistr129

Čas toho druhého slova je důležitej

Reagovat
Rarášek

Však já vím .. Ale rád bych ho zas vidělchytat ještě.

Reagovat
mistr129

To já ne, ačkoliv bych mu to svým způsobem. Jestli se smíří s rolí trojky, tak ho rád uvidím u nás hodně dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Fakt myslíš, že kdyby se před zápasem proti Realu zranil Kolář, šel by chytat Markovič?

Reagovat
Elliasson

Vantruba to jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi kridla a utok mame my. Slavie ma nejlepsi stred zalohy. Obranu mame ted se Slavii srovnatelnou (pokud odejde Deli i Ngadeu). A nejlepsiho brankare Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška mi přijde lepší než ti 2 sparťanští.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten útok v podobe trojice Krmenčík - Beauguel - Chorý ti kvitujem, ale tie krídla asi skôr nie... Máš na mysli trojicu Kovařík, Kopic, Kayamba? Na RW prípadne môže nastupovať aj Mihálik... Kto bude u vás v tejto sezóne hrať na AM? Čermák a Hořava?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaklad - Kovarik, Mihalik a na lavicce Kayamba a Kopic.

Koho tam ma ted Slavie bez Stocha? Masopusta a Zmrhala?

Reagovat
smazaný uživatel

Na RW vidím v Slavii stále veľký potenciál v Balutovi, ďalej sú tam na krídla aj Olayinka, v prípade potreby van Buren.

Reagovat
Blasphemer

Kovařík už snad ne, prosím.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Hokaido

Záloha Sparty 9/10? Tak díky Piky, konečně jsem se dozvěděl něco nového.

Reagovat
Posledni Kovboj

docela vysmech

Reagovat
KingMaster13

I ta obrana je docela nahodnocená, když tam bude beztak hrát dost Zahustel, jelikož ten Nor prostě nevěřím že vydrží zdravej

Reagovat
Bakary3

Jinak já bych to složil asi:

Nita - Coufal, Ngadeu, Kúdela, Bořil - Souček, Král - Masopust (nebo podle formy Kopic, Kayamba?), Stanciu, Hložek - Krmenčík (nebo ve formě Tetteh, Beauguel?)

Reagovat
Bex5

Hrosovsky nee?

Reagovat
Bakary3

Už ho beru, že je pryč

Jinak bych asi váhal Hrošovský / Král

Reagovat
smazaný uživatel

Vahal

Reagovat
Bakary3

Vahal, no.

Vim, ze Hrosovsky je skvelej, vy ho vidite casteji a lip tak docenite jeho kvalitu. Ja vidim casteji Krale a lip tak zas docenim jeho kvalitu.

A Kral je fakt skvelej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kral je skvelej. Ale urcite ne misto Hrosovskyho, spis misto Stanciua.

Reagovat
Bakary3

Nevim, to tlaceni Krale na ofenz. zaloznika mi prijde jako nesmysl, nejsilnejsi je zezadu.

Reagovat
r.mrazik

mi zas prijde nejsilnejsi jako bezec mezi DM a AM

Reagovat
Bakary3

Asi jo, ale z vychozi pozice DM.

Reagovat
r.mrazik

Může být

Reagovat
Spalovač šancí

Na ligu by to klidně mohlo být bez obou v deseti. Ale do pohárů si umím představit situace, kdy by Král byl lepší volba.

Reagovat
Bex5

Tak jsem to nakonec odhadl dobre ... co ten Ngadeu? jen te seru

Reagovat
smazaný uživatel

to už se ten novej ročník dohrál, že se ví TOTY

Reagovat
Rarášek

Nita - Vindheim, Kaya, Ngadeu, Bořil - Král, Sáček - Kopic, Stanciu, Kanga - Krmenčík

Reagovat
Bakary3

Ty jsi s tim Sackem misto Soucka musel byt teda sakra zcakanej

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
Rarášek

Hrozně.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
Rarášek

Co je?

Reagovat
Losinho

Nedat tam nejlepšího hráče ligy je fraška, Kaya co se neprosadil u vás ani v Gala naposledy je taky slušnej úlet. Lepší by byl Kúdela, Hubník, Brabec a asi i Hovorka.

Do Vindheima jebat nebudu, když ještě nehrál, ale taky mám pochybnosti jestli bude lepší než Coufal nebo Holeš.

Reagovat
Rarášek

Kanga i Stanciu tam jsou. Suka bych ve svý ideální sestavě prostě neviděl, ikdyž tu na DM nemá konkurenci, mám radši jinej typ zálohy. Být v Plzni Hrošovský ještě, jde místo Sáčka.

Brabce i Kúdelu mám rád, ale Kaya je kvalitou nad nima, uvidíme, jak to bude vypadat v sezóně až se ustálí stoperská dvojice.

Vindheim je na míle před oběma, uvidíš(pokud bude zdravej )

Reagovat
Losinho

Škoda, že netrénuješ Spartu

Reagovat
Rarášek

To by mě nebavilo, na to nemám dostatečný taktický znalosti. :-)

Reagovat
Losinho

Tak snad aspoň u toho Vindheima bude na co koukat

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Co vám jebe? Co ti příjde vtipný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta 5/10 a nemusíte to ani číst.

Reagovat
Pinturicchio

REPLIKATOR 0/10 a můžete ho rovnou smazat.

Reagovat
REPLIKATOR

Replikátoři nejdou smazat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jdou, ale je třeba použít to tlačítko na Dakaře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
kattos

Kovář přebral autorovi holku ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, koho by mela mit Slavia v zaloze, aby dostala 10? Slavia ma individualne i co se tyce spolecnyho fungovani nejlepsi zalohu v lize minimalne za poslednich 10 let. Priposranost dat 10 v tehle anketach fakt nemam rad.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší křídla. Hlavně to levé Olayinka/Zmrhal za zbytkem kádru dost zaostává.

Reagovat
naheCZ

Křídla se hodnotí u útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak Slávia jasných 10/10. Za mě atakuje limit toho, co je v českých podmínkách vůbec možné.

Reagovat
naheCZ

Přesně tak...v lize bez konkurence a to i za několik let. Můžeš tam argumentovat Hušbaurem a jeho přínosem směrem do Evropy...ale on tam hrát nebude a tady se hodnotí liga.

Reagovat
smazaný uživatel

"Tetteh však rozhodně nepůsobí na první pohled špatně"

Tetteh nepůsobí špatně při zklepávání míčů, ale co se týče hry dopředu, tak už je přes půl roku totálně mimo.

Reagovat
stas87

Radsej by si tam mal ceskeho talenta Julisa, ze?

Reagovat
ratusek

Ani jeden nedosahuje kvalit Sparty. Ale Tetteh se třeba ještě vzpamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten je to samé že.. nadějný úvod, ale po problémech už se do toho nedostal. Jen mu nikdo nedával druhou šanci.

Rozhodně by teď dávalo větší smysl poslat Tetteha na hostovačku kde by se mohl rozehrát, a vytáhnout někoho z juniorky.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
lampas

Brankář: Sparta (3b), Plzen (2b), Slavia (1b)

Obrana: Slavia, Plzen, Sparta

Záloha: Slavia, Sparta, Plzen

Útok: Plzen, Sparta, Slavia

Sparta 8 bodů, Plzen 8 bodů, Slavia 8 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Ty číslený hodnocení jsou ve vetšině připadů teda úplně mimo.

Reagovat
jackinho10

Ja nevim, ale pod slovem “kadr” si nepredstavuju zakladni 11ku a nebudu se tady zastavat Kolare, ale aby dostal 5 a byl horsi nez napr. obrana sparty, tak to je podle me trochu moc

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář dostal 8

Reagovat
kilobyte

Ale marodku máme nejsilnější my.

Reagovat
ratusek

10/10

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia má jednoznačně nejlepší tým, dojde si nejspíš pro další titul, ale nevěřím, že je to do budoucna ekonomicky udržitelné, pokud nebude LM.

Tvrdík přivedl Hovorku s Holešem za 70, Stancia za 100. Ještě chtějí gólmana a stopera, to se můžem dostat na nějakejch 250M. Naproti tomu se prodal Deli, ze kterýho kápne 30M a možná odejde Ngadeu, i tak to vyjde třeba na mínus 100M. Další věc jsou šílené smlouvy, Souček 4M měsíčně, Stanciu údajně 3,5M a jestli udrží Ngadea, nebo přivede někoho na TOP úrovni, tak to bude taky raketa.

S LM to samozřejmě bude pohoda, ale co když failnou? Za Součka nikdo víc než 200 nedá a pak už je větší prodejní potenciál asi jen v Královi

Reagovat
Euphael

v ceskych podminkach je to bez LM dlouhodobe neudrzitelne....odmeny za umisteni v domaci soutezi je mizive, narozdil od zahranici

Reagovat
h8_sfatto

jednoznačně Sparta, ale ten výkon tomu zatím neodpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má nejvyšší potenciál v týmu, ale momentální kvalitou a sehraností zaostává

Reagovat
h8_sfatto

jednoznačně Sparta, ale ten výkon tomu zatím neodpovídá

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne? Sparta??

Reagovat
Losinho

Gólmani

Slavia - 6

Plzeň - 7

Sparta - 9

Obrana

Slavia - 9

Plzeň - 8

Sparta - 7

Záloha

Slavia - 9 (protože Zmrhal)

Plzeň - 7

Sparta - 7

Útok

Slavia - 7

Plzeň - 9

Sparta - 8

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrhala by jako křídlo počítali do útoku.

Reagovat
Losinho

Jj, to mi přijde jako blbost, zvlášť když Zmrhal je jeden z nejdefenzivějších křídeláků. Prostě do hodnocení zálohy počítám.. záložníky

Reagovat
andrew96

Zmrhal to jako pomyslný jazýček já vahách zvedl z osmičky.

Reagovat
Kang & Kodos

*z desítky

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
andrew96

"Avšak vlivem silného protivětru nechali brzy Stuttgart daleko před sebou."

Reagovat
Spalovač šancí

Já ti nevím. Sice toho Jarda děsně zadrbe, ale i tak produktivní je. Navíc je neuvěřitelně běhavý, což v kombinaci s Bořilem a na druhé straně s dvojicí Coufal + Masopust vytváří rozhodně nejsilnější kraje v lize směrem dopředu, aniž by propadaly dozadu. A i díky tomu může dominovat střed zálohy.

Umím si představit, že by JZ8 měl dvojnásobek bodů, ale to by nebyl v lize. Z mého pohledu je to opak Hušbauera a jemu se směje málokdo.

Reagovat
Losinho

No to jsem myslel že je zřejmý

Reagovat
r.mrazik

obrana:

sparta 6, plzen 7

utok: sparta 7

Reagovat
Losinho

Za mě máte lepší útok než my (ať s křídlama nebo ne)

Reagovat
r.mrazik

mozna..ono to je dost tezky..ti hraci treba kvalitu maji,ale na hristi to moc videt neni...takze se to pak tezko hodnoti

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie - 7,8 (bez Ngadeua 7),9,7

Plzeň - 7, 7, 7,8

Sparta - 8,6,8,7

Reagovat
Liquid

obrana Sparty 7 s těma vemenama Kayou, Urošem, Hanouskem, Zahustelem, obrana sparty 3 maximálně 4 !!!

Reagovat
exse

Hodnotit 4 hráče dohromady číslem 1-10 je blbost. Já bych to viděl takhle:

SLAVIA (94/110)

Kolář (8)

Coufal (8), Ngadeu (10), Kúdela (8), Bořil (8)

Král (9), Souček (9)

Baluta (8), Stanciu (10), Masopust (8)

Yusuf (8)

Plzeň (87/110)

Hruška (8)

Řezník (7), Hubník (8), Brabec (8), Limberský (9)

Kalvach (8), Hořava (7)

Kopic (9), Čermák (6), Kayamba (9)

Beauguel (8)

SPARTA (86/110)

Nita (9)

Zahustel (6), Kaya (7), Radakovič (7), Costa (8)

Kanga (10), Frýdek (7)

Hložek (9), Trávník (7), Karlson (8)

Tetteh (8)

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel 6??

Reagovat
Losinho

Tam mělo být mínus.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude překep, 9 je na numerické klávesnici nad 6 a při psaní naslepo se člověk občas splete.

Reagovat
Liquid

uroš skoro stejně dobrej jak reprezentant Kúdela, Coufal a Zashutel rozdíl jen 2 bodů ?? Costa stejně dobrej jak reprezentant Bořil, který má rozhodně víc kvalitních centrů a je rychlejší...

Reagovat
smazaný uživatel

Stanciu s Kangou vs Souček s Králem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo. Stanciu s Kangou nejsou špatní fotbalisté. Kdyby nezapomínali na práci pro tým a makali i do defenzivy, tak slušná 8-9. Ale v tom případě by Souček s Králem museli mít 12.

Reagovat
RadekVonCZE

Skënderbeu nesmí deset let do pohárů

Osminásobný mistr albánské ligy Skënderbeu Korcë nesmí deset let startovat v evropských pohárech. Sportovní arbitrážní soud klubu potvrdil trest, který mu loni uložila UEFA za ovlivňování zápasů v domácích i mezinárodních soutěžích. Podle agentury AP jde o nejdelší distanc za manipulování výsledků v historii UEFA. (ČTK)

Reagovat
smazaný uživatel

5/10 Kolář ? To je jako snad nejhorší gólman v lize? To asi těžko a ze by jiný golmani zachránily sparte nebo Plzni nějaký mega množství bodu se taky říct nedá. Jasný kiksy dělá šle nohama hraje dobře max ho tak nahradit Ngyunem ale třeba tak dobrej letos nebude

Reagovat
F.Torres

Hodnoceni o nicem. Celkove utocnik muze byt 10/10, ale kdyz mu zal9ha nic nepripravi, tak sam gola neda.

Nejdulezitejsi je tymovost, trener a sehranost. Neni to o jednotlivcich.

Reagovat
Liquid

to je pravda, ale v titutlku to máš jasně, tu se hodnotí kvalita kádru, to čím se oháněl Ščasný, že má Sparta loni nejlepší

Reagovat
KingMaster13

Co to má Bohemka za hnus dresy? ty kráso tak to je masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla to už minulou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Brankári:

Slavia 7

Plzeň 7

Sparta 8

Obrana

Slávia 8,5

Plzeň 8

Sparta 7

Záloha

Slávia 9

Plzeň 7,5

Sparta 8

Útok

Slavia 8

Plzeň 9

Sparta 8

Spolu

Slavia 32,5

Plzeň 31,5

Sparta 31

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu tuto zbytecnou otazku musime pokladat?

Reagovat
Andis

To jako fakt? Chápu že se o něčem musí psát, ale to vážně tady je tolik děcek co dávají známky jednotlivým hráčům, jak kdyby to o něčem svědčilo Mazec

Reagovat
Lof

Konecne jsem se dostal k tomu, ze si to prectu a nestacim se divit. To hodnoceni je slusne mimo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele