Klasické digitální agentury nahrazuje nový a svěží směr v tvorbě webových stránek a služeb

Společnost CubesDigital s.r.o., v čele s Pavlem Švejdou, spustila po dlouhých letech v agenturním světě svojí službu Cubes.Website. Služba má za cíl zjednodušit a zpřehlednit situaci a výběr podnikatelům a firmám, které poptávají internetové stránky, internetový marketing a digitální služby obecně.

Současné digitální agentury jsou totiž nabídkou od sebe k nerozeznání, a navíc poptávající firmy většinou nejsou schopné posoudit kvalitu. Proto si v Cubes.Website vytvořili vlastní síť tvůrců, která čítá více než 50 převážně freelancerů. Tyto tvůrce si sami otestovali, zjistili jejich možnosti i přednosti a z nich pro klienty sestavují realizační teamy. Oni sami se pak starají o vedení projektu / kvality, spojování jednotlivých částí a návrhu strategií.

Změna tak přináší pro firmy mnoho výhod, které popisují na svých stránkách. Hrdě tomuto modernímu stylu tak říkají tvorba online krásy.

Kompletní tisková zpráva.

Kontaktní osoba:

Pavel Švejda, DiS.

svejda@cubesdigital.com

+420 728 406 087

www.cubesdigital.cz

www.cubes.website

Klíčová slova ČR-internet-média-služby-firmy-CubesDigital

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Služby, cestovní ruch
IT, telekomunikace

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.